24 nov 23, 16:53:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877834 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
Keva
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1455 Dátum: 12 okt 29, 22:11:58 »

Ööö a W az a pajzs. Nevet
De amúgy a Q-t kell fullozni mert az jó kis területi sebzés  Nevet
Na ja mi is most hozzuk ki magunkat 1020 körüli eloból, már 1160 körül járunk, szóval még van egy kis idő mire meglesz a janna xd
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1456 Dátum: 12 okt 29, 22:40:27 »

Nem hó végén nullázzák az elo-t? Nekem úgy rémlik. Teljesen fel is adtam már a Janna skint, pedig ő az egyik fő hősöm ikszdé
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1457 Dátum: 12 okt 29, 23:00:13 »

Hát én azért se hajtok annyira mert Janna megvan,de nem tudok vele játszani  smirksweat .Úgy huzzom ahogy kell meg minden de egyszerűen nem megy.Amúgy meg tudom hogy a W a pajzs és épp ezért nem kell annyira mert ha agresszivan játszunk akkor minek? + AP-ból ugyis kap bónuszt szóval értelmetlen
Naplózva
Keva
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1458 Dátum: 12 okt 30, 10:41:32 »

Nem teljesen értem amit mondasz, de ha topon vagy és megütöd a másik topost, ő elkezd menekülni a minionok meg téged ütnek meg, ami a játék elején elég sokat szed ^^". Az egy dolog, hogy azt kell kitenni utoljára, de fontos, hogy a Q-val úgy tudod rendesen ütni, ha közben "rárepülsz", ami még + sebességet is ad.
Naplózva
heureka
Gennin
*

« Válasz #1459 Dátum: 12 okt 30, 13:27:58 »

A pajzs nagyon hasznos mivel gyorsít és nagyon jó a lassítások ellen így nehezen tudnak gankolni meg ha rohan előled az ellenfél akkor lángszóróval együtt nagyon jó és könnyebb elérni vele a sárga fokozatot mert akkor minden képességed erősödik.
Naplózva
soger11
Újonc
*

« Válasz #1460 Dátum: 12 okt 30, 22:23:36 »

Hi. Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek lee sinnel vagy rengarral éri meg jobban jungelozni.És ki ér többet 1v1 be vagy teamfight-ba? Elöre is köszi a válaszokat. Nevet
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #1461 Dátum: 12 okt 30, 22:45:15 »

Ember választja.Van aki rengarral jobban tud gangelni,van aki lee sinel.Személyes tapasztalatom szerint Rengar jobb 1v1-be meg gangekbe is,hisz a ferocityje csúnya dolgokra képes Nevet
Naplózva
D3VON
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

In my eyes you're already dead.

« Válasz #1462 Dátum: 12 okt 30, 22:47:31 »

Hát, ez attól függ, minden karakternek megvan a sajátossága.
Lee tökéletes jungle-s. Veszel neki cipőt, megölöd a red buffot, és mész gankelni topra/botra, attól függ, hogy melyik van közel. Az 1. kéket meg kell tartani az exp miatt, vagy ha tied a fb/van 1 killed, akkor adhatod a midesnek, ha nem kéri, akkor a supportnak. Teamfightban hasznos, mivel hard cc karakter, és egész sokat sebez, a shieldjével még menekülni/menteni is tud. 1v1-ben egy ad ellen sokat ér, mert armort, lifestealt, shieldet kap a w képességéből, az e-je meg lelassítja a mov./att. speedjét, és még menekülni se lehet előle, mert elrúg, és rád ugrik.
Rengar is hasonló a jungle-ben, de vele nem lehet mindig ráugrani az ellenfélre, csak lv 6 után, de szerintem az undorító dolog, mikor toronynál láthatatlan lesz, és odafut... teamfightban hasznos, mivel ki tudja fókuszálni az ap/ad carryt, ha nincs oracle-jük/vision wardjuk... 1v1-ben nem olyan hasznos, mivel az elején nagyon egyszerűen meg lehet ölni, míg nincs lv.6 mert utána jól menekül/gankel/támad még lanen is.

Lehet, hogy hosszú volt, de máshogy nem tudok fogalmazni. Nevet

S3-ban keresek 3v3 és/vagy 5v5 csapatot, most a soloQ ratingem 1300, ami siralmasan rossz, a w/d ratingem alapján kéne 1400-nak lennie, szeretem a Riotot, hogy elo levonás járt azért, ha kilépek champ. selectionból... ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 23:03:26 írta D3VON » Naplózva

Room! Shambles!
Mesterem: hanii Gazdám: drszabi
Tanítványom: Neirda
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1463 Dátum: 12 okt 30, 23:18:29 »

Viszont Lee annyiban gyenge, hogy egyet ront, és utána már bukta az egészet. A legtöbb jungle karakterrel fel lehet hozni akár több perc afk-t is, de ez ennél a karakternél egyszerűen nem működik valamiért. Egy rossz gank, egy rossz mozdulat, és az ő részéről nehezen hozható csak fel a játék azután.
Naplózva
D3VON
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1464 Dátum: 12 okt 30, 23:28:33 »

Ezért szoktam inkább top solora vinni, vagy midre egy ad caster ellen. ^^
Bár, szerintem egy gank csak akkor fail, ha a q-ját elrontja... bár az a szép Lee-ben, hogy flash + ultival arrébb rúgod az ellenfelet, és utána ha elfaslah akkor ráugrasz. ^^
Naplózva

Room! Shambles!
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1465 Dátum: 12 okt 30, 23:34:33 »

Mennyit von le a riot egy dodge után? Ez amúgy elég baromságnak hangzik. Ha összekerülsz valaki olyannal, aki még supportnak se lenne jó, és beírja, hogy "mid or troll", azzal mit kezd az ember? Egyértelműen kilép. Nem túl jó megoldás, hogy ezzel még a sértett veszít elo-t is.
Naplózva
soger11
Újonc
*

« Válasz #1466 Dátum: 12 okt 30, 23:35:45 »

Köszönöm a válaszokat.Akkor maradok lee nél. Nevet
Naplózva
D3VON
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1467 Dátum: 12 okt 30, 23:42:06 »

Már semennyit, csak régebben volt, hogy 10 elot vesztettem, ha kiléptem... bepickelek Karthus ellen Lux-ot midre, és ilyet szól valaki: I wanted to go mid, if you don't let me, I pick Kha'Zix for support, and I feed enemy ad carry... mondom oké, ilyet sokat láttam, hogy ilyennel fenyeget, nem érdekelt... persze, hogy insta-lockolt egy Kha'Zix-ot, és kiléptem... 30 percet kell várnom, mire engedett hogy megint meccsbe lépjek... és ugyanazt az embert rakja be csapattársnak, és most engedtem, hogy midezzen... jobb lett volna ha kilépek, mivel 3 halál után megunta, hogy counter ellen játszik, és kilépett... szerencsére boton hoztam a formám a duo-s társammal, és lehoztuk 4v5-be a meccset... de ez a régi system, hogy -10 elo ha kilépek... most meg 30/60/90 perc várakozás kilépésnél...
Naplózva

Room! Shambles!
TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #1468 Dátum: 12 okt 31, 10:12:30 »

Ez ugye easten van? Csak mert sok embertől hallom hogy westen az ilyen nagyon ritka.De én most kaptam ki egy jó shacot nem rég.Bement egyenesen az enemyhez megölték 1 sec alatt és azt mondja:luckers.És ezt megcsinálta egymás után 8-szor és kilép azzal hogy noobok vagyunk.Én meg ott lent egy Luluval védjek ^^ ...
Naplózva
Keva
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1469 Dátum: 12 okt 31, 10:26:55 »

Belinkelhetted volna neki a Barneys profilod :DD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins