24 nov 23, 16:36:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 109 110 [111] 112 113 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877735 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1650 Dátum: 13 feb 25, 21:14:34 »

Nem tudok feljebb jutni Division 4ről >< 3 win 2 lose és ez ismétlődik állandóan, Ráadásul az esetek 90%-ában valami troll feeder miatt kapunk ki ><
Naplózva

D3VON
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

In my eyes you're already dead.

« Válasz #1651 Dátum: 13 feb 26, 04:32:48 »

Én S.I.-ben ragadtam... 90 pont felett kapok 2-3 pontot, és 5-6-ot vesztek... nem értem a rendszert...
Naplózva

Room! Shambles!
Mesterem: hanii Gazdám: drszabi
Tanítványom: Neirda
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1652 Dátum: 13 feb 26, 11:18:41 »

Én nem is tolom rankedet mert mindig az én csapatomban vannak a bénák.Eddig van 4 loseom és egyfolytában vagy AFK-olnak vagy elfidelik az enemyt mert nem midre mentek vagy topra... Ha valakinek van kedve rankedezni vagy csak egy jó meccsre vágyik nyuogdtan írhat: WEST-en HaxxPapa névre.
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1653 Dátum: 13 feb 26, 17:56:26 »

Én S.I.-ben ragadtam... 90 pont felett kapok 2-3 pontot, és 5-6-ot vesztek... nem értem a rendszert...

Jaja. Nekem is Silver 1-ben 85 pontról promo meccsre jutásért 8 vagy 9 meccset kellett zsinórba nyernem.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1654 Dátum: 13 feb 27, 11:41:15 »

De legalább ti értelmes emberekkel játszotok -.- first pick-ek vagyunk - banolja Amumut Blitzcranket és Shent...

Fisrt pick top , second mid , last pick support -.-

A minap 4-0 ba voltam Ashe-vel de Kassadin olyan feedet kapott miden ( Kassadin vs Lux ) hogy rámugrott W lich bane proc , silence force pulse ignite és nem tudtam mit csinálni. Utána meg persze a noob Lux egyből: Report Ashe no dmg -.- Asszem Kassadin vaalmi 13-4-be volt....
Naplózva

Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1655 Dátum: 13 feb 27, 16:53:53 »

Képzelem milyen ideges lehettél  >.<# Én is utálom, amikor 5 szinttel nagyobb rámjön, beszed és noob csapattársaim irogatják, h report. Meg egyszer olyan is volt, h nagyon laggoltam, de ezt már csak akkor tudtam, mikor belépett és nem akartam kilépni, mert reportolnának, direkt odaírom az elejére, h "sorry, lag" és amikor nem tudok mozogni, mert úgy laggolok következő pillanatban azt láttam, h halott vagyok és irogatják, h noob.
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Stance
*

« Válasz #1656 Dátum: 13 feb 27, 20:13:53 »

Nekem tegnap Luxxal 17. percbe 470 ap-m volt. Minden jól megy, mikor szembesülök vele, hogy topon a Teemonk Garen ellen 1/10-be van... mondanom sem kell, szarrá baszott minket. Ráadásul úgy last pickelt a Teemonk, hogy csak a junglerünk volt meele a csapatból.  Kúl
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1657 Dátum: 13 feb 28, 16:15:45 »

Ki az a kretén aki Garen ellen Teemot pickel? Garen egyszer rátol egy fullos Q-E combot és pápá Teemo. Harrassolni meg nem igazán tudja mert Garen torony alatt megvárja amíg eleget gyógyul. Teemo-val meg a turret dive öngyilkosság. Plána Garen ellen.

Igazából Garen ellen nem is nagyon tudnék olyan nagyon durva countert mondani. Van olyan champ ami megnehezíti a dolgát: Yorick, Olaf, Jayce de őket is meg lehet verni.

Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #1658 Dátum: 13 feb 28, 16:33:59 »

Renekton,Pantheon.Ez a kettő ami feltudja vele venni a versenyt.Meg még talán Nasus,de Pantheonnal eddig minden Garent bevertem.Amúgy Akali most még erősebb mint volt hogy megcsinálták passzivját.Azt nézem hogy elment 0 hp-n 5 se múlva full hp-n van.Én meg néztem hogy most mi az isten történt
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1659 Dátum: 13 feb 28, 16:41:14 »

Pantheon ellen Warmogot és armort rushol. Igaz hogy Garen sem tudja megölni csak gank-nél, de Pantheon sem.

Renekton valóban el tudja kapni, ebben igazad van, de Nasusnak is gondot jelent az ulti.
Naplózva

Stance
*

« Válasz #1660 Dátum: 13 márc 01, 19:46:28 »

Garent Elisevel lehet szopatni. Teemo is jó rá, csak így most belegondolva hónapok óta nem láttam egy jó Teemo játékost se. Garen nem tud rá Q-zni W-je miatt és Garen passzívját kiüti a poke-ja. Lateben persze nincs ilyen könnyű dolga, de a lane phaset simán nyeri, ha wardol persze mert azért könnyen gangolható.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 01, 19:47:05 írta Stance » Naplózva

Sasukefan
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1661 Dátum: 13 márc 05, 17:57:32 »

Na végre!!! Skarner free weekes :DDDD !!! Vele fogom tolni ezen a héten és jövőhétre meg is tudom venni. Nevet
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1662 Dátum: 13 márc 07, 11:32:17 »

Na igen =D Jönnek a targoncák. Én is meg akartam venni de inkább megvettem Vayne-t.

Itt 1 jó Skaerner guide =DD

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=yo_e2815SRc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=yo_e2815SRc</a>
Naplózva

Sasukefan
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1663 Dátum: 13 márc 07, 18:03:57 »

Nagyon jó guide Nevet csak azzal vagyok bajban, h mire kell vele hajtani... Eddig úgy tudtam, full ability powerre, úgy is tettem, de néztem egy guidét abban meg 0 ability power volt. Pls egy Skarneres mondja el személyes tapasztalatát (vagy nem személyeset) Nevet
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #1664 Dátum: 13 márc 07, 22:43:59 »

Én Skarnert mindig tankosra csináltam.Ugye bár a junglit úgyis kiüriti,és az ultizás is könnyebb vele.Én most nem tudom hogy mit vegyek junglebe.Valaki néhány személyes tapasztalat/véleményt hozzáfüzz?Meg csak én kapok ki noobokat rankeden?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 109 110 [111] 112 113 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins