A Zedet én is megvettem és 10/0-kat megyek vele.
Szóval nem tudom, hogy hogyan próbáltad és miért nem ment de csak úgy szedi az ellent topon vagy miden. A karakterleírást sztem majd még ma megírom, de most inkább a buildre térnék ki.
Először ugye jön a cipő, ami armoros vagy magic resistes, ezt nem kell különösebben indokolni, kell neki az alap védelem.
Ezután a Brutalizer, ami ad neki jó kezdő attack damaget meg armor pent.
Ha ez megvan, jöhet a Bloodthirster, ami ad ugye Life stealt meg AD-t.
Ezután van, aki Last whispert vesz neki, de én személy szerint a Trinity Force-ot támogatom a passzív miatt, mert ha leultizod ott az a legfontosabb, hogy minél többet üss bele minél kevesebb idő alatt és e miatt jó ez a cucc
.
Kell még egy Guardian Angel és/vagy Warmog, ez ugye tankosabbá teszi a karaktert és nagyobb valószínűséggel éli túl a harcokat.
Ha csak az egyiket veszed meg, akkor még van hely egy Maw of malmortiusra/Atmas impallerre/Madredre/Last whisperre.
A brutalizer meg megy ugye a Yomuu's-ba.
Egy ilyen builddel jó igazán szerintem
Elkezdődik a teamfight, ulti a carryre, E,hogy ne tudjon elmenni, klón elé, helycsere, shuriken megint E, ignite és a legtöbb ellenfél meghal
Eddig még csak Garen ellen vesztettem vele topon. Szóval szerintem mindenképpen megér egy próbát
Az one piece supportot meg is veszem majd szerintem
Early gameben 6-os szinttől azt ölsz meg szinte akit akarsz, csak az ulti időzítését, meg a célzást kell megtanulni és meg van nyerve. Most benéztem a match historymba:
18/2, 9/2, 9/2, 11/6(ez nem olyan jó de legalább pozitív), 8/0.