Lehet hülyézni engem ,de én híve vagyok a sok potis megoldásoknak.
Gyakran kezdek úgy ,hogy 5-5 poti semmi más.
Mageknél szoktam azt ,hogy veszek egy faeria charmot és mellé 3-3 poti(vagy ahogy éppen marad a pénz,buildenként eltér).
Mivel early gameben nehéz a kill ,ezzel tovább kimaradhatok pokeolni, ami elöny. Esetleg ilyenkor még összejöhet egy kis tower damage is early gameben ,ha 2-300 csak ,de közben nem kapok sebzést már megérte.
Ezzel a taktivával, nagyon kevésszer szednek le first killnek vagy egyáltalán early gameben.
Nah megvan a 2. (jah 2. szor a 2.
) rankedem. Mao újra actionba lépett.
Sajna a 10. percre már a 2. mid tower is borult.
Nah ekkor mondtam azt ,hogy kész és mentem (off tank ap maoval) midre.
Az E vel való pokeolás annyira jól ment ahri ellen ,hogy közelében nem jutottak a tornyunknak .
És Maonak találtam még egy rejtett képességét ,ami rettenetesen hasznos:
Az E jével nagy távolságból tud 30-40sec ik wardolni (igen robbano wardXD). Majd megszakadtam amikor egy bokolba eldobot kis makkom agyonvágott egy tristanat
A gáz az volt ,hogy az egész gamben mi voltunk nagy hátrányba (volt 3:12 ), és igen mindennek ellenére
mi nyertünk, ami még mindig nem tudok elhinni. Elkaptam a legerösebb közelharcosukat , full comboval ,adc kilö utána meg végigtoltuk a laint, betankoltam a 2 tornyot ( bár meghaltam ,de 4 társam sebzés nélkül).
Igazából úgy vettem észre ,hogy mao nagyon jól használható mindhárom lineen:
topon E-vel védekezik 1vs2 ben , W-E vel combozik 2vs2 vagy 2vs1 ben
miden E vel pokeol , és ha látja full comboval még ölhet is
jungleben is egészen megállja a helyét (mondjuk annyira talán sosem lesz jó ,hogy dragon egyedül vigye ,de bokolbol ugrálva jól tud szerepelni)
boton supportnek meg Q-W vel segíti az ADC-t és E vel wardol (ekkor kell neki valami extra manat adó item)
home protectorként is nagyon jó, ultiját használhatja a minikék ellen ,így egy nagyobb hordást 2sec alatt elpusztit
Legalábbis ,ahogy kellett járkálnom linek között ezeket vettem észre.
Egészen hosszú volt a játék mégis csak 20:28 lett nekik és 5/6 a volt meg a buildemnek még úgy is ,hogy 200+ minikét küldtem jobb létre.
Bocsi ,hogy ennyire részletesen írtam le azt ami rajtam kívül a döglött kutyát nem érdekli ,de nagyon nagy élmény volt egy betegesen vesztett helyzetből visszahozni a játékot méghozzá úgy ,hogy én voltam a főszereplő.
Most már tudom ,hogy előző gamben amikor láttál mao-t elsőnek bannolták ki. Bár akármennyire a védelemre játszottam (190armor, 140 resist) sajna tudomásul kell vennem ,hogy jobb ha kerüli a közelharcot és inkább várja az alkalmat ,az esetleges jumpra, mivel az alap sebzésem pont 0.
Így belegondolva hasonlít ap trsitanahoz ,csak neki az E je nem 1 ellenfél ellen jó .
Ti milyen quintessence runákat vennétek neki ,ha a többiből kap armor,resist,magic pendet?
én lvl es hp regesre gondoltam ,de meghallgatom a jótanácsokat is
Gepguru:Kösz a tanácsot , a passzívja nekem is nagyon bejött(tankként +80-100 Ap azért nem mindegy) ,de látatlanban azért mégsem mertem megvenni. Tény mióta azt írtam láttam egyszer aramony enemyként ,bár ott nem tett túl nagy benyomást,mert nem tankként hanem Ap ra építették ,és temmo elég könnyen megette.