24 nov 17, 09:09:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 212 213 [214] 215 216 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 871769 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
balon
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3195 Dátum: 13 dec 17, 18:11:39 »

Yasuot szerintem pénteken árazzák lejjebb, amugy mikor szokták nerfelni az új champeket, mert yasuoval volt, h 3 quadrát ütöttem egymás után, (penta csak azért nem lett mert az utolsó nyomi későn ért oda 2x is egymás után), ja amugy nem is irtam ki magam h mi a nevem meg ilyenek, easten vagyok, és a nevem Kalácsos Joe Mosolyog
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3196 Dátum: 13 dec 17, 19:24:13 »

Shiro
Én nagy ritkán ha használom anniet ,rodal kezdek ,olcsóbb is rabadonnál és ellát némi mana és hp val ,melyből mindkettő fontos annienak. a Hp kompenzálja a kis távolságú spelleket így kisebb gond ha esetleg közbe kap egy sorozatot ő is.
Rabadon kezdés is jó ,de ott figyelni kell azt is ,hogy egy 860 és egy 1600 as itemből áll , és earlyben pokeolás és minden mellett minikákből nem 2 perc ennyit kiszedni , viszont rod nál az elején akár 400 goldonként mehetsz haza venni ha kell.

Igazából nekem a fejlesztési sorom ez szokott lenni:
kék kristály 2 piros pot
összerakom a protectort utána egy cipő majd rod
void
pend cipő
rabadon
majd párhuzamos a két maradékot (elsőnek a védő részét)

Ha nagyon támadnak ,akkor void után rakom össze a 2 védő részt aztán úgyan az tovább.

Lehet csinálni neki spell wampos buildet is ,de én annyira nem éreztem jónak mint ezt.

szerk.:
Amúgy a spellthrief edge eléggé bugosnak tűnik , nem azt irja hogy 10s enként ha megütsz egy champot akkor kapsz 4 goldot?
én úgy vettem észre ,hogy minden ütésnél ad
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 19:33:42 írta Verbatimo » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3197 Dátum: 13 dec 17, 19:48:37 »

Az nekem is feltűnt. Ennél már csak az lenne a viccesebb, ha Heimerdinger turretjeivel is működne a cuccos...

Hm... Majd le kell ezt tesztelni!!! Hátha mükszik! Nevet Szerintem akkor eléggé jól tudná spammelni a goldot.

Mai játékok: 5-ből 5 win. Tegnap, meg tegnapelőtt csak veszítettem folyamatosan, ma meg csak nyertem eddig. Remélem így marad mostmár Nevet
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
GepgurU
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #3198 Dátum: 13 dec 17, 20:11:16 »

Tudod, öhm... Jelenleg ÉN NEM JÁTSZOK, szóval valószínűleg meg van a hiba forrása...
Különben ez a hiba nekem is feltűnt, azt hittem már én fordítottam félre, sőt! A bemutató videóban is lehetett látni, szóval csak nem bug, hanem direkt. Csak... furán lett megfogalmazva.
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3199 Dátum: 13 dec 17, 21:52:01 »

Arra akarsz utalni ,hogy lehet nem velünk vagy az itemmel van a hiba ,hanem szimplán félre írták?

Ha ez be is következne ,szerintem akkor is változtatják ,mert durva amikor aramon sorakanak van a legtöbb zséje pedig csak assistol meg dobálja a spelljeit.

Első köre megvolt az új runepagemnek , hogy is fogalmazzak ,tipikus....
viszek egy armor ,resis/lvl es paget erre topon nah ki van syvana+oriana (itt mondtam ,hogy ilyen nincs), még úgy ahogy tartottuk a frontot ,de lassanként megettek minket , midfightban viszont már hoztuk a gamet ,mert mindkét top (vi vel voltam) szépen fel resistelte magát (ellefél oriana,syvana,ryze,annie,teemo).

Ilyen helyzetekben szeretem ha vi vel játszok ,mert nagyon jól működik full tank off tank és full ad posztban is  és csak meccs függő ,hogy éppen melyiket előhúznom a kalapból.

Kíváncsi vagyok már hogy nyomom majd jarvannal ,bár mondjuk még sok idő mire 4k ip-t összelopok (úgy hogy nincs idöm tolni)
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3200 Dátum: 13 dec 18, 01:40:31 »

Shiro:
Nem olvasom el írta e valaki, hogy spell vamp-nak van e haszna. Haverom Mordekaiserrel volt és 63% spell vampja volt. És 500 hp instaheal volt belőle neki egy csapással. Nos ha ez nem lett volna jó érték akkor biztos nem mondta volna el. Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3201 Dátum: 13 dec 18, 03:24:19 »

S 3 ban igaz? 58,8% (hp 50% felett) -tol 70,8% (hp 50% alatt) ig lehetett a spell vamp

Ez most 34,8%-ra illetve  46,8%-re csökkent

A 46,8% összetétele:

6% rúnából
3% mastery

20% a gunlbade 65 AP
10% Rageblade (ha a hp 50% alatt) 40-72 AP
Spirit Visage ami az egészre rak egy 1,2-es szorzót

Ez iidáig 3 item,, maradéknak rabodon és zuhany 240 AP és az egészre 1,35-ös szorzó

466-509 AP

q 245+70% (326-356)=571-601  spell vamp ~ 280-200
w 280+75% (350-382)=630-662 spell vamp ~ 100-75
R 450+70% (326-356)=776-806 spell vamp ~ 125

R-t hagyjuk ki.

Főleg a Q-val fogunk operálni

A full hp-nk 2076. Q-ból 4+5=9 lövés kell. (ha 0 közelében éljük túl) Ez min 32 másodperc.

Vegyük hozzá a W-t is és tegyük fel, hoy a W-hez mindig van egyszerre 3 célpontunk.

0s 580hp
4s 860hp
8s 1140hp (50% felett)
8s(2) 1365hp
12s 1565hp
16s 1990 (s vegyük úgy, hogy fullon van)

S ehhez 8 spellt kell elnyomni, szóval arra se árt ügyelni, hogy stunos is legyél utána.

Ha csak a q-t használod, akkor lehet megondolandó egy hazafutás.

ha q-w, akkor már nem.

Habár így kevésbé tankos, és kevesebbet is sebez. Szóval egyenlőre nem tudom, hogy jó ötlet e?

Morde: (nem számolok)

Q ku az auto attackot erősíti, ap-ből és ad-ből ami is is van a buildben.
Ha ebben benne van a spell blade, akkor további sebzés.

nem tudom, hogy a Q-ja spellnek, vagy AA-nak számít e.

ha AA, akkor 24-36% life steal. (mint kiderült ez akkor is érvényes, ha az AA AP-ből dolgoik)

azért mégis szémoljunk van durván 500 AP-nk

Q 40%AP és 100% bónusz AD

A bónusz AD 125
A full AD 175.

Q alap sebzése 200

teljes sebzés 200 alap 200 AP 125 AD 175 AA  425 spell blade
Szumma 1125. és az 405 lifesteal

Szerintem ott inkább a lifestal dolgozott és nem a spell vamp. (habár ha mindkettő, akkor ennél szebb a dolog)

W folyamatos területi dps. kisebb sebzés, harmadolós spell vamp

At E-je meg simán csak 230-at szívna.

---------------------------

Sejuanit régen pbáltuk. tervezett build:
Frozen hearth
randuin
sunfire
banshee/spirit
warmog
merkúr cipő

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 18, 17:44:37 írta Shiro » Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3202 Dátum: 13 dec 18, 17:56:56 »

Kérdés: vajon a double eged sword mastery vajon az összes sebzést erősíti? Én eddig abban a tudatban voltam, meg vagyok is, hogy csak az auto attack (és az alapú skillekre, spellekre) érvényes, ám kijelentés szerűen a build-guidekben a "prók" szerint mindenre hat. Szerintetek?
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3203 Dátum: 13 dec 18, 18:45:15 »

Fogalmam sincs, a nem használom a büntetése miatt. Katarinával meg eddig nem volt szükségem arra a 2%-ra. Eddigi is, kb a 3-4. kill után szoktam megvenni az első itemet.

Ezt majd a szünetben próbálom ki, de mint félig troll build mennyire lenne jó egy Riven 5 Vérszopóval és egy Ionia cipővel?

Az ötlet abból jött, hogy a képességi nem kritelnek, valamint nem igen támad AA-val.

Így viszont meglenne  a max 550 bónusz AD,

alap sebzés 600 (ulti esetén 720)

passzív 300 sebzés  (ultival 360 ha stekkelődik)

A Q combó 1500 sebzés
W 770 sebzés
E 740 pajzs

500 HP jönne egy AA-ból

S egy dinamikai kérdés.

Riven ultija 20%-al növeli az AD-t.

A képességek tekintetében ez a 20% a teljes AD-re, vagy csak a bónusz AD-re vonatkoznak?
Igaz nem hiszem, hogy 10 AD sokat számítana egy skillnél, de azért mégis.

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 18, 19:25:39 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3204 Dátum: 13 dec 18, 19:21:07 »

Én azt mondom próba szerencse ,de szerintem egy hidra még kéne neki.
Ezt mondom úgy ,hogy még nincs meg a champ ,de láttam pár meccset ahol használták  topon (én csak aramon)és a hidra minden buildben benne volt.

Megkaptam morganat aramon ,4 vs5 ben nyomtuk és 14:4 el végeztem ,de sajna buktuk. Max buildhez közel kegyetleneket csap Q val és burnöl W vel , asszem ő az a champ akinek a használatához meg kell tanulnom használni zuhanyt ,ha ultit akarom használni.
Van egy olyan sanda gyanúm ,hogy ő is megy a fő accomba a supok közé (rankedre) csak elötte meg kell tanulnom rendesen használni. (mázli ,hogy a Q ja hasonlít nidalee és lux képességéhez így csak a távot kell kitapasztalnom)
Naplózva

Stance
*

« Válasz #3205 Dátum: 13 dec 18, 19:58:20 »

Az a sok AD és life steal armor penetration nélkül szerintem nem sokat érne. Az ultija úgy működik, hogy kapsz AD-t és így konvertálja tovább a skillekre a plusz sebzést, pont mintha vettél volna egy plusz itemet. Bár az már egy másik kérdés, hogy a skilljei a base AD-ből táplálkoznak, vagy a plusz AD-ból. Például Lee Sinnek az ultija a plusz (megvett itemet vagy rúnák/mastery) AD-ból scaleol.
Ha már feltétlen troll build, akkor 3 BT, LW és GA (vagy randiuns/spirit visage) lenne a megfelelő, hogy érjen is valamit. Bár a cipőt eladhatod és vehetsz neki még egy BT-t.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3206 Dátum: 13 dec 18, 23:05:20 »

S akkor az gyakorlatilag már egy rendes build...

S ehhez mit szólsz?

hidra
trinity
infy
infy
ghostblade/ló doki (LW)
ionia cipő

Egyébként az lódoki (LW) használatával máig ne vagyok meggyőződve.

...

Vagy várjál, közben rájöttem. Nem is az a lényeg, hogy hú de nagyon többet sebeznél vele (mert az nem sok), hanem, hogy olcsóbb

Mostani próbára ez se rossz:

Ionia
Hidra
Trininty
lódoki
Spirit
Randuin

eszméletlen, hogy a spirit mennyit ér, amint megvettem kb full hp-val jöttem ki az első harcból, előtte meg jó ha túlékltem

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 19, 00:19:45 írta Shiro » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3207 Dátum: 13 dec 19, 12:32:46 »

Miért léteznek a hülyék!? ARAM-on beugrott Lee Sin tank és mindenki rá fókuszál és a többi ellenség, kinyírták a csapatot...
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

« Válasz #3208 Dátum: 13 dec 19, 19:21:07 »

Ezúttal a frissítést felülre írom.
Új (vagy a neander-völgyi játékosok számára nem új) a Snowdow.

Annyit tesz, hogy a Howling Abysson játszhatunk 1v1-et vagy 2v2-t.

1v1-et próbáltam.

Karakterválasztás a blind és a draft pick keveréke.

Felváltva bannoltok 3-3 hőst. (A dolog logikailag egyszerűbb, mint 5v5 esetében, hiszen csak azokat kell kiszűrni ami ellen kedvenceiddel nem igazán tudsz játszani.

Aztán választasz egy hőst.
A blind résznek valószínűleg inkább 2v2-nél van nagyobb szerepe.

Az első meccsre egy Katarinával mentem, az ellenfelem egy Karthus volt.

Kezdés. nincs ward és sárga trinket, szóval pápá ward jump. Persze megfelelő karater párokkal így is összelehet komlózni a dolgot..

A lényeg, hogy 474g-vel kezdünk, mint riften. Hazatélport elvileg van. a kasztolás elindult, de nem fejeződött be személyes beavatkozás okán.

Az, hogy tudunk e vásárolni, nem tudom, habár valószínű, hogy igen.

Baloldalt két bokor, jobbra a tornyok előtt itt is ott is egy-egy heal pack.

A lényeg kb ugyan az mintha midet játszanánk, vagy pontosabban solo topon, csak nem kell fosnia genkektől.

S a legjobb benne, hogy az első killel győzünk.

lvl-ön low hápéval megöltem Karthust, és aggódtam, hogy a passzívja miatt én is elhalálozok, erre kiírja Victory.

(persze 2v2 esetén lehet toronybontásra megy majd)

Minden esetre aki gyors meccsre vágyik annak irány a Snowdown 1v1.

S mindezt max 7 fps-el.

Otthon majd jobb lesz.

Az influenzát meg nem tudom...

=======================================================================

Ne is mond...

Most olyan én vagyok a jani féle társakat kaptam, hogy csak na. Ezeket a 6:1-be vagyok, ezért megyek szólóba féléket...
Ne meg a végigüldözöm a fél pályán, hogy aztán 1v5-ben meghaljak

Aztán meg 10:15-be volt.

Mondom: all together

Mi a válasz?
no
report

Erre csak annyit tudtam, hogy: then go alone and die  smirksweat

---
Akali meg elkezdi nekem, vegyek még armort....

Mondom magamban: Kösz, egyesével elfeedelitek őket, oszt persze nem tudok aszisztot szerezni, mert uselessek vagytok.

----
vagy lehet a tímwörkröl alkotott elképzelésemen kéne változtatni.

Épen toljuk előre midet, de a hátsó embert megtámadja az ellenfél feedeltje.
Reflexből hátra arc. (A másik három észre se veszi, vagy le se...)

Megyünk, megyünk, oszt megtámadnak. Gyors cécét rájuk! Hol vagytok? Miért maradtam egyedül?

Ott harcoltok? Megyek segítek, le cécézem... hova lettetek? Áá meghalok!

...
De az tényleg tény, hogy a tímwörk nagyon sokat számít.

Egyébként minél nagyobb a demizson, annál jobb reflexek kellenek?

A 30 fps az kevés? Mert pl Diesel valamely videójában is mondott olyat, hogy csak 30 fps-e van és ezért rontotta el.
Én meg hálelujázok ha van 10.

Vannak olyanok akik nem nézika mapot, és nem olvassák a csetet? Mert néha elég gyanús...

Kétszer mentem meg Vaynet boton... mindkétszer elviszi a killt. Aztán ...szik a team fightra.

................

Azt a kengyelfutó gyalogkakukk!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Hn3eIiiTd54" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Hn3eIiiTd54</a>

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 20, 03:38:50 írta Shiro » Naplózva

Stance
*

« Válasz #3209 Dátum: 13 dec 20, 10:13:11 »

hidra
trinity
infy
infy
ghostblade/ló doki (LW)
ionia cipő

Egyébként az lódoki (LW) használatával máig ne vagyok meggyőződve.

...

Vagy várjál, közben rájöttem. Nem is az a lényeg, hogy hú de nagyon többet sebeznél vele (mert az nem sok), hanem, hogy olcsóbb

Ezzel a troll buildel már egészen élvezi is a játékot az ember. Az egyik infinity helyett tehetsz valamilyen critical chancet, mondjuk phantom dancert és akkor a cipőt el is adhatod a legvégén, mert lesz elég mobilitásod belőle, a trinityből és a ghostbladeből a skillek mellett. Ha sikerül eljutni idáig, hogy kirakod a teljes buildet, egy trinity spellblade+critical hittel mikor ultiban állsz nagyon durván csapkodhatod tarkón a gyerkőcöket. Nevet

Pedig sokkal többet sebzel vele (lódokival xd). Ha vannak armor penetration rúnáid, a mastery penetrationt beleveszed, teszel egy brutalizert és egy last whispert, egy APC-n vagy ADC-n, de már egy kevésbé tankos jungleren is true damaget üthetsz. Ráadásul így a life stealt is megnöveli meg az összes fizikiális sebző képességedet. Jelentősen nagyobbat csapkodsz. Főleg late gamebe fontos, amikor egy basic attackod simán 500 fölött üt, vagy Lee Sinnel az ultid alap sebzése jóval 1000 sebzés fölött van és a resonating strike is HP alapján sebez akkor azért nem mindegy, hogy az enemy mennyit resistel ezekből a számokból.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 212 213 [214] 215 216 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins