Topra Irelia, Riven, Kha'Zix. Irelia 75 True Damage 9-es szinten kb. olyan, mint egy Bloodthirster fullos stakel, ha nem jobb, erre jön az, hogy tud stunnolni, ugrálni, az ultija ranged és életet kap vissza belőle.
Rivenhez nem kell különösebb játéktudás és bitang erős karakter
Folyton tudod zavarni az ellenfelet a no costos képességekkel, ami azért eléggé megnehezíti a dolgát
Kha' Zix: Vele nem sokat játszottam és most akarom megvenni, de a Q-ja nagyon nagyot csap, ráadásul nem is fogyaszt sok manát, kicsi a Cooldown, ha jól tudom 3 másodperc /nem merek túlságosan idegen kifejezéseket használni, mert nem tudom, hogy mennyire vagy ebben benne, de ha véletlenül használtam valamit és nem ismered akkor szólj nyugodtan
/. Tud menekülni, ugrani, lőni, szóval szerintem ő is egy elég jó karakter.
Természetesen van még sok nagyon jó topos karakter is, csak most őket volt kedvem leírni.
Midre akiket én szeretek az Swain meg Galio. Galio alapból 70 magic resisttel kezd (a magic resistes köpennyel együtt), ezen kívül meg még 60 ability powerrel, ami valljuk be, elég jó
Az ultival meg lehet nyerni az egész játékot.
Swain meg egyszerűen egy gonosz karakter. Folyamatosan nyomja az ellenre a folyamatos sebzést, és mikor elég alacsony a hp-ja, akkor lefogja és meghalt.
Jungle: Junlerezni nem szoktam, kivéve egy karakterrel, aki a Maokai. Szerintem ő az egyik legjobb ganker a junglerek között, mert van egy lefogása, ami nem skillshot, szóval ha kijelölted lefogod, ha el is flashel. Van egy visszalökő lassítása, valamint egy ranged skillje is. Az ultival meg olyan szinten véded ki a területi képességeket ...
20%-kal kevesebb sérülést kapsz azon a területen, ahol be van kapcsolva. Szóval ha az ellenfél erősebb, elnyomod az ultit és ki van egyenlítődve a játék. Én ap tankra szoktam buildelni, az elején inkább az ap-re a sebzés miatt, a végén meg a tankosságra.
Ad Carry: Graves és Ezreal (meg Vayne meg Draven, meg Varus).
Ezeket most nem fejteném ki, mindkettő carry, graves kicsit tankosabb, ezért szerintem erősebb is.
Support: Leona, Lulu. Leona 3x stunnol, Lulu 2,5 sec silence, amiben még ütni sem tudsz, Slow, Speed, Shield, Reveal(megmutatja), Fellökés, amivel healel. Meg ugye most jön ez a Nami