24 nov 17, 15:32:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 871921 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #3270 Dátum: 13 dec 29, 02:18:15 »

Én használom mostanság Alistar-t, megtetszett a Matador skinje és azzal tolom. Nevet Elég jól lehet vele játszani. Rankedre mondjuk nem hiszem, hogy ideális lenne, de ha jó az ADC, akkor gond nélkül lehet hozni a lanet. Elég sok mana és manaregen kell neki, hogy spammelhesse a képességeit a világba, de tényleg elég jó tank tud lenni.
Kimondottan tanknak nem ajánlom, egy Mundo porig alázza, de, ha van melletted valaki, akinek van damage is, akkor a 2 vs. 3 is gond nélkül megvan egy triple killel a társadnak és egy honorral neked. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3271 Dátum: 13 dec 29, 02:21:30 »

Annyit, hogy tarik buzi, így az őt előnyben részesítő játékosok szexuális orientáltsága lehet a kérdésed hátterében. Vagy lehet lányok és azért szalámizzák.

S Leone meg egyértelműen, hogy jobb, mivel "Váken áp szánsájn je je"

Alistár nekem kb ugyan az a kategória, mint Skarner. Erős erős, de valahogy tankként nincs meg benne az a potenciál, mint Leonában, Garenben, vagy Shyvanában.

Feedből veresség? Imádom  a rankedet.

ui: Ha jól rémlik, akkor volt szó valami poszt választó rendszerről, azzal mi van? Bétában már megy, vagy ott se?

következő bajnok pedig úgy néz ki, egy sárkány lesz
http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3844771

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 29, 03:04:16 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3272 Dátum: 13 dec 29, 06:58:06 »

Szóval alistart rankedben inkább premadeben vigyem. Köszi a tanácsokat.

Tarikkal kapcsolatban meg így minden érthetővé vált. bow

Hamarosan blitzel is eljutok arra a szintre ,hogy merjem rankedre vinni.

Szerk.:
Leona a tatyóba , 2 próbakör kész ,2 győzelem pipa , pedig az egyikben topos voltam ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 29, 10:06:14 írta Verbatimo » Naplózva

GepgurU
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #3273 Dátum: 13 dec 29, 11:35:45 »

Nekem ne baszogassátok Taric-ot...
Oké mindegy, az ultija az, hogy odacsap a földre, sebez, és utána aurában baron buffut sugároz pár mp-ig. Kis CR-rel egy 20 MP-ként beveti, szóval nem rossz. Mosolyog
Meg hát erős is, bokorból kiugorva nem egyszer öltem meg az ADC-t Tariccal, olyan 20-40 AP-val. Nevet
És csak azért buzizák le, mert... az. El kell fogadni, egyesek azért képesek Ez-t vagy Taricot pickelni, hogy együtt lehessenek. (Pedig Lux + Ez combo elég erős lehet, skillshot orientáltak együtt, so need to pro)
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3274 Dátum: 13 dec 29, 12:15:45 »

Shiro, ez már yasuo előtt is kint volt, hogy ő lenne, de nem ő lett..

Amúgy a nerfek  általában úgy történnek, hogy Phreak játszik, és amit ő gyengének vagy erősnek talál, azon változtatnak, illetve LCS n ami túlnyomó pick, mint pl shyvana majdnem 100%pick/ban rateval rendelkezik, ezért muszáj (dehogy muszáj, csak lvl 1en nincs ki elverje:D) volt kicsit nerfelni, mert mért ne. Rivennek szintén nagyon megnőtt a ban rateja,  persze nem ok nélkül..
Lee Sinnel nem nagyon játszanak bajnokságon, így ő jelenleg békén van hagyva, de mit ne mondjak, ő sem egy nehéz karakter, és semmiféle képpen nem gyenge, kaphatna nerfet  Hümm-hümm
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3275 Dátum: 13 dec 29, 12:34:23 »

Hát, végülis ez az Ao Shin sem lehet már messze a kiadástól.
Szeptemberbe jelentették be, azóta kijött 2 champion.  Szerintem még 1 champion kijön, aztán ő lesz a soros. Addigra talán végeznek majd a karakterével.
"we're really excited about the ways this champion will move across the battlefield. "
Sárkányról van szó, talán valahogy át tud repülni a falakon, vagy lesz valami különleges képessége. Nekem a lényeg csak az, hogy eredeti karakter legyen, és értelmesen legyen balanceolva.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3276 Dátum: 13 dec 29, 12:37:03 »

Gepguru
Végre megtudtam ezt is , köszi.
Amúgy lux+ez combo kegyetlen ütös , folyamatos poke alatt van tartva az ellenség lux e és ez q által , és az ultik is nagyon kiegészítik egymást , ha egyik elvéti van még egy esély.
Ennél a combonál csak egy jobban játszottam ,az pedig lux+ jinx a doble cage miatt illetve ott is jelenvan az ultipárosíthatóság.(itt konkrétan luxal való combora gondolok ,mert tankosab supokkal van még pár jó combo).

Pl jinx + leona kegyetlen lehet az akár 3 stunal.
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3277 Dátum: 13 dec 29, 12:38:09 »

Mármint hogyan értve az eredetit? Nevet
Pont egy nagyon hasonló karakter van SMITE ban is, a neve majdnem megegyezik, szintén a széllel kapcsolatos,  kinézete sem áll hozzá távol.. Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3278 Dátum: 13 dec 30, 00:33:32 »

Eredeti karakterekről annyit, hogy a LoL karakterei mind kopizva vannak valahonnan valamilyen szinten.

Pontosabban, nem is a karakterek, hanem a karaktertípusok. (ami persze jóval tágabb fogalom mint a lovag, íjász varázsló druida...stb)

Néhány példa.

Riven egyértelmű, hogy az FF7-es Cloud "kishúga"
Sivir a Diablo 2-es Assassin képességeiből válogat.

------

Ezt hogy képzelik egyesek?

Mondom megyek egy snowdowntot.

Ellenfelem bannolja Katarinát... Hmm?

Aztán bannolja Syndrát  >.<#

Majd végül Ahrit is  Gyáááá

---

Ennél fogva mi választásom lett volna, mint AD Sonával menni ellene. Faceg

----
Egyébként mi a játékosok elképzelése Sonát illetően, mint 1v1 karakter?

Mert nekem pl eddig az az elképzelésem a elképzeléseket illetően, hogy Sona support, nincs sebzése, de le tudja stunolni akár az egész csapatot is.

Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3279 Dátum: 13 dec 30, 11:38:52 »

Bajnokságokon többnyire bannolják. Legalábbis a meccseken amiket láttam, elsőnek bannolták ki Sonát.

Ok, ha a karakterek nem eredetik, akkor legalább legyen értelmes képességük, és használhatóak legyenek(eleve így is értettem inkább). Kipróbáltam a Dota2-t még régebben, hát ott olyan karaktert láttam... Sok képessége volt, és abból 3 csak annyi volt, hogy mind3 kilőtt egy kört, 1 méterrel másabb távolságba lőtt. Na ilyen remélem nem lesz a lolban. Eddig itt viszonylag mindegyik karakter képességei tetszenek.

Nekem még Nautilus ismerős a Bioshockból.
Talon - assassin's creed,
Teemo - először Tony Tony Choppernek néztem.
Blitzcrank - tecsó gazdaságos sólet konzerv. Egyébként Blitzcrank neve nem azt jelenti hogy Villámkurbli? Jól hangzik Nevet
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3280 Dátum: 13 dec 30, 12:08:05 »

Ashe egy dota hős tiszteletére (?) lett
Volibear az aranyiránytűből van

elvileg khazix és rengar páros alien vs predátor, dehát.. Nevet

Lucian az underworldből
Fizz valamelyik meséből ha jól emlékszem

Amúgy sonát azért bannolták régebben, mert egyik legerősebb support volt, nagyon jól tud pokelni, van sustainja, és még stunnol is...hát ilyet  Nevet
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3281 Dátum: 13 dec 30, 21:56:31 »

Leona kipróbálva rankeden , 2 meccs 2 vereség.
Még engem hülyéztek le amikor mondtam ,hogy teemonak esélye nincs riven ellen (10 percre riven 6:0)
Másikban a junglerünk ,már bocsánat a kifejezésért ,de az nem szó rá ,hogy retardált, igazából nem igazán találok kifejezést rá  ebben az univerzumban.
Kb a meccs alatt összehozott 2 ganket ,ezután jaxet full tankra huzta , majd a kb 10 teamfightból 0 án vett részt és solo backdorokat csinált (minikék nélkül full tankként ).
 Köszi

Az egészben az bánt legjobban ,hogy mindkétszer torony magasan hoztuk botot
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3282 Dátum: 13 dec 30, 22:11:38 »

Ha lehozom a lanem, akkor én gankelek a többin. Van még hová fejlődni ahogy látom. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Shiro
Moderátor

« Válasz #3283 Dátum: 13 dec 30, 22:28:04 »

Nekem Ashevel van még hová fejlődnöm. Játszottam három snowdownt vele, abból kettő vereség.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3284 Dátum: 13 dec 30, 23:46:06 »

Látom nem csak én szívtam ma.
Én mentem 3 rankedet, 2 vereség, 1 win.
Elsőt veszítettem. Gangplank ment topra, Evelyn jungleba. Gangplanket lealázta Nasus, Eve lusta volt gankelni. Botot még simán tartottam Thresként supporttal, meg hát a Sivirünk se volt olyan rossz. De totálisan elveszítettük. Agyon stackelte magát a gyerek...
Másodiknál Sorakával supportoltam, megnyertük. De itt is volt 1-2 érdekes társ. Ott van a Lux, a Jinx, mit ölnek 2-en? Jarvant, vagy a Renektont, akik csak tankra építettek >.<
Harmadiknál Lee Sinnel mentem jungleba. 6-1-be álltunk, öltem 3-at, és 3 ölésben segítettem. Topon beszedtem 1 double killt, miden adtam egyet a társamnak, boton 1-et megöltem, 1-et leassistoltam, később még 1-et miden visszarúgtam társamnak. Na gondoltam most tökéletesen csináltam mindent, perfect gankek, csak mi öltünk szinte. Aztán akkor kellett szembesülnöm a ténnyel, hogy hülyékkel vagyok körülvéve. Boton 40 farmja volt az ADC-nek, mikor már az ellenfélnél már 90-100 körül lehetett az ADC-nek "-.- Botot elverték, hiába segítettem. Topon Renektonunk volt nem tudom mi ellen. De olyan hülye volt, hogy éppen szembement a társával, akin rajta volt a Caitlyn célzókereszt. Mit csinál? Elsétál a társa mellett, és ráveti magát a minionokra. De full olyan volt, mintha már stafétát adna át. Lucian fut hazafelé, Renekton meg vele ellentétesen. Torony környékén elmennek egymás mellett, renekton meg csak sétál egyenesen a lövedék mellett.

Ilyenkor hiába szerzek akárhány killt a társaimnak jó junglerként, ha még egymást se mentik meg, és csak feedelnek... Idén talán már nem lesz meg a silver 1 se így. >.<
Naplózva

Oldalak: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins