24 nov 17, 15:39:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 871928 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3285 Dátum: 13 dec 30, 23:52:51 »

Megvolt a negyedik is, szintén vereség, szintén Teeemo ellen másodjára. (oké blindel)

De pedig elvileg a snowdown olyan, mintha midet játszanék...

Most megpróbálom rendes játékban, hátha. S fent kezdek
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 30, 23:53:26 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3286 Dátum: 13 dec 31, 00:20:45 »

Az alap ,hogy ha a lanem kész akkor megyek máshova ,de amikor annyira elfeedelnek valakit ,hogy 2vs1 ben ahol én 2 stunt adok neki doublet csinál ott már nem kicsi a baj. (plána mivel tankra megyek)
Nem is ez volt az igazi probléma ,hanem inkább az ,hogy akárhogyan akartam nem tudtam csapattá összefogni az 5 játékost (a legjobb arány amiben fightoltunk az 4 volt az 5 ellen sajnos) ,illetve én hiába célzom meg a maget vagy az adct ,a full speel sorom max az életének felét veszi le ,míg a többiekt a tank(okat) csapkodják.
Azt viszont nem merem meglépni ,hogy pl abyssal ,zhonyt vegyek magamnak (elso kettő itemnek tuti nem) ,mert akkor bár jóval többet sebzek cserébe viszont rengeteg védelmet és hp vesztek. Utcsú itemeknek még oké is lenne .

Még ez elképzelhető is lenne (fejlesztési sorrendbe)
signstone(kék)
alap csuka
randuin
spirit visage(esetleg ezt a kettőt párhúzamosan)
speed,armor,resist csuka
zhony
abyssal

Így nem veszítenék annyit a tankosságból ,de cserébe 200 ap val többem lesz ,amí talán pont elég egy adc kiszedéséhez ,de ezeket is csak 5-6. itmenek venném és mindkét meccsen 4 itemnél már vesztettünk.
Szóval ,ha ezt meg akarom oldani ,akkor valami gold earnos item is kéne ,amí elég hatékony (talán az a "bugos" kék , úgy is folyton támadok).

De azt is mikor buildeljem ki?
Az elején nem annyira nyerő ,mert általában az adcnek kell elöbb visszavonulnia és addig nekem még védenem kell a lanet , jól jön az a 1-2 poti (illetve már nem egyszer mentett meg ,hogy betudtam nyomni egy pirosat az ignite ellen)

Ha nem a sign stoneal kezdek csak hurcolok magammal egy folyamatos kölcséget , esetleg ez után lehetne kibuildelni valamit ,de ekkora már a masteryből és a runákból fakadó védelmi + om kezd harványulni hiába a védelmi speelem húzom elsőnek az csak pár sec.

Szóval vagy megkockáztatom az elején az earnös itemet vagy már annyira későn ,hogy alig hoz valami hasznot.

Ezek az örök dilemmák , hiába filozok így sem jó meg úgy sem jó  Gondolkozik

Amúgy egy hülye kérdés ,csak engem nem enged belépni a lol vagy ne érezzem magam kivételesnek?

tkrisz2
Teljesen átérzem a helyzeted.
Én is hiába játszok akárhogy ,nincsen olyan tank ami halhatatlan (nah jó van egy kettő ami közel áll hozzá ,de azért mégse).
Láttal te olyan adc ,aki 50 perces játék alatt 60 farmot szerzett (még én supként is közelebb voltam a 200 hoz mint a 100 hoz)?
Szerinted ekkor mit éreztem?
Haragot?
Nem.
Fájdalmat?
Nem.
Sajnálatot?
Igen.
Nem is magam vagy a csapat ,hanem maga a játékos iránt ,mert tudtam ,hogy ha valamin sürgősen nem változtat örök bronz 5 ben marad(illetve fog kerülni ,mert akkor még nem volt 30 as , olyan 24-28 as)
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3287 Dátum: 13 dec 31, 00:54:26 »

Summoner spellnek mit szoktál vinni? Exhaust kötelező, remélem az az egyik.

Ha két stun után is double killt csinál, akkor rosszul helyezkedtek. Ezen nem javít a létszámfölény. Ilyenkor kell agyba főbe pingelni. Dettó igaz a csapatmunkára is. Nem baj az, ha spammelsz, ha látod, hogy valami nem oké, hogy hiányzik valaki, vagy hasonló, akkor pingeld szét a minimappot. Nevet Nekem mindig bejön.

A sightstone tényleg jó dolog, de szerintem csak az első 2000 aranyadból vedd meg. Valamelyik trinket elég kell legyen, amíg nem leszel lvl. 6, addigra tuti lesz ennyi goldod. Ha supportra mész, de akár tankra is, akkor az ancient coin jó kezdés. Egészen sokáig nálad lehet, kb. amíg kiraksz vagy 3 tárgyat. S, ha rászánsz még egy kis pénzt, akkor továbbfejlesztve a nomad's medalionból még több pénzt tudsz szerezni. Amint megvan az első két tárgyad, elég sokáig tudsz lanen maradni, hogy hülyére keresd magad vele.

A másik, ami miatt sokan nem veszik meg az ancient coin-t, hogy kell a pénz cipőre. Habár lejebb vitték az árát, de, ha második summoner spellnek beraksz egy teleportot, akkor a két lane közötti gyors mozgást részlegesen kiváltod egy időre vele, nem beszélve arról, hogy, ha bokorba tett wardhoz teleportálsz, akkor elég jól lehet gankelni is. Szóval cipőt csak akkor vegyél, ha már nagyon kell, kb. az első itemed főbb összetevőinek megvétele után.

Poti mindig legyen nálad, ha van üres slotod. Kezdésnek, ha support masteries-sel mész, akkor az ancient coin mellé tudsz venni két pirosat és két kéket is. Ezeket meg nyílván a játékstílusod alapján kell visszapótolni. Mundonak például marhára nem kell kék, de négy pirossal piszok sokáig tud a lanen maradni és a bónusz 3 gold killenként igen jól jön a shopban.

AP-s cuccot mindenképpen megéri venni, elvileg tovább tart, vagy erősebb miatta a stun, slow. Volt is róla videó. Ezzel szeretnék ösztönözni a supportokat AP vásárlásra. Tankként mondjuk egy Rylai's baromi jól tud jönni. 500 HP, 80 AP és a passzívja lassít is. Szerintem ez elég jó.

Mana igényed nem tudom mennyi, de mivel a Rylai behozta az 500 HP-t, a Randuint le lehet cserélni egy Icebornra, vagy egy Frozen Heartra. Nyílván ez opcionális, de néha megéri váltani. A plusz CDR és mana miatt gyakrabban tudod elnyomni a stunnokat is, ami nem rossz dolog. Armort ugyanúgy kapsz. A lassítás is megvan valamennyire, nyílván nem ugyanaz, de a stunnokkal ezt egyensúlyba hozhatod, sőt, jobbá is teheted.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Shiro
Moderátor

« Válasz #3288 Dátum: 13 dec 31, 01:08:02 »

Kezdésnek szerintem válaszd a cloth armor és 5 poti kezdést. Én 4 pirosat és 1 kéket szoktam. ( az a kis plusz mana általában jól jön)

Summoner spellek nállam flash és ignite.

Első skill a Q.

Ha az adc nem hülye, vagy legalábbis van rendesen sebzése, akkor az első killt meg is szerezhetitek. (csak lényeg, hogy egyet támadjatok)

Második spell az E. (amíg lvl1-es vagy, addig a flash egyfajta E helyettes.)
Aztán gyúrod a W-t.

Első hazamenetel. és esetleges vásárlások.

Ha ezer felett vagy, akkor kapásból Giant Belt.

Ha 700 és 1000 közt, akkor Chain Vest, vagy Varden

Ha 400 és 700 közt, akkor még egy cloth armor, vagy cipő, vagy csak poti.

A lényeg, hogy torony alá ugrósra kell magad gyúrnod. (Viszont ezen a szinten max 3 másodpercet bírhatsz torony alatt, úgy, hogy közben az ellenfél is támad.)

Én Randuinnal szemben előnyben részesítem a Sunfirét, az aura sebzés miatt, habár mindkettőt megszoktam venni egymás után.

Aztán mehet a spirit, vagy a banshee.
Egyébként egy normális tempójú játékban a sunfre randuin kombóval elegendő hp-d lesz tankolni az ap midest.

-------------------

A topos részel kapcsolatban, Ha nem feedleik agyon a topost, akkor csak tankra buildelve mid gémben elvileg 1v1-ben elvileg le kell, hogy tudjad verni.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3289 Dátum: 13 dec 31, 01:55:36 »

Általában exhaust + flash ,de volt már ,hogy a adc kérte ,hogy exhaus + ignitet vigyek.
A teleportos gondolat nem is annyira elvetendő (pontosabban nem rosszabb mint az ex+ig ötlet).

A pingelés megy ,akkor van gáz ,amikor nem reagálnak rá. (ez csak alsóbb ligákban szokás vagy fenntebb is ?)
Ma konkrétan le is toltak érte ,hogy ne pingeljek már 4 helyre egy ss nél (poén már amikor mied vagy topos helyett is én ss elek).
Ez nálam már olyan szinten elfajult ,hogy a pickelésnél már a speelek miatt is szólok.

A cipőt nem is azért szoktam mihamarább megvenni ,mert lassan ér a lanere ,hanem mert bántja a szemem úgy csoszog.
Röhögjél ki ,de nálam ez is közrejátszik ikszdé

A build terén a visage és randuin nálam azért ennyire berögzött ,mert megadja a tankosság alapját extra slowot a randiun is ad (igaz rá kellett szokni ,hogy aktiváljam ,de már ritkán felejtem el) ,elsősorban ezért is nem a sunfire szerepel a buildbe, bár ha kell néha azt is megveszem.
A visage mell adja az egész türhető hp reget és a CD.

Igazából az már ,hogy helyzetfüggő ,hogy melyik ap s itmet veszem meg neki , abssy ha resist hiánya van ,zhany ha armor , rylai ha hp , nem is vele igazán a gond ,hanem hogy olyan ritkán jutok el build terén ilyen szintre ,hogy nem igazán tudtam még kiprábolni mivel a legjobb leona.
PL blitznél a iceborn mindig játszik ,mert nála az jóval többet ér (több manat eszik, és nem teljesen tankra építem ,hogy egyedül is bánjon valakivel ha kell).
A heartöt én valahogy a wormoggal szeretem kombinálni ,tudom nem éri meg a warmog az árát feltétlen ,de a kettő együtt egészen jól szokott működni (elsősorban maoval szoktam ezt építeni)

Ha nagyon sok manat evő dögöm van a tank buildbe be szoktam csempészni egy athenet (40 resistet is ad ,szóval miért ne),sőt igazából minden magemnél benen van a buildbe ,már csak azért is megéri ,mert nem kell kékre költeni illetve ,ha nem sebeznek le ,akármeddig mapon lehetek.

De ennyi erővel egy rod of is mehetne a buildbe ,mert az is adná a 80 ap és 650 hpt + 650mana , cserébe viszont nem lassít.

Igazából a buildek tárháza végtelen ,mert leonát akármennyire is tanknak aposztofálják jó ap szorzói vannak ,szóval ami egy normál magenél játékba van az nála is lehet ,csak neki jól jön ,ha a tank itemek is játszanak.
Enemy lehet nézne egy full ap leona esetén ami a jump után nem sokkal meg is hal ,de mondjuk 2-3 enemyt magával visz a többit meg lesebzi ikszdé (trollságból meg is lehetne csinálni )

Szerk.:
Omg kicsit látszik ,hogy már fáradt vagyok ,de ki nem javítom a sok elírásom ,sorry.
Úgy is tudjátok mit akartam oda gondolni.
Ne azt nézd , amit írok ,hanem amire gondolok. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 31, 01:58:53 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3290 Dátum: 13 dec 31, 02:48:15 »

Rabadon
Zuhany
Abyssal
Kriistály/Rod of Ages
Leech

Boszi/Ionia cipő

Rúnák és mastery tankos.

lvl 18
kb 3000 HP
1200-1800 mana

150 (230) armor
120 (200) resist

610 AP

183   30%
244   40%
457   75%
488   80%

W 260+40% = 504
E 220+40% = 464
Q 100+160+30%+50+75% = 950

szumma 1918

megj, ha E után egyből Auto attackolsz és egy picit később stunolod, akkor +607 sebzést tudsz kiosztani.

Ha ehhez hozzá adod az ultidat is és ammellé még egy AA-at, akkor összesen 3970 sebzést oszthatsz egy jól kivitelezett kombóval.
t
Ebből területi 1342.

Szóval, ha rendesen szétosztod, akkor elég szépen meg tudod tépázni az ellenfél csapatát.

Az ellenfél cécéivel viszont gondod lehet.

ui: most mitől ennyire túlterhelt a szeró?

röff2:

botok ellen kipróbálva

vélemény.

Nagyon mid-lét gém build, valmint felétel, hogy nyerjétek a lént.

A sebzést igazábol a leech bane adja, így alapból kell legalább mellé a rabadon, és a zuhany.

s az abyssal. (szóval a core az 4 item.)

mivel hiányzott az élettöltés, így a kristály/rod of ages helyett a gunbladet próbáltam.
az életvisszatöltés hosszú. S mivel dps révén jóval efektívebben játszol, manahiány is fellépett.

Lényegében jó build, de mivel nagyon egymásra épülnek az itemek, így örliben kissé nehéz lehet vele.

-------------------
Sona tényleges supportként.

végeredményem 2:0:16
Adc-m Queen 10:4:4

Ellenség adc-je Vayne 1:8:3
supportja Ryze 1:8:3

Build
1. Zeke
2. Ohm Vekker lett volna, amiből már meg is volt a wand, de mivel a passzívjára ne volt szügség, így vettm helyette egy Iker Árnyakat.

3. itemre nem került sor, mivel feladták

Lehetséges itemeknek a következőket pakoltam
Zeke
Iker Árnyak
Mikael
Abyssal
Iron Solary
Sunfire
Randuin
Ohm Vekker
Iceborn
Rylai
Frozen Mallet
Ruby Sightstone

ui: Heca védeni tudja Sona ultiját?
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 31, 09:38:23 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3291 Dátum: 13 dec 31, 15:19:09 »

Még egy ranked kell, és silver 1-be kerülök.
Éppen most mentem egy rankedet haverral, kivételesen értelmes társakat kaptunk, mindenki tudott játszani.
Az ellenfélnél topra singed jött ellenem - én Lee Sinnel voltam -, hát eléggé könnyedén legyőztem. Boton Volibear gankelt egyet, nyertük a botot. Miden Heimerdingerünk kicsit noobolt. Az ellenfél junglerese Master Yi volt. Egyszer megtudott ölni, többieket legankelte, de utána csak őt kellett fokuszálni, és nyert ügyünk volt.

A meccs fénypontja, hogy 3 embert executeolt az ellenfélnél a baron, aztán megindultunk minden fronton, és betörtük a nexust, és won! Nevet
Hihetetlen, hogy látják, hogy nem bírnak a baronnal, erre 3-an is belehalnak a baronozásba.  ikszdé
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3292 Dátum: 13 dec 31, 17:35:43 »

Ez kész ,még gyakran akkor is viszzavonulnak ,ha 1 meghal nem hogy 3 ikszdé

Szóval akkor nem is ti nyertétek meg a meccset ,hanem a baron hozta le nektek képletesen szólva? Faceg

Remélem még idén meglesz neked a silver 1 , talán jövöre lesz bennem is annyi potenciál ,hogy pár ligát felmásszak.

Szerk.:
Fuu , megkaptam akalit aramon , hát kegyetlen mennyire nem tudtam használni , hála az égnek eszembe jutott ,hogy be lehet állítani a gyors billentyűket és utána már egészen jól ment ,de nélkülük használhatatlan.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 31, 18:18:14 írta Verbatimo » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3293 Dátum: 13 dec 31, 19:28:45 »

Végül meg lett a silver 1 még idén! Nagyon örülök neki, így, az év utolsó napján. Gold meg majd meg lesz pár héten bellül, ahogy lesz majd időm/kedvem.

Kicsit izgultam, ADC-nek mentem. Többnyire minden lanet uraltunk, kivéve midet. Luxot úgy elfeedelték, hogy az ultijával levitte több mint a fél életemet, és voltak borzalmas megmozdulások a csapatunkból, de Mundo olyan tank volt, hogy kitankolta az összes tornyot.
O.társaim meg már anyáznak már, hogy mit keresek már silver 1-be.  ikszdé
Ha eljutok kb. 1 év múlva gyémántba(vagy még tovább), akkor mit fognak mondani? Nevet
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3294 Dátum: 13 dec 31, 20:58:13 »

Platinába  még rosszabbak az emberek, mármint nem lesz annyi afk, meg trollpick, de a feed marad, és az egymás hibáztatása..Ha silverbe nehezen kerültél fel, akkor ott nem fogsz áthaladni
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3295 Dátum: 13 dec 31, 21:05:44 »

Akkor még jó ,hogy nem fenyeget az sem ,hogy silverből kiverekedem magam ikszdé

Nah játszottam egy olyan aramot ,aminél mindenki magasztalt. mire nem képes egy tankos blitz  10:3:21

http://www.lolking.net/summoner/eune/36957359#history
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3296 Dátum: 13 dec 31, 21:09:12 »

Igazából nem kerültem be nehezen. Bronze 4-ben kezdtem, és onnan eléggé lassú volt feljutni.
A csaták jó részét nyertem, csak egyszerre nem szeretek rohadt sok rankedet játszani.

Mondjuk nem túl bíztató, hogy azt mondod, hogy platinába még rosszabb lesz :/
De hát nem sietek sehova. Csak nem vérzek el platinumban. Másnak sikerül, akkor nekem is sikerülhet Nevet
---

Megvettem a 61. championomat: Mordekaiser.
Elsőre rohadt erős volt topon. Egyelőre tetszetős! Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3297 Dátum: 13 dec 31, 21:42:57 »

Én is pont mordét néztem ki következőre, majd mondjál róla pár szót, hogy megspórolhassam a kis influenzámat.

Ranked Leona support, adc-m Lucsia. ellenfeleink Caitlyn és Lux. Szóval egy kivételével jó kis fényjáték volt.  Pojén

botot nyertük, viszont nem egyszer kaptunk a nyakunkba dupla genket, s hát fél hp-val kissé nehéz volt a 2v4. De végül azért elég szépen lehoztuk a meccset. Mondjuk hibázhattam volna kevesebbet is.

S már úgy kezdem érezni a support lényegét. Végülis egyfajta menedzsment, meg elég érdekes. Meg ha belejössz, akkor majdhogynem a legkönnyebb poszt.

Ugyanakkor az a része, hogy kezdő játékosként az adc-t tartottam a legkönnyebbnek megváltozott,  most gyakorlatilag úgy vagyok vele, hogy dzsungel mellett a legnehezebb.

----
Szóval akkor nem is ti nyertétek meg a meccset ,hanem a baron hozta le nektek képletesen szólva? Faceg

Erről ez jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=nW7nSSv-iBA
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 31, 21:44:16 írta Shiro » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3298 Dátum: 13 dec 31, 21:53:49 »

Oksa most büszke vagyok magamra Nevet Ritka jó meccsek voltak Nevet
http://www.kepfeltoltes.hu/view/131231/ScreenHunter_36_Dec._31_20.10_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/131231/ScreenHunter_37_Dec._31_21.18_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3299 Dátum: 13 dec 31, 21:56:07 »

Rendben, első leírásom(CSAK EGYSZER JÁTSZOTTAM MÉG VELE!):

Duo topra vittem, ott tökéletesen működött. De láttam már miden is, és működött. Bár inkább topra tűnik jobbnak, de csak akkor, ha pl. Kha'zix megy midre, hogy topon legyen legalább AP karakter.

Vettem neki spellvampot, de alig adott vissza valami HP-t.
Az ellenfél nagyon vegyes volt, ezért nem tankosítottam. Szerintem AP-tankra lehetne buildelni.
Annyit tudok mondani róla, hogy spammelni kell a képességeket, és akkor valamennyire túléli egy darabig, de nagyon kevésnek tűnt az a pajzs, amit kapott. Próbáltam vele jungleba megölni 1-2 mobot, de gyakorlatilag levitték a HP-mat.
Majd még tesztelem. Eddig AP-tanknak tűnt Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins