24 nov 17, 13:18:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 871872 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
GepgurU
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #3255 Dátum: 13 dec 27, 10:23:38 »

A klónokban nem vagyok biztos, de hogy a szétszakadt Zac darabjait fel tudod elméletileg.
Kül. nem Sydra W-jéről van szó?
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3256 Dátum: 13 dec 27, 13:28:51 »

Malzahar állatkája
Annie macija
Shaco dobozát
Zyra nöcényeit
Heim tornyait
Yorik szellemeit

Ezeket tuti lehet vele.
Amit nem tudok az morde ulti szelleme ,shaco and blank klón (szerintem lehet de nem tuti ,illetve ,ha lehet akkor blankot meg lehet különböztetni vele ,mert eredetit nem engedné elkapni ,szóval elégé counterelné a passivot)

Mondjuk ha shaco dobozát lehet ,ennyi erővel miért ne lehetne teemo gombáit is.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3257 Dátum: 13 dec 27, 14:01:51 »

Teemo gombáit tényleg fun lenne dobálni. Mondjuk ha társam lenne teemo, és én Syndrával vagyok, akkor jó lenne hozzávágni az ellenfélhez a gombákat.  ikszdé
Vagy az ellenséges teemo pont lerakna 1 gombát, és azt vágom hozzájuk, és még őket is sebezné akkor a gomba. Na az szép lenne! Youtubeon nem találtam ilyen videót, szóval nem tudom, hogy működne-e.

---

Ma mentem egy rankedet, Threshsel voltam, ashet kellett supportolni. Engem hibáztatott, mert mellélőtte az ultiját. Remek Nevet
Totál vesztésre álltunk, aztán amikor teamfight volt, akkor én csak kihúztam valakit, megöltük, a többit már csak be kellett darálnunk. Hülye Ashe nálunk továbbra is beszólt mindenkinek, aztán ezért az Eliseünk elment afkozni 10 percre. Aztán meggondolta magát, és megnyertük. Ashe bunkó volt végig, de legalább valahogy megnyertük. Ilyenkor azért kibannoltatnám a francba az ilyeneket, hogy jól állunk, aztán a legapróbb hibára is ugat a társunk... Mellédobtam egyszer a hookot, akkor már report. Persze amikor kihúztam neki az ellenfél ADC-t, és rögtön utána a blitzcrankjüket akkor csak kussolt.

Na mindegy, most van 94 pontom. Még 3-at nyerek zsinórban, és silver 1. Csak az ilyen társ azért elveszi a kedvemet attól, hogy túl gyakran próbálkozzak a rankeddel. Nem tesz jót nekem, hogy a hülye társak miatt kell stresszelnem. Nevet
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3258 Dátum: 13 dec 27, 16:58:34 »

Én ilyenek miatt már rég nem aggódok , hozd ki magadból a maximumot ,ha valami hibát látsz szólj a társaidnak , ha vész van pingelj , próbáld koordinálni a többieket , én ezeket próbálom betartani ,ha rankedezek a többi már csak szerencse és csapatmunka kérdése.
És igazából ,ha ezeket megteszem ,annyira nem is bánt ,ha vesztünk. Persze nem esik jól ,hogy lemegy az lp ,de legalább tudom ,hogy nem rajtam múlt.

Remélem mindkettőnknek sikerült a ligaváltás.

Szerk.:
Nah ez gyorsan megvolt 2 ranked 2 vesztés , silver 4 majd legközelebb.
Elsőnél a first picker olyan bann csinált ,hogy a hajam égnek állt ,sona meg leona meg fizz , nyakunkba kaptunk egy blitz draven meg egy kass combot persze ő noobozta botot amikor elffedeltük őket.
Másodiknál meg adc-m laggolt ,szóval 10. percre 0:5 ön volt.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 27, 18:18:01 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3259 Dátum: 13 dec 27, 19:13:01 »

Tegnap megvettem Vi, mondván most gyűjtögessünk piltowerieket.

Ma pedig kipróbáltam topra. Mit ne mondjak ütős, de cd-je az van.

Harcstílusát tekintve, nagyjából Riven, így ami build tekintetében nálla jó, az Vi esetén is beválik

Build

Ionia cipő
----------------
nagyjából core

Hidry
Infy

--------------

ha tankosítani kell:
Spirit
Randuin.

ha esetleg nem kell annyira félni a cécéktől, akkor spirt helyett jöhet egy Frozen Mallet

-------------

Ha tankolni se kell nagyon, akkor pedig ráálhatunk egy kicsit a critre

Ghostblade
Statikk (valahogy jól illik hozzá a passzívja)

E mellé még berakhatunk egy Black Cleacert is.

összegezve

full AD:

Ionia cipő
Hydra
Infy
Ghostblade
Statikk
Black Cleaver

Ad sebzést, ad critet, lifestealt, területi sebzést. ha kell akkor bónusz attack és movement spedet, esetleg egy plusz spellt.

megvan a  35% cdr és 30 plusz 5%-25% armor pen. meg egy kevés élet is.

Persze majd kiderül, hogy menyire is jó az elképzelésem.

Habár jók szoktak lenni a buildjeim, hacsak nem feedelek.  Nyelvesít

-----------------------

Szerinetek próbáljam meg magam feljebb tornászni a demizsonokban?

Vannak pozitív és negatí elöérzeteim ezzel kapcsolatban.

Kezdem a pozitívval:

Feltehetőleg normális csapattársak, akik nem hagyják ott a tímfájtot és csak esetleg ks-elni mennek vissza, vagy nyavalyognak, ha nem ő öli meg az ellent egy tímfájtban.

Nekem bőven elégnek számítanak az olyan csapattársak, akik ha harc van, akkor együtt ugrunk az ellenség arcába, s lehet egyet se ölünk és mind meghalunk, de legalább spártai módon megtettük amit megkövetel  a haza.

Negatív.
Egy részét már vázoltam, mint  a pozitív ellentétét.
Kettő többnyire 10 fps-el játszom, ami egy effektív tímfájt esetén harmadolódhat is, és az nem igen jó

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3260 Dátum: 13 dec 28, 01:44:04 »

Én Vi nél egyszerűen megoldom a dolgokat 2 item kell neki ami már elég is ahhoz ,hogy egy ellenfelet ledaráljon ez a hidra és a zefir (area sebzés , jó attack speed ,movment cd lifesteal).
Minden 3. hitja brutális és az attack speedjét is bustolja ,amivel már kb egy adc sebességével csépel.

A maradék 4 slot már változó, de általában speed csuka (nincs menekvés Vi elölől  Ördögi ).
A maradék 3 általában védekező : spirit visage + randiun
az utcsó item attól függ miben gyenge , ha resist akkor bansee, ha armor akkor sunfire vagy frozen heart , ha sebzés akkor black cleaver.

Igazából a full buildig még egyszer sem jutottam el vele ,mert vagy annyira countereltek (általában double topnál),hogy hamar kikaptunk vagy elöbb lehoztam a gamet.

5 item után egy brutális tank aki elöl nehéz megszökni (adc support és midesek rémálma).

Ha az ellenfélnél van egy ful tank (garen vagy nasus) akkor feltétlen kell a black is ,az armor pend miatt , a speed buszt miatt 2s alatt maxon van és akkor még rámegy a W fix sebzése.

A cd nem szokott zavarni , visage és zefil alap ,ami ad 30% ot ,ha black is van 40% és max is , ezért játszik a speedes csuka.

A rankedben én is egyedül próbálkozok több kevesebb sikerrel.
Már az is nagy lépés volt ,hogy kiszenvedtem magam bronze1 ből ,de ha van egy pici szerencsém idén még meglehet a silver 4 is .
Én úgy vagyok ,hogy nem igazán szeretnék barátaimmal menni (elég sok osztálytársam lolozik) ,mert félek ,hogy miattam buknánk el ,szóval inkább szólózok.
De egy jól összeszokott bot párosnál nehéz jobb lenni.

Szóval ,ha teheted játsz csapatban ,ha nem akkor legyél pro az adott poszton vagy legalább tegyél meg minden tőled telhetőt (én ezen utcsó kategóriába vagyok)
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3261 Dátum: 13 dec 28, 08:27:40 »

Azt a nevet, amelyik a demizsonod alatt van kiírva, hogy "valamelyik bajnok valamije vagy" az fog, illetve lehet változtatni?

Két meccs egymás után, mind kettő viszonylag könnyű győzelem.

Az a tipikusan félkómás illuminált állapotban játszol, annyi failt csinálsz, hogy öröm nézni és mégis megnyered.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 28, 09:07:16 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3262 Dátum: 13 dec 28, 10:22:24 »

Az a név minden diviziónak más én más ha jól tudom ,szóval ha le vagy feljutsz változik ,de azt nem tudom ,hogy adott ligának fix a neve ,vagy amikor váltasz random kapsz egy nevet.
Két azonos ligában lévő embert kell megkérdezni.
Nálam az silver5 Dr. Mundo's Amethysts
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3263 Dátum: 13 dec 28, 11:48:31 »

Van vagy 100 ilyen division név, pl "Wisemen, army", stb, és asszem' minden karakterhez hozzápasszolják az összes ilyen nevet. Szóval mondjuk ha van Ezreal Wisemen, akkor van Army is, meg az összes többi. Meg Poppy adventurers is ha van, akkor szintén van az összes többi ilyen másodlagos név Poppyval.

Az, hogy melyikbe miért kerülsz, azt én sem tudom pontosan. Viszont gyakran váltogatja a division neveket. Ez azért van, mert ha egy haverunk ugyanabban a "ligában" van, szóval bronze,silver,gold stb valamelyikében, mindegy hogy pontosan melyikben, akkor át rak abba a ligába, ahol a barátunk van. Ezért volt már olyan, hogy 3 haverral régebben ugyanabban a ligában voltunk, mert a gép látta hogy mind 3-an bronzosok voltunk, ezért összedobott minket.

Ahol a legtöbb haver van, abba a ligába rak be. Pl.: nekem 1 ember volt a barátlistámon, aki silverben volt, ezért Ezreal Wisemen voltam. Viszont most átrakott Vindicatorba, gondolom mert ott is van valami ismerős.

Nem biztos hogy így van, de mintha valami ilyesmit tapasztaltam volna. Mosolyog

--

Egyébként megvettem Xin Zhaot. AD-n kipróbáltam: Not bad. Aztán eszembejutott, hogy mintha valaki mondta volna, hogy AP-ra is szokták buildelni. "Challange Accepted!" Következő meccsben AP-re buildeltem, és tényleg működik valamennyire. AP-attackspeed-tankra kell gyúrni. Elképesztően jól lehet vele tartani a lanet topon. Csak kell akármi amit üthetek, és vissza is healel. Ha ott vannak a minionok az ellenséges turretnél, és egy valaki püföl engem, miközben ütöm a turretet, akkor simán üthetem a tornyot egy jó darabig. Ha meg late game van, akkor még backdoorozni is lehet vele.
Igaz nem működött rendesen, mert ha nagyobb tömeg támadt rám, akkor meghaltam. De csak ki kell találnom hozzá egy megfelelő buildet még, és akkor egész jó lesz!
Naplózva

Zuki
Gennin
*

« Válasz #3264 Dátum: 13 dec 28, 18:20:49 »

Sziasztok!

Tudnátok olyan hőst mondani ami a játék végén nagyon erős,mikor már szinte mindenki full cuccba van és mégis tud apritani Nevet
Én eddig trindára gondoltam,ezért kérném a segítségeteket hátha van még több is.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3265 Dátum: 13 dec 28, 18:41:47 »

ADC-k, Maédzsek,  hasisevők.

Ők azok akik lét gémben pillanatok alatt hatalmas dps-t tudnak osztani.

példa

Tristana
Fiora
Ashe
katarina
Akali
Lux
Syndra
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3266 Dátum: 13 dec 28, 19:04:07 »

Ahogy elnéztem, szerintem Riven. Eléggé sokszor veszítettem már azért, mert az ellenfélnél volt egy Riven. Nerfelni kéne! Nevet Full tankra építik, aztán többet sebez mint egy ADC. Nem is igazán értem, hogy hogy lehet olyan erős.

Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3267 Dátum: 13 dec 28, 23:07:01 »

Ha Rivent nerfelik, akkor nerfeljék már Lee-t is  Ördögi

Na ranked.
Első vereség, de utána derótbat tripla diadal.  Mosolyog

Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3268 Dátum: 13 dec 29, 00:00:31 »

Riven nemsokára (ha minden igaz a következő patchben) nerfet kap. Végre valahára.
Leet már nefelték, hozzá ne érjenek. xD
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3269 Dátum: 13 dec 29, 01:47:00 »

Plz legközelebb szóljatok nekem is ,ha kívánság kosár lesz ikszdé

Holnap ,ha jól megy megveszem fő accra leonat és akkor mehet a ranked, végre nem csak papyr supjaim lesznek.

Egy kérdés ,mi a bánatot esznek tarikon?
Minden ranked meccsen azért nyafognak nálam , annyi elönyét látom ,hogy tank és healel ,de különben meg ott van leona ugyanúgy tank és dupla stunt tud adni (amíg taricnál még azt sem tudom mit csinál az ultija ,mert én ugy vettem észre mindig ,hogy kb semmit)
Kicsit sem akarom leszólni tarikot azért ,mert nem ismerem annyira közelről ,de tényleg mit esznek rajta?

A másik kérdésem , nagyon elmebeteg lennék ,ha meg szeretném tanulni használni alistart supnak?
Mondjuk kéne rászánni 1-2 hetet ,hogy kiérrezzem mikor hogyan merre meddig mennyen a WQ comboja .
Azért gondoltam rá ,mert endgameben elég brutális tankot lehet belőle csinálni az ultijával combinálva, kb 5vs1 ben bírná 7-8sec ig
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 29, 01:55:34 írta Verbatimo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins