TheNineTails: westen játszok, és igen, elég ritka, főleg 1200+ elo-ban, de persze olyan is volt, hogy Vayne-el 20/7/8-as stattal kaptam ki, ez csapatfüggő...
Szeretnék S3-ban indítani egy ranked/normal teamet, a csapat ugye 9 slotos lehet, ebből jelenleg 3 van elfoglalva,
és/vagy duo-ra keresek 1-2 embert, aki nem szereti a soloq terrorját, mint én. És a duo amúgy is jobb.
- én,
D3wON- unokatestvérem,
Yothoraus- osztálytársam,
error97113v3 / 5v5 meccseket szeretnénk menni a majd megalakult csapatunkkal (jelenleg nincs, mivel internet problémákkal küszködök) és el akarjuk érni az 1500-as ratinget 3v3-ban, és 5v5-ben. Ez csapattal, kis gyakorlással, heti 4-5 meccsel (mivel mindenkinek van magánélete, és az iskolával/munkahellyel is kell foglalkozni, ezért ez változhat, de egy minimális megbeszélés legyen ^^ )
Szóval ami elvárást szeretnék:
- legyél barátságos,
- játssz csapatban,
- legyen 1 biztos pozíció, amit szeretsz, és még 1 amit elvállalsz,
- legyél 30-as szintű, ha rankedezni akarsz, legyél 20 ha normalozni
Egy jó, barátságos csapatot szeretnék létrehozni, és mivel ez egy játék, ezért senkinek se harapom le a fejét, ha nem azon a szinten van mint én, kis gyakorlással megoldható. Ha meg fordított a dolog, és ő van jobb szinten, mint én, akkor ugyan ezt kérem. Nem szeretem a flamereket, mert tönkreteszik a játékélményt.
Én se vagyok a legjobb játékos, hiszen az elo-m a ranked meccsek alapköve, de egyedül értem el, nagyon ritkán duoztam...
A csapat megalakulásának tervezett időpontja ezen a héten/jövő héten van, attól függ, hogy sikerül-e az internetet bekötnie a szolgáltatónak. 9 helyből eddig csak 3 van betöltve, szóval örülnénk neki, ha lenne legalább 2 jelentkező, aki jönne velünk játszani 5v5 normal, ranked, aram meccseket, vagy esetleg érdekelné a 3v3 ranked.
Köszi a figyelmet! ^^