Minagi:Annie már csak ilyen ,ha normálisan(nem op-n csak normálisan) van buildelve 2-3 spellből lekaszálja az adc/support/fightereket.
Csupán annyi a veszélyforrása ,hogy a spelljeinek kicsi a range ,így egy nagy távolságú mage könnyen elkaphatja ,poke olhatja (pl brand természetes ellensége).
Építésénél figyelni kell a jelentős mana ígényére (és érdemes egy kis hp val is tankosítani a szentemet ,ha már úgy is kicsi a spel range-e, mellé benyomni az E-t és mehet), valamint jó ha van CD je is ,hogy maciját gyakran húzhassa elő.
Thunderhawk:Megvan minden champod ,hogy ennyire halmozodik a ip vagy csak nincs olyan champ amit szívesen használnál?
Mindkét esetben:
Kb én is hasonlóan szoktam lenni, a kiszemelteket beszerzem aztán csak használom őket. (ez elött 25k ip ig jutottam ,csak szépen elfagyiztam ,hogy legyen 16 champ rankedre
)
Shiro:Akkor végre elérted ,hogy OP szinten vagy (csak melyik champal érted el ?
)
Valamelyik nap én is elértem egy ilyent nidalee vel ,bár mondjuk új accomal ami lvl 8 as ,de kb csak én voltam képben ,hogy mit kéne csinálni
Szóval ez nem dicsőség.
Corki miért nem gyakoribb champ?
Elég jók a képességei és az alap támadása is nagyon jó (nem beszélve a beépített flashről meg a stackelödő ultiról).
Tény ,hogy troll buildel(2 blood meg egy blade of ruin) mentem vele ,de akkor is valami 27:3 at produkált.