tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3210 Dátum: 13 dec 20, 15:19:43 » |
|
Megvettem, és kipróbáltam Yasuot. Szerintem meglehetősen gyenge. Egy malphittal még erős lenne, de így nem. Teamfightnál meghalok, mire használhatnám az ultimat. Szerintem ez a yasuo useless ha full ad-ra buildelem, és közben nincs egy felütős társam.
Mindig próbáltam a Q-t felstackelni 3-ra, de mire ez meglett, addigra mindig megöltek. Mondjuk lehet hogy ez már a társak hibája is, mert mindig nekem kell bemennem legelsőnek. Majd még próbálgatom. A karakter stílusa tetszik, de egyelőre még ismerkednem kell vele.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3211 Dátum: 13 dec 20, 15:39:02 » |
|
Szerintem irtó erős karakter, ha tudják használni. Annyi az egész, hogy amíg nem rak ki 1-2 itemet, addig nagyon óvatosan kell vele játszani. Volt olyan meccsem is Yasuo ellen, ahol egyetlen egyszer sem vettem észre, hogy ő most rám fog ultizni, mert nem láttam, hogy van rá lehetősége és már is fél hp-n voltam 1-2 másodperc alatt. A támadó ereje valami eszméletlen, egy jól időzített fal pedig megfordíthatja az egész teamfight kimenetelét. Plusz szerintem azok a legerősebb champek (avagy legkihasználhatóbbak, legoptimálisabbak a játék dinamikusságára nézve), amelyek képességei statot adnak. Például Kassadin passzívja az egyik legundorítóbb late gamere nézve. Garen kb ölhetetlen a plusz védekezésével, amit kap. Rammus 300+ armor és magic resistet ér el mid gamere néhány itemmel, míg egy másik tank karakter fele annyit, vagy csak late gameig. Darius armor penetrationja és egy itemmel már true damaget üt. És így lehetne sorolni, csak itt épp Yasuonál a critical chancen és az armor penetrationon van a hangsúly. Két itemmel 100% crit chance, hirtelen nem is tudok olyat mondani, ami ezt űberli. Nekem ami nem tetszik benne, hogy olyan béna a mozgása és a hangja. Sokkal jobb grafikára számítottam, mielőtt nem jött ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3212 Dátum: 13 dec 20, 17:08:18 » |
|
Na helló emberek! Egész rég jártam a fórumon, gondoltam benézek! (Sokat kellett tanulni T_T) Elkezdődött a Snowdown event tegnap este. Kinek mi tetszik a kínálatból? Én most vettem Westes karimra(Nordicos inaktív, lehet nem is fogom vinni, max majd átmegyek, ha nagyon olyan lesz a helyzet.) Snowdown Sivir skin-t, nekem nagyon tetszik! Most a Summoner Icon-okat gyűjtögetem, kéne egy premade win, meg valaki akinek küldhetnék Mystery Gift-et és visszaküldene! Ahogy láttam január 3.-ig van event. Valaki esetleg akar Skin-t oda-vissza küldeni mystery gift formájában? Amúgy ez az 1v1 nagyon vicces, haverokkal nagyon fun tud lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #3213 Dátum: 13 dec 21, 02:18:53 » |
|
Mindig próbáltam a Q-t felstackelni 3-ra, de mire ez meglett, addigra mindig megöltek. Mondjuk lehet hogy ez már a társak hibája is, mert mindig nekem kell bemennem legelsőnek. Majd még próbálgatom. A karakter stílusa tetszik, de egyelőre még ismerkednem kell vele.
Próbálgassad csak mert unokatesómmal voltunk Yasuo + Master Yi kombó ellen, uncsitesóm Varussal én meg Namival. Az elején azt láttam, hogy gyorsan meg lesz a bot turret... khm... elérték 6-os szintet és 1-2 tárgyat vettek és úgy szétcsaptak. Giftet jó volna küldeni de nincs RP-re pénz. Egy Winter Lulu-nak örülnék. ^^ Dawe, Westen játszol? Azonnal addod meg a Summoner neved!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 21, 02:22:33 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3214 Dátum: 13 dec 21, 02:52:23 » |
|
Na már csak a Mystery Gift-es ikon kell, és megkapom a Teemosat is, a maradék 300-400 körüli rp-m meg félrerakom majd gázabb időkre! Westen játszom, és Davidnfs a summoner nevem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3215 Dátum: 13 dec 21, 08:11:57 » |
|
Nagyszerű, van elég efpésesem, most most meg megkaptam a laggot. (lehet eddig is volt, csak 10 fps alatt észrevehetetlen).
A snowdown, meg egészen tetszik. a győzelem csak rajtam múlik, meg a laggon.
Kezdem úgy érezni, hogy az a low fps valami áldás volt.
Mert nem láttam mi történik.
Abban igazatok van, hogy nem igazán értenek a tímfájthoz, de így, hogy látom is...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 21, 09:22:31 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #3216 Dátum: 13 dec 21, 12:38:40 » |
|
Nekem is szörnyen laggolt meg szaggatott nem tudtam eldönteni és most, hogyy EU-west-et újra indították jobb. Meg a grafikát levettem medium-ra mert az S3 ultra high-on is kiválóan ment.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3217 Dátum: 13 dec 21, 13:02:30 » |
|
Elkezdődött a téliszünet, és megünnepeltem 3 rankeddel. Hát... Nem kellett volna. Kettőt veszítettem, egyet nyertem. Az elsőnél agyonfeedelték az ellenfeleket topon, meg boton is. Esélytelen volt. Másodiknál kevésbé feedeltek, de elveszítettük, mert blitzcrank mindig a tankot focusolta ki. Nem volt sok esélyünk. A harmadiknál majdnem veszítettünk, hülye luciant kellett supportolnom, de könnyedén meghalt. Pingelt, hogy rakjak már 1 rohadt wardot a bokorba a 3. percben, de nem tudtam már többet lerakni, neki meg még meg volt a trinketje. Aztán jött lee sin, és meghaltunk. Na itt elkezdett flamelni, engem hibáztatni. Aztán észrevettem, hogy mindenkinek beszólt, onnantól már én is lesz*rtam, hogy mit mond, mert láttam hogy nem éppen egy ész lény. Végül megnyertük könnyedén, nem is értem, hogy hogyan. 68 lp-m van most, az előbb meg 82 volt... Na mindegy, még eltart egy darabig a téliszünet
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #3218 Dátum: 13 dec 21, 13:57:22 » |
|
Ha már ranked , olyant tettem amit szerintem még a prok is félve mernek meglépni: egy karaktert elötte sosem használt posztra vittem.
Gondoltam naivan megyek egy rankedet ,hát jó indul csapatom bannolja elsőre nidaleet ,ellefél meg elsőre blitzet (3 ból 2 supportom kiesett), csapattársam pickelni luxot , felmerül benne ,hogy most mit pickeljek. Janna és soraka megvolt ,de nem használtam őket még ilyen szituban (pontosabban asszem igen ,de nagy kudarcal), anniehoz már régebben csináltam egy supportnak elmenő masteryt ,de még nem próbáltam ki ,nah ez most történt meg élesben rankeden.
Igazából meglepően jól teljesítettem vele ,bár az is tény ,hogy melletem egy jinx volt és a double stun elég hatásos dolog. Nem mondom ,hogy ő lesz a main supom ,de vész esetére még ott van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3219 Dátum: 13 dec 21, 15:13:36 » |
|
Én Katával mindig megvárom míg bemegy a tank, meg a supp, és ha hülyék, akk rájuk tolják a cc-ket, majd simán pentázhatok Platig működik csak ez a módszer. Utána már sebességet is kell a kata kombódra szerezni. Aki ki akarja próbálni valamelyik skint, az próbálja ki az "MK LOL" nevű progit. Nem bannolnak érte amíg nem használod a jungle időzítő funkcióját. Bene van effektekkel az összes skin (pulsefire ezreal, minden). De ha megtetszik a skin azért utána vegyétek meg a skint is hogy támogassátok riototSzerk: EUW-n KaioxHUN-ként futok Silver I-ben. (simán felmehetnék most goldba, de már minek? ^^) Easten pedig Kaiox vagyok. Ezt az accot csakis az oszttársaim miatt csináltam h néha tudjak velük is játszani. De azért lehet néha felnézek még itt is Nos, kipróbáltam, de előtte kell lockolni a skint és utána lock in gombra rámenni a champnél, vagy fordítva? Mert egyszer sikerült Varusnál, de utána megint nem sikerült. Jungle időzítő gomb meg miért gáz? Mert használtam, de nem kaptam bant, vagy ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Zuki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3220 Dátum: 13 dec 21, 17:32:47 » |
|
Azon gondolkozom hogy,miért raknak be olyan hösöket mint FIORA? Nem értem neki már 1es szinten van 116 attack damage abból csak 16,xx csak a rúna,olyan attack speedet kap ,hogy rossz nézni stb.Ilyenkor ugy elmegy a kedve az egésztől az embernek hogy csak na Ha ellenünk van egy fiora 90%,hogy veszitünk.Miért nem gyengitik le,ugyis 100% hogy bannolják rankedon akkor már nem inkább lenne "gyengébb" de legalább lehetne valaki vele olykor-olykor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3221 Dátum: 13 dec 21, 19:28:11 » |
|
Mi bajod Fiorával? Különben is nem olyan nehéz konsternálni. Egy papír ADC aki ráadásul melee. Syndra visszatért. Nála kell az efpées, de akkor ópé. S a Leech Bane nagyon jó neki, mert az effektje kifejezetten illik a dizájnjához .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jeadnef
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3222 Dátum: 13 dec 21, 19:45:17 » |
|
Fiora bannolva? Először és utoljára Lanosch döntőn láttam, miután nyertünk vele, de miért lenne erős?
Ott a Q, ami tényleg nem rossz, pláne, hogy létszer használhatod, de nagyon kicsi rajta a range, konkrétan nem tudsz beugrani egy Jarvan ultiba, ha az ellentétes oldalon állnak.
A W-je szinte használhatatlan, elvileg hárítás, gyakorlatilag semmi, nem blockolja a Darius vérzést, a red buffot, a Vayne W-ét, konkrétan semmi, jó ad attack damage-t, de egy gyakorlott Fiora játékos nem azt fogja fejleszteni. A W egyetlen pozitívuma, hogy bugos és néha levéd több támadást vagy esetleg egy teljes Fiora ultit (igen próbáltam már).
Az E-je szerintem is jó, sőt tökéletes, enélkül tényleg használhatatlan lenne Ulti nélkül.
Na és itt van az a csodálatos ultimate, mit is tud: egyszer nagyot üt aztán 25%-os dmg-et ugyanabba az ellenfélbe, konkrétan 1vs1-be kettőször beleütsz valakibe, ami szerintem az erős közelében sincs, pláne a CDR nélküli CD-vel, arról nem is beszélve, hogy egy Zhonya/Kayle ulti/Lissandra ulti/Soraka W+E használhatatlanná teszi a karaktert, de mégis játszom, Ő a mainem, mert Teamfightban tényleg erős tud lenni, ha eléri azt a három itemet, amivel bármilyen másik AD karakter egy steroid képességgel erős lenne.
Erősnek nevezni egy ADC-t, akinek van 3 itemje valóban nem hazugság, csakhogy Fiorával be kell menned, tehát könnyebben focusolható vagy az ultid ellenére is, ami könnyen Counterözhető.
Szerintem nem nerf, hanem buff kéne neki, nem nagy, csak annyi, hogy a W-je egy igazi parry legyen, valamint a Q-jára elég lenne az első használatra egy kis +range-et adnék.
Tőlem nem láthatsz 116 AD-s első szintű Fiorát, mert Q-t húzok és armor pennel játszom, de az, hogy 90%-ban kikapsz Fiora ellen nem jelenti azt, hogy erős lenne.
Ritkán látok például Xerathot az ellenfélben, de félni szoktam tőle, mert általában tapasztalt ügyes játékosok használják, akik megunták az unalmas metába tartozó karaktereket pont mint én, ezért játszom szívesebben Fiorával, mint Renektonnal vagy Jinxszel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3223 Dátum: 13 dec 21, 20:06:42 » |
|
Fiora bronzba és silverben tömegkarakter, úgynevezett "hardcarry", mint trynda, ha lose mid és bot, de te nyered topot, lazán lehozod a meccset, mivel az adc és apc 3ütés lesz...egyébként tegnap vitték euw challanger selejtezőjén midre, és teljesen szétevett mindenkit De az, hogy buff kell neki..hahha...illetve, hogy nem tömeg karakter..haha Nehéz karaktert akarsz? rumble, illetve quinn top, esetleg anivia mid?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 21, 20:11:51 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3224 Dátum: 13 dec 21, 20:12:52 » |
|
Fiorával én meglepő módon alig találkozok, elég sokat nerfelték annó. Tegnap, hosszú-hosszú idő után lejátszottam az első promóció meccsemet, amit megnyertünk. Öten voltunk a csapatomban, mind az öten AOE ultival Kissé idegesítőek voltunk, fel is adták nagyon hamar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|