beelőttek
Háhá. Lövésem sincs.
Legutoljára azt próbálgatom, hogy cipó és 4 potival kezdek.
Mivel az első item nagyon nem dob rajta, de a cipő elég olcsó, hogy tudjál venni 4 potit.
Pókoljál össze vissza. Csak akkor lőj bele egy minionba, ha olyan kevés az élete, hogy egy lövéssel el tudod intézni, magyarán ne segítsd a saját minionjaidat az előre nyomulásban. Sőt ha túl előrementek, akkor had toljon vissza a tornyod közelébe, vagy az alá. Szóval maradj a torony közelében és onnan last hitelj.
Első skill A W, második a Q. A Q-t csaka W enchantolásához használd. A W-vel csak az ellenfél játékosát lődd, hogy ijesztgesd, ha esetleg túl bátor lenne.
Aztán 3. szinttől csak a zsidóbaglyot fejleszd, (persze hatoson ulti), ízzel gyorsabban gyűlik a zsé.
Ha van ultid, csak akkor használd, ha minimum 40% alatt vn az élete. Ha van társad, akkor lehet 50-60% körül is, persze ha tud a társad stunolni, vagy nagyot csap.
Szóval lényeg az óvatosság, amíg ki nem kupálódsz. S marad mindig a minionok mögött, azok akadályozhatják az ellenséget abban, hogy kövessenek, vagy akár felfoghatnak egypár olyan veszélyes skillt mint berántás, vagy a stunolás egypár fajtája.
Aztán a probléma ott lehet, ha valami túl vakbuzgó társat kapsz, aki papírlétére berohan egymaga két tankosabb ellenfél közé oszt ha meghal téged hibáztat. Persze ha segíteni próbálsz neki,akkor te szívod meg, mert te is meghalsz.
Vagy elmegy másik lénre magán akciózni, persze az tény, hogy az ellenség párosa az erősebb, hisz ők tartanak torony alatt titeket. Szóval menj vele? Halál. Maradj egyedül a lénen? Halál.
Háromszor voltam Shyvanával boton, úgy, hogy egy Fiora volt a társam. Elsőre mondom ez egy baromi jó kombó.
Egy Garen és egy Jarvan volt az ellenfelünk. Szóval simán gyúrhattam armorra. A fő skill a W volt, az első nagyobb item amit kiraktam a Sunfire Cape. Ezt tökéletesen Shyvanának találták ki W-vel kombinálva meg egy kis tankossággal elég jól letudod sebezni az ellenfelet. Valamint a W-még menekülésre is jó. A meccset feladással nyertük. A másodikat elvesztettük, de boton szintén nagyon jók voltunk. Aztán harmadira...
Ez elején örültem a kombónak, de mint kiderült vakbuzgó társam első akciója, hogy berohan Xin és Yi mögé.
Tudom, a tank feladata, hogy védje az AD Carry-t. De az AD Carry-nek meg, hogy a tank mögött maradjon és nem az ellenség mögött.
Shyvanát az off tank mellett mire érdemes inkább? AD vagy AP.
A W-vel mi kombinálható a life steal, vagy a spell vamp? vagy esetleg egyik sem?
---
Szerk
Várjatok a pókolás az a poke-olás, vagyis, hogy piszkálod az ellenfelet és nem az, hogy szaladgálsz fel alá, mint pók a falon?