24 nov 17, 12:12:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 215 216 [217] 218 219 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 871852 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3240 Dátum: 13 dec 24, 12:36:30 »

Kis accomra megvettem GP-t.
 Elsősorban topon akarom használni ,de lehet kipróbálom majd supnak is.
Azért gondoltam rá ,mert a buildjénél neki is van egy kicsit tágabb mozgásterei mint vi nek (azaz ,ha tank kell lehet ,de akkor sem lesz egy mozgó fal,van sebzése is).

1 probléma van csak vele ,ami már vi nél is zavar egy kicsit, hogy elég durva a mana fogyasztása (pláne ha Q val szedem a minikéket is ,ami eléggé jó dolog ,mert sok extra pénzt jelent).

Gondolkoztam egy manamurán a buildbe ,de maxon is csak 60 ad-t ad (viszont odáig el is kell jutni).

Másik megoldás az lenne ,hogy csinálok az elején egy harmonyt ,ami ad gp-n eléggé durván nézne ki (bár lehet működne)

Harmadik meg ha runa page és mastryben kicsit megtámogatnám a mana reget.

Negyedik ,csak az ellenfél pokeolására használom.

Ötödik egyben legkézenfekvöbb veszem a mana potokat és gyakran járok haza.

Szerintetek melyik lenne a legpraktikusabb megoldás?
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3241 Dátum: 13 dec 24, 20:57:57 »

Mastery-ben 3-at a mana töltősre.

cipő és 2 piros 2 kék málna.

Minionokat csak is last hiteld, a Q-val. (akkor fele annyi manát fogyaszt)

Meg tanulj spórolni, de egyébként nem emlékszem rá, hogy túl nagy mana hiányom lett volna.

Egyébként, ha Ap-re gyúrod, akkor vedd meg neki a gunbladet, ha AD-re, akkor a BoTRK-t és a Hidrát, az azok plusz lövést adnak.

--------------------
Sona AD...

Cait lerakja a ward trinketet a bokor szélére, én naiv megyek a bokorba. Eza szerencsétlen, nem a bokor elé rakta? S ott vártak ketten.

Jamato, Ww, és Cait csodálkoznak azon, hogy nincs sebzésük, meg hogy ks-elek, mikor nem is hajlandóak részt venni a team fightokban.

kár hogy ez meg túl hosszú egy profil szövegnek, pedig jó kis ars poetika.  ikszdé
Idézet
i dont care if u ks me, but take part in team fight
i dont care if someone ks someone
i dont care if i ks u.
i only care to we kill enemies.

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 24, 20:59:59 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3242 Dátum: 13 dec 24, 21:09:38 »

Nah sikerült 1 játékon belül 4 poszton kipróbálnom gpt ,a végére már azt mondtam ,hogy ilyen nincs.
Kezdek dou topon ,szépen hozzuk a lanet mondjuk fiona minden minikét ki ks elt alólam ( 5 perc után ő 42 én 4 ,de nekem 1 home portom már volt ,mert fogyott összes kékem a lasthit Q miatt )
Eközben miden taric feedeli blankot mintállat , boton meg kog egyedül anni és kog ellen ,mert syndra afk.

Erre elhívnak ennek midre ,persze esélyem sem volt blank ellen, taric ment botra supnak.

Utána csere vissza taric mid én sup ,ez csodás volt.

Végül adc ment midre taric sup én meg adc ,hát mondom ez már állatkínzás .

Természetesen a végén én voltam a hülye ,mert feedelek az alapban elfeedeltek ellen ,ami mellé még jön ,hogy többet mentem ,mint egy zsidó családban a fájás és a még esetleg összejövő killeket is ki ks elték alólam (4x öltek le olyant akinek 100- hp ja volt és  rajta volt Q és ignite is)

Ezenkívül a többi gameben jól szerepeltem vele.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3243 Dátum: 13 dec 24, 23:16:05 »

Én is attól szoktam agyhalált kapni, hogy elfeedelik az ellenfelet, aztán még engem hibáztatnak, mert én csak tovább feedelem, amit már elkezdtek. Az azért idegesítő tud lenni. "-.-

Mostanában amúgy egyre többet játszok Gragassal, és eddig 1x sem veszítettem miden. Csak összességében meccset, na de az már nem az én hibám.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3244 Dátum: 13 dec 25, 00:45:01 »

Pontosan ez az én kedvencem is.

A másik amit nagyon tudok  díjazni az a kegyetlenül igazságos team builder  rendszer. Most topon 21 es létemre egy goldos victorius skinen elise ellen kellett mennem (250 winnel ,amikor nekem 50 nincs),még úgy ahogy megálltam a helyem ellne ,de a több lanen úgy felfeedelték ,hogy csak pislogtam.

Amúgy az a poén ,hogy a kis accomat eredetileg junglerezésre hoztam létre ,de a 4 meglévő champolmból csak 1 mehet junglebe.
Sokkal jobban érzem magam topon ,lehet érdemes lenne elvetni a jungler szerepkört és a topra fókuszálni?
Második meg maradhatna a sup pár tank alapú supal

Szerk.:

Poén ,hogy jinx és soraka milyen kegyetlen combot alkot ,rankeden velük 10. percre dölt mind3 bot torony és az adc nek volt 6 nekem meg 1 killem 0 halál.
Szóval ha valami cc -s adct kell supolnia a silenc comboval durvát tud alkotni és akkor jöhetnek olyan kis finomságok mint pl twin shadows és speed csuka és nincs menekvés.

Röhögő görcsöt kaptak amikor 1vs1 ben mind diet nyomtam riven ellen(ful hpról), csak repkedtek a banánok.

Jó kis preméd comokat lehetne vele csinálni.

Jézus a végén még használni is fogom ,pedig nagyon nem szeretem.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 10:52:34 írta Verbatimo » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3245 Dátum: 13 dec 25, 14:06:16 »

5 meccset játszottam, 5-öt veszítettem. 4 aram volt, 1 normál. Aram az unfair volt, mint ahogy szokott lenni. De ez a normal valami hihetetlen volt.
Nálunk a vaynenek volt 20 farmja, amikor nekem már 100 fölött volt Gragassal.
De ő még profi volt a gangplankünkhöz képest. Az oké, hogy topra megy, amikor Yasuo akart menni, na de a statja és a buildje... 0/18-ban állt a meccs végére, és a buildje...
Gangplanknek ILYEN BUILD?!:
Ravenous hydra, Maw of malmortius, sword of the occult.

Azt nem mondhatja senki, hogy a mi hibánk, hogy nem oktattuk ki. Folyamatosan írtam neki, hogy vegyen már critet, vagy valami értelmeset. Vagy egyáltalán nem tudott angolul, vagy amint belépett ignorálta az egész világot.
Megnéztem a többi meccsét is, hát ezt nektek is látnotok kell...
http://www.lolking.net/summoner/eune/27901903#history

Annienek attack speed, Sivirnek egy darab item, az is a ravenous hydra, madred razors Twitchnek, hibrid build nocturnenak.

A játék ilyenkor mi alapján rak össze játékosokkal? 30-as szintű vagyok, silver 2, nincs premade társam, erre ilyeneket rak be... Röhej ez a játék >.<
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3246 Dátum: 13 dec 25, 15:20:42 »

Tegnapi promó game: Karma supporttal nyomtam, két szintet vertünk ellenfél botra, a towerjüket néhány perc után bevertük, first bloodoltunk, enemy adc-nek 3 creepje volt, mikor az én adc-mnek 20 körül, tehát nagy alázás.
Late gamebe Shaconknak kevesebb creepje van mint nekem supportként és 4-5 szintet vertem rá, egyetlen egy attemptje se volt gankre, 0/10-be van és 47k damagem - championokra ütve - volt, mikor Ziggsünknek 21-26k (nem emlékszem). Shaco végén beírja a toposunknak, hogy "u lost this game". Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek... Tehát kapsz idiótákat normalba meg aramba, az ne vegye el a kedved...

A játék ilyenkor mi alapján rak össze játékosokkal? 30-as szintű vagyok, silver 2, nincs premade társam, erre ilyeneket rak be... Röhej ez a játék >.<

Hidden mmr. A normalt és a rankedot külön számolja.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 15:22:29 írta Stance » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3247 Dátum: 13 dec 25, 15:47:52 »

Ez a csávó kész 9 meccs 6 kill ,1 meccsen alázott egy kicsit.

Kis karimnál hogyan játszhattam egy goldos vic skines elise ellen amikor a mi csapatunkban én voltam a legnagyobb a 21 es szintemmel és az ő teamükben még volt 2 30 as ? ikszdé

Azt mondjátok meg ,hogy nunu melyik lane re jó ,mert nooboznak ha supnak junglenek vagy topra akarom vinni, hova a bánatba mennyen midre vagy adcnek?
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3248 Dátum: 13 dec 25, 19:28:53 »

Már majdnem azt hittem, hogy Yamato a múlt héten volt free, de kiderült, hogy ezen.

botok elleni próba.

öltem haltam. és haltam rá kellett jönni az E dinamikájára, mert csináltam olyat, hogy egyik torony alól a másik alá... smirksweat E-t illetően az elméleti rész megvan, gyakorlat még kell.

Érdekkességek: 10%-kal kevesebbet sebez a kritje, de ez nem vonatkozik a statikk passzívjára.

Másik büntetés a spell blade-re vonatkozik, ami Yakumo esetében csak a bónusz sebzést egy negyedét eredményezi, magyarán nem éri meg neki a Tirinity, hiszen 400 alap AD mellett is csak 200 lesz  a bónusz sebzése a következő támadásnak.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3249 Dátum: 13 dec 25, 20:05:48 »

És a IE passzívja hogy mükszik rajta?
Már mint úgy értem ,hogy hozzácsap a 90% 50-et vagy a 90 veszi az 50 % át és adja hozzá?(jah tudom azaz 5% nem olyan sok ,de ha már felmerült megkérdem).
Amúgy én ,ha rajtam múlna nem 10 hanem 25-30% al venném lejjebb a critjét ,mert úgy is fele annyi kell neki a max crithez.

Másik furcsaság ,amit ki szeretném próbálni:
Mao mivel mage miért ne mehetne midre (életemben nem láttam még ott ,max 1-2 videóban) , bár nem tudom mennyire gyakori.

Ez a soraka kegyetlen , honorabled oponentet csináltam vele úgy hogy az adc afk volt ikszdé
Naplózva

Zuki
Gennin
*

« Válasz #3250 Dátum: 13 dec 25, 20:44:09 »

öööööö lassan 30as leszek /29 és fél/ az volna a kérdésem hogy ilyen promo vagy mi a bánat lesz a ranked előtt,azt haverokkal akik már 30asok is csinálhatom,inveléssel ?Vagy azt teljesen magamba kell ?Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #3251 Dátum: 13 dec 25, 21:31:14 »

Infy krit sebzése 140%, vagyis  2.4-es szorzó. (maximum krit bónuszból von le 10%-ot)

A spellblade rejtélye megoldva.

A "200% of base attack damage" rész lett félreértve. (hacsak időközben nem változtattak)

Ugyanis nem az alap támadásunk 200%-át adja bónusz sebzésként, hanem csupán az alap AD 200%-át. (Még szerencs, hogy a szintlépésként kapott bónusz beletartozik)

Szóval a trinity force, sebzése bónusz lvl 18-on minden esetben csak kb 200.

Szóval innentől kezdve azt kell mondjam, hogy használhatatlan. örli itemnek túl drága lét gémre pedig silányak a bónuszai.

S ezzel együtt viszlát AD Sona ópé, hiszen kore item volt nála a trinity Szomorú

-------------------

Sona... oké, nem AP carry, de akkor is egy kissé talán túl agresszív:

http://kepfeltoltes.hu/131225/sona1_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/131225/sona2_www.kepfeltoltes.hu_.png

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 22:55:25 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3252 Dátum: 13 dec 25, 22:56:31 »

Aramon sorakát kaptam, a többiek meg kb. full közelharci karaktereket kaptak. Aláztak minket, betörtek mindent, aztán valahogy 5-en egyszerre voltunk, és acet értünk el úgy, hogy tőlünk 1 ember halt meg. Aztán felhealeltem mindenkit, és megint ace, és csak 1 ember halt meg. Betörtük az összes tornyukat 1 elnyújtott rohammal, miközben nekünk 1 turretünk maradt. Ők öltek vagy 30-at, míg mi kb 10-et, végül mi 10 perc alatt öltünk kb 15-20-at, míg ők 3-at 4-et tudtak csak.  ikszdé

Late gameban azért rohadt OP tud lenni soraka. A már korán "easy noobs" ellenfelek végül csak pislogtak, hogy elveszítették. K*csögség ilyenkor visszaírni nekik amit ők szajkóztak a fél meccs alatt? Nevet
Kellemes érzés, amikor engem csesztetnek, hogy elcseszem a játékot, vagy noobolok, vagy valamit elrontottam, és csinálok 1 pentát, és csend van utána. Nevet
Mint amikor Lee Sinnel "hagytam" meghalni a társamat, mert megmentettem a másikat, anyáztak, csináltam egy pentát, istenítettek.
Vagy régebben Ashel volt, hogy az ellenfél csesztetett, már nem tudom miért, csináltam 2 pentát, hiába kérdeztem, hogy akkor most mi van? Szerintem ignorált. >.<
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3253 Dátum: 13 dec 26, 19:39:45 »

Soraka tényleg durva ,most nyertem vele még egy rankedet , olyan szép volt mikor katarina beugrott a teamfight közepébe és rögtön kapott tölem egy silnencet és csak állt ikszdé

Azon gondolkozok ,hogy sorakat mire lenne érdemes húzni.
Az alap ,hogy 2 itemből összeszedem neki a 40CD-t (athene és spirit visage,ha nem kell rest akkor morellom)
cipőnek általában szpidest választom ,hogy ha kell low hps ellenfelet le tudjam kapni silenc és Q combóval ,illetve menekülésre is jó.
Sigt stone alap neki ,szóval marad 2 slot , ha junglerel úgy beszéljük meg az egyik slotba iron solari ,ha nem akkor én valami tankosítás gondoltam pl randuin +frozen heart.

Magyarán legyen egy heal erező és silencet hajigáló tank vagy inkább vigyem el egy kicsit ap irányba(asszem elég kicsik a szorzói a speeleken)?

Nekem a tank változat jobban tetszik és lehet jobb is lenne ,mert lényegében normál esetben soraka tényleg csak segítő szerepet tölt el ,azaz heal,mana,silence, bail ,önfeláldozás illetve specialitása ,ha kell normál wave ellen tudja a lanet tartani a Q val.

Szerk.:
Olyan szép hadmozdulatot csináltam sorakával rankeden ,hogy még a többiek is megdicsértek.
Low hp lee sin jumpolgatva menekül , kihasználva speed csuka nagy sebességét elkezdem üldözni , pont mielött silencelhetném (ami meg is ölné) elér egy bokrot , én elkezdem püfölni Q hátha bejön és bejött ikszdé
Azért az már elég beteg ha a suport üldöz (és kap el) egy lee sint ikszdé

Az adcmet bucira feedeltettem 18:2 asszem , nekem meg volt vagy 30 assistom.

Még 1 ranked győzelem kéne és mehetnék a 3 meccsre esetleg silver4 be.
Ha jól számoltam ,ha most vesztek 1 rankedet és utána nyerek ,akkor is jön a 3 promo

Szerk2.:
3. meccs lejátszva ,győzelem ,szóval irány a divizió meccs, már csak 2 győzelem választ el silver 4 től (ha minden jól megy)
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 27, 02:44:43 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3254 Dátum: 13 dec 27, 10:12:00 »

Syndra E-jével azt tudom, hogy a minionokat ésa peteket lehet felkapni.

De mi számít petnek?
Tudom a hősök csicskásai, de azok közül mit lehet felkapni?

pl azt tudom, hogy Tibberst igen, de pl még mit?

Elise pókjait?
Heimerdildó ágyúit?
Labanc vagy Shaco klónját? (ha jól tudom, az is pet)
stb...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 215 216 [217] 218 219 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins