24 nov 16, 22:26:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 871507 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
CrazyCat
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3045 Dátum: 13 dec 02, 20:42:12 »

Diana jó jungle-be, meg rajta kívül más assassinok is.
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3046 Dátum: 13 dec 02, 20:46:30 »

Ja, csak nem érdemes vinni  Nevet Probálkoztak már egyéb versenyeken is assassin jungelesekkel, pl rengar, zed, de mind kudarcba fulladt..

Egy nocturne lane swapra tök jó pusholás miatt, de egy diana alul marad evelyn ellen gankelésben, hiába diana erős karakter, egy earlys evelyn iszonyatosan erősen tud carrzyni, csak jónak kell lenni vele..nem véletlen, hogy lcs n egyedül diamondprox ellen bannolták ki... Mosolyog
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3047 Dátum: 13 dec 02, 21:43:08 »

Lee Sin is assassin. Akkor őt sem vinnék bajnokságokra? Vagy ő csak másodlagosan assassin, így tök mindegy?
Mert bajnokságokon ez az őrült mobilitás eléggé hasznos lehet a társaknak, hát ha még kezelni is tudja az ember.

Most viszont mentem kivételesen egy full magyar csapat ellen. Alázzuk őket topon, elmondanak mindenféle hackernek, mert nem tudtak ellenem mit csinálni lee sinként. Aztán lesz*roztak, elmondtak minden egyébnek. Végül elveszítettünk, és náluk csak egyetlen egy ember tudott játszani.
Természetesen reportoltam őket.
Most komolyan, leszólnak, mert nem fogják fel, hogy lee sinnel miért van akkora mobilitásom, hogy a sona ultit kikerülöm... A lengyeleknél csak a magyarok a rosszabbak, ezt megtapasztaltam már. A lengyeleket legalább nem értem, hogy mitől írnak végig capslockkal >.<
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 02, 21:51:45 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3048 Dátum: 13 dec 02, 21:47:36 »

Lee sin nem assassin, hanem szerzetes.
Amúgy nem szokták gyakran vinni...

De amúgy meg, bárkit vihetsz bárhova, és ez nem vicc, ez így van, ezeket hívják újításnak, csak nem biztos, hogy megéri is oda vinni valakit, aki nem biztos, hogy oda a legjobb…
Gondolj el egy full ad teamet, te vagy a jungler, kit viszel? Logikusan AP karaktert, nem? Azt viszel akit akarsz különösképpen azt, akivel játszani akarsz, ennyi, az már más kérdés, hogy a játék nyereség szempontjából megéri-e, de ez mind rajtad múlik, illetve azon, hogy mennyire akarod a más emberek játékát elkúrni Nevet Mivel a legtöbben ezt  már nem játéknak fogják fel, hanem már egy komolyabb versenynek, mintha pénzért menne a dolog…persze, lehetsz te pro gamer, de amíg nem látod át, hogy hova milyen karakter lenne a legjobb, addig nincs értelme, ilyeneken gondolkodni, én pl ha jungelezek, mindig átgondolom a meccsvégén, ha vesztünk, hogy esetleg más karakter jobb lett-e volna, Aatroxxal s3ba rengeteget játszottam, és csak pár meccset vesztettem, mikor veszítettem, mindig átgondoltam, hogy lehet lee, vagy eve kellett volna, és ezáltal fejlödsz  Nevet
De ha te megveszed pl fizzt, és vele akarsz játszani, hát kurvára nem support a karakter, de sokan instalockolnak,és csak a support marad, akkor behozod fizzt, de jó fej vagy és lemész botra, vele játszol, nem?
Most elgondolkodhatsz ilyenkor, vegyél e apt, viszont farm nélkül nem biztos, hogy sokra mész vele, vagy eljátszod a suppot, és full wardot veszel, egyik lehetőség sem lehet jó, hiszen vagy nem lesz ward, ami nagyon nagy előnyt jelent (!), vagy lesz ward, csak gondolj bele, ott egy thresh vagy leona enemynél, te meg fizz vagy..azért érzed a különbséget, legfőképpen a late game, na ott aztán csodás lesz…de te Fizzt vitted oda, és kész, Dianát és beviheted jungelbe, ha akarod, még lehetsz is jó vele, de azért érdemes belegondolni, hogy lehet, hogy xx el jobban jártatok volna, ha esetleg vesztetek..Mosolyog

A lényeg; Ha te Dianázni szeretnél, viheted jungelbe, sőt, bárkit oda vihetsz ahova akarsz, de ha esetleg a csapatodnak több esélyt szeretnél a nyerésre, nem biztos, hogy ő lesz a legjobb választás, ha jungel champet szeretnél venni, akkor inkább mást ajánlanék, de ezt csak te tudod eldönteni…

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #3049 Dátum: 13 dec 02, 22:25:13 »

Ha úgy nézzük a junglerezésnek 2 alapvető módja van(+ a 3. amikor a kettőnek valami furcsa egyvelegét valósítod meg ).
1.Viszel valami erősen sebzésre építő karaktert ,melyel elsősorban magadat húzod fel és jó eséllyel carryzed le a gamet.
2.Valami jól cc junglert választasz ,melyet inkább tanknak fejlesztesz.

Mindkettő működik(het) , én belátásom szerint ,ha az elsőt valósítod meg én rádfókuszál az enemy erősen megnő a vereség esélye (ilyenek az assasinek, durvább sebzéssel megáldott fighterek)

Személy szerint én a 2. megoldást peferálom jobban , amiben 1 másik szépséghiba tud fellépni (maoval elég gyakran tapasztaltam), ha nincs kinek adni a killt.

Szóval látatlanban egy random csapatnál elég nehéz megmondani ,hogy melyik a jobb döntés.

Pl hiába junglereztem én akármilyen jól vagy rosszul maoval ,aki teli van pakolva cc vel , egyszerűen az adott lanen lévők nem tudtak ,mertek élni a lehetőséggel.
Pl egy mides ,akinek nagyobb range el rendelkező spelljei vannak ,merjen az éppen csak elé után flashelni és elkapni ,amíg én felfogom a turrent lövegeket.
Lehet ,hogy magasabb ligákban ,már csak a rutinból is jobb eredményem lenne maoval ,de így esélytelen.

Ezért is kerestem valami maohoz "hasonlító" karaktert ,akivel én carryzhetek ha kell, ebből lett lux ,akinek szinte azonos cc i vannak (cage,slow,shield)
Maoval a meccsek kb 45-50% át nyertem meg , luxal 65-70% -ot.

Most gondolkozok ,hogy blitzet is beszerzem , ha véletlen luxot bannolják vagy pickelik elölem ,ne legyek "védtelen".
Malphiten is elég sokat rágodok , mert topra jó lenne és egy ap-s tank buildel eléggé tud szaggatni ,de félek ,hogy úgy járnék mint maoval.

Új "beszólás", nem tudtam ,hogy röhögjek vagy sírjak:
"it's aram , we don't need tank , noob"
(megnyertük ,de nem azért ,mert tank nélkül mentünk ,hanem ,mert az ő tankjuk megelégedett egy randuinnal, egy olyan csapat ellen ahol 4 ap van ikszdé)

Mondjuk a noob a végére kapott 2 honort ,mert 1:2:34 et csináltam sorakaval és 18 perc alatt felfeedelte(50:15 kb) az egész csapatott.

Egy jó tryndmert ,hogy a pikulában lehet toppon megverni?
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #3050 Dátum: 13 dec 02, 23:05:30 »

...de egy diana alul marad evelyn ellen gankelésben, hiába diana erős karakter, egy earlys evelyn iszonyatosan erősen...

Azt ugye tudod, hogy Evelynn is assassin? Nevet Ja, és csak szólok, hogy Rengar például nagyon jó jungle-be. Sőt, itt van még néhány erős jungle, ami assassin: Jax, Kha'zix, Lee Sin (szerzetes? wtf), Master Yi, Riven (bár ő inkább topra illik, de aki tud bánni ezzel a karival, nagyon jól viszi jungle-be is), koraibb játékosoknál Tryndamere, tapasztaltabbaknál Vi, Xin Zhao, nagyon ritkán látni Zedet is, Fiora...
Ezek közül sokan elsősorban 'Fighter' beállítottságúak, de pont, hogy assassin besorolásuk végett érdemes őket junglebe vinni. Hogy miért van ez? Mert a dzsungeleseknek (most már inkább így írom, zavarom, hogy a mozilla aláhúzza) nagyon kell a mozgóképesség. Ugrálniuk kell, futkosniuk, irányítani a mapot, gyorsan közlekedni, gyorsan reagálni. Ezekre a dolgokra az assassin karakterek képesek.

Idézet
Egy nocturne lane swapra tök jó pusholás miatt,
Nocturnus lane-re pont a pusholás miatt nem jó. Nem tud rendesen last hitelni, csak feleslegesen feltolja a lane-t, és mindig le fogja rohanni az ellenfél mid vagy jungle. Nocturnusban jungleben a helye.

Idézet
de azért érdemes belegondolni, hogy lehet, hogy xx el jobban jártatok volna, ha esetleg vesztetek..
Utólag teljesen felesleges ilyeneken gondolkozni, és egy meccs nem mindig a karakteren dől el, sőt. Inkább a játékosokon, hogy miképp használják ki az általuk választott hőst, és ha már valaki játszik, akkor olyat válasszon, akivel tud is! Kipróbálásra ott a bot játék, gyakorlásra a normal.
De amikor ilyenekkel rontják a ranked minőségét...  smirksweat

Ja, és ne jófejségből pickelj, mert ez nagyon nagyképűségnek hangzik, hogy "jaj, én most ezzel akartam játszani, de most jó arc vagyok és nem cseszem el mások játékát". Sajnos néha nem az a szerepkör jut az embernek, amit szeretne, de ezért kell legalább 2-3 poston megtanulni játszani.
Nekem például a mainem a support és a jungle, ezek nem is olyan népszerűk hál' istennek, mint a top meg a mid.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3051 Dátum: 13 dec 03, 06:09:24 »

Miért is vegyél RP-ért karaktert:

Idézet
Idézet
Buying champions for rp isn't a good idea.
50$ = 9300 RP
1$ = 186 RP

487 RP = 6300 IP (While sale)
1 RP ~ 13 IP

Max IP per game, if win, if 55+ game = 168 IP = 37.5 Matches ~ 38 hours.

If you work in america you will get about: 8$ per hour

8*38=304$
304$ = 56444 RP (!!!) = 733722 IP (While champion is on sale)

So... You can get your champion by working just 25min...
Maybe I calculated wrong ;d
Ilynin kiváló logikai levezetés mellett nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Pojén
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3052 Dátum: 13 dec 03, 16:44:06 »

Ez a levezetés eléggé fullra van járatva.   smirksweat
Tegyük fel ,hogy igaza is van és pár száz dolcsinak megfelölő összegért megkapod az összes champot " egy szemvillanás alatt" , de ezzel pont nem egy fontos részétől fosztod meg magad a játékban?
Vagy én vagyok túl idealizált ,hogy örömet okoz látni ,hogy egy adott champ megvételéhez ,hogyan kerülök lépésről lépésre közelebb?
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3053 Dátum: 13 dec 03, 17:28:42 »

Mármint úgy érted foolra?

Szerintem akkor van csak értelme RP-ért bajnokot venni, ha a bajnok mellett ép leárazásban van valami olyan skin, ami mondjuk úgy így is olcsóbban jönne ki, mint teljes áron.

Fiora olcsó build
Sárga cipő 900
Hidra 3300
Lódoki 2300
Fantom 2800
Exe 1900
Ghostblade 2700

szumma 13900 gold

Létben, ha szükséges, akkor az Exe és a Ghostblade cserélve lenne Infy-re a nagyobb sebzés miatt.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3054 Dátum: 13 dec 03, 17:44:30 »

Vagy én vagyok túl idealizált ,hogy örömet okoz látni ,hogy egy adott champ megvételéhez ,hogyan kerülök lépésről lépésre közelebb?

Egyetértek. Én is szeretem gyűjtögetni a karaktereket, de magamtól. Pokémon feeling, ahogy gyűjtöm be a karaktereimet. Most ha elkezdeném megvenni az összes karaktert igazi pénzért, akkor nem is lenne értelme már nekem a játéknak.

Most vettem meg kb. fél órája az 56. karakteremet. Kassadint megvettem, mert miért ne? Túl OP karakter, hát nekem is ki kell próbálnom majd akkor Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3055 Dátum: 13 dec 04, 12:53:18 »

Megvilágosodtam, mint Buddha.  Nevet

Hát tudom én ám miért nem megy nekem rankeden az ADC. Mert sose kapok értelmes supportot.

Mostani meccs.

Egye fene ranked.
Nem érdekel melyik poszt.

Előttem levők eszekszenek top mid dzsungel posztokért, Gondoltam biztos a support jut nekem...
Ellenfél szalámizza Leonát. Hát nézek mint  a hülye, hogy ezzel mit csináljak?

Az ellenfélnél lett még egy graves nálunk meg egy Akali Brand Aatrox a csapatunkban.
Hát akkor legyünk Ashe...
Nálunk az utolsó szalámizza Malacpitét.

Aatrox dzsungel.

Malacpite Akali Brand hármasból kit hova mondanátok?

Én meglátásom szerint:
Malacpite top a tankosság miatt
Akali mid, mivel assassin
Brand support, a stun miatt.

A játékban viszont így nézett ki

Akali top
Brand mid
Malacpite support.

Top és mid így okés, de bot nem.

Na meg persze, hogy az összes elfdílt bzi minket genkel...

Aztán szerver hiba miatt ledobott mindenkit
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3056 Dátum: 13 dec 04, 16:19:24 »

Ha mindenkit, akkor örülhetsz, mert nem veszítettél pontot, elméletileg! Nevet
Ez akkor volt a legviccesebb, amikor 5v5-öt mentünk, aztán már rögtön a töltőképernyő nem stimmelt, mert egyedül csak nekem töltött be a játék.. Nagyon furcsáltam, nem tudtam mire vélni, de közben skypen beszéltem a haverokkal, nekik lefagyott, és nem tudtak visszacsatlakozni... Nevet
Rendben... 5v5-ből 1v0 lett. Boton pusholgatok, szépen lassan, amikor haverom valahogy vissza tudott csatlakozni, és már 2v0 volt a csapatfelállás  ikszdé Ketten lassan bepusholtuk, végül megnyertük. De azt már nem tudom, hogy pontot kaptunk-e, mert victory szöveg után lefagyott a játék.
Ez egyébként pár hónappal ezelőtt történt.

Egyébként ez a "Scout" mastery arra jó, hogy 15%-al növeli a trinket távolságát, hogy milyen messzire rakhatom le? Mert ha azt növeli, akkor Lee Sinnek tökéletes lenne szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 04, 16:27:25 írta tkrisz2 » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3057 Dátum: 13 dec 04, 16:49:00 »

Ha ez így van, akkor lehet Katarina esetében átrakom a swiftnest a scoutra.
Vagy lehet mégse, mivel Akali is most ugyan azt a masteryt használja, viszont wardra ugrálni nem tud...

Na mindegy, nekem egyenlőre annyira nem lényeg.

Na de Akali, már kezdek belejönni, szóval a pontjaim már így alakulnak sok:sok:sok A középsőt, mondjuk kéne kevésíteni, de így se rossz.

Na és akkor Akali passzívjáról egy kérdés:
Discipline of Force: Akali's auto attacks deal 6% (+ 1% per 6 AP) bonus magic damage.

Az az 1% per 6AP csak arra a 6 Ap-re vonatkozik, vagy a a teljes AP-re?
Mert ha a teljesre, akkor az ugye 600 AP esetén 100%-ot jelent. (plusz az alap 6% meg a mastery 5%-a)
Vagyis az alap támadásához 666 AP bónusz jár?

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 04, 16:52:10 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #3058 Dátum: 13 dec 04, 19:29:49 »

Shiro
Ha csak a jó sup hiányzik a győzelemhez én leszek a te embered. Már annyiszor szorultam luxal midről suppra rankeden ,hogy nem is próbálok oda menni ikszdé
Wardolni úgy ahogy megtanultam ,én szeretek csak ellefél poke-olásával ténykedni ,illetve mint mindenes pingelek ,ha  mozgást látok valamelyik lanen.
(Nem mondom ,hogy jó sup vagyok ,de az tény ,hogy ha jól megy nekem akkor az adc sokat tud "nyugiban" farmolni

Csináltam már olyant,hogy a mi adc-nk 20. percre 120 farmot szedett ,az enemy még 60 at sem ikszdé

Sajna lux nem az igazi, a normál felfogású supp létben , akkor érzi jól magát ,ha ap buildet kap és mint egy második mides tevékenykedik mid és late gameben , ezért van egy olyan időszak amikor agresszívan rá kell lépnem a killekre.

Ha még 1-2 ilyen szívatos supot megtanulni kezelni ,akkor mehetünk pár kört.

Szerintem mapl mehet supnak ,csak feltétel ,hogy a használója ott is tudja hogyan kell kezelni.
Pl nem ész nélkül szembetámadni ,hanem mondjuk max távolságból (fűből) a Slowos spelljével pokeolni (még az adc ez idő alatt 1-2 bele is küldhet) vagy tudom is én.
Shent is hozták már ellenünk supnak ,el is buktuk ,mert top és jungler is off tankra buildelt ,így leverték a mi full tankunkat és bukta.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 04, 19:35:33 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3059 Dátum: 13 dec 04, 20:25:32 »

A support tőlem buildelhet full ap-re, ha ő ettől tud jól játszani, csak két wardot rakjon le. egyet oda hozzánk a bokorba egyet meg genk védelemre. Na de uyge már erre se kell költeni a trinketek óta. De hát sokan még azt se tudják mire van. Pojén

Az úgy okés ahogy mondod, de lassítás terén még mindig nincs akkora dominciája, mint Ashenek. Brand meg ugxe stunolni képes.

De ez nem lenne akkora probléma, ha nem csinálná azt, hogy low hápéval elkezdi üldözni a low hápés Leonát, mit sem törődve az előtte álló full hápés Gravessel... Mi tornyunkhoz voltunk közel.
Ha véletlen el is kapja, Graves kinyírja...
De persze, hogy Leonának lesz stunja és lett is... 

---------------------------
Elképesztő...
Katarinával játszottam egy dont care típusú meccset. (a nem érdekelt, hogy már ketten veszekszenek a midért)

Kerültem topra Malacpite ellen. Elején szembesültem vele, hogy nem az az ellenfél, akit full hápéról nullára kombózok.

Volt egy low hp Aatrox miden, legengkeltem, majd véres menekülés.

Utána Malphal kölcsönösen kinyírtuk egymást.

Megyek vissza, farmolgatunk, meg pótolgatjuk egymást. Jön a húgocskám  a folyón, gondoltam genkelni... fenéket, kapásból a minionokra ment.

Aztán jött Wukong, hogy ő veszi át topot. Hát jó én belekezdtem az hasisevő túrába.

Top: Wukong és Cassio 2v1 Malacpite ellen. Malacpite megöli Wukongot... Következőre Cassiot. Ketten elkezdték egész szépen feedelni.

A mi Wukongunk 0:5 Az ellenségé meg 15:X (X kevesebb mint 10, vagy 5) Cassio is hasonló...

Veigar is... skines ráadásul. Amit nem értek, és már nem egyszer láttam. A Veigarok mi a francért nyomják a ketrecet oda a hol nincs ellenség? De még közelbe sem... sem bokor gyanú...

Pedig amikor még nagyon kezdő voltam, mekkora szívás volt már egy Veigar az ellenfél csapatában, most meg tisztára, mintha csak a  noobok pickelnék.

Szóval elfeedlték az összes lént...

De nyertünk, amit nem tudok felfogni, hogy lehetséges, mert amikor azt látod, hogy 40:15-re vezet az ellenfél és a 15-ből minimum 10 tiéd, akkor ott feladod a reményt.

S a csapatmunkánk is elég gyatra volt.

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 04, 20:26:04 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins