jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #420 Dátum: 12 jan 11, 17:36:01 » |
|
Hali. Evelyn-ről mi a véleményetek?Nem rég vettem meg, stealth-ja miatt kifejezetten tetszik, de nem nyomom valami jól vele. Valaki esetleg tud jó buildet hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinobi031
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #421 Dátum: 12 jan 11, 17:56:21 » |
|
Mivel egy ideje már nem játszom, és úgy döntöttem, nem is fogok visszatérni a játékhoz, hajlandó vagyok odaadni az account- -jaimat bárkinek aki kéri (két 30-as account, Stonehammer, és ShinobiHUN, a kettőn együtt rengeteg hőssel, az egyiken RP is van, amit még nem használtam fel, hogy mennyi IP van rajtuk, arra már nem emlékszem). Ha valakit érdekel, írjon PÜ- t. (Stark, régebben jelezted, hogy kéne, ha kell még, akkor odaadom)
|
|
|
Naplózva
|
All this time I've been called a genius, so I cannot lose.
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #422 Dátum: 12 jan 11, 19:14:17 » |
|
Evelyn régen jó volt csak már nerfelték azóta szóval én nem ajánlom szerintem ha stealthet akarsz ott van twitch
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shinobi031
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #424 Dátum: 12 jan 11, 21:41:07 » |
|
Az accountok már megtalálták új gazdáikat, úgyhogy tárgytalan a felajánlásom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stark
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #425 Dátum: 12 jan 12, 10:27:17 » |
|
Mivel egy ideje már nem játszom, és úgy döntöttem, nem is fogok visszatérni a játékhoz, hajlandó vagyok odaadni az account- -jaimat bárkinek aki kéri (két 30-as account, Stonehammer, és ShinobiHUN, a kettőn együtt rengeteg hőssel, az egyiken RP is van, amit még nem használtam fel, hogy mennyi IP van rajtuk, arra már nem emlékszem). Ha valakit érdekel, írjon PÜ- t. (Stark, régebben jelezted, hogy kéne, ha kell még, akkor odaadom)
Jeleztem kicsit enyhe kifejezés:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinobi031
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #426 Dátum: 12 jan 12, 12:06:54 » |
|
Kell még, mert akkor odaadhatom? A srác jelezte, hogy nem kell neki (igen a jelzésed fél óra könyörgés volt facebookon.... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stark
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #427 Dátum: 12 jan 12, 16:40:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #428 Dátum: 12 jan 13, 13:56:15 » |
|
Attól, mert kapsz egy accountot, nem fogsz megtanulni játszani. Sőt, még bénább leszel, mert nem fejlődsz, csak a nagy ELO ellen mész, és majd megunod szépen. Tehát felesleges szerintem így elfogadni a lol accokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #429 Dátum: 12 jan 13, 14:24:56 » |
|
Én 11es vagyok és most tanulok játszani Ahrival még nem nagyon megy bénázom de úgy vagyok vele hogy annyit játszok hogy majd belejövök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stark
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #430 Dátum: 12 jan 13, 14:30:26 » |
|
Attól, mert kapsz egy accountot, nem fogsz megtanulni játszani. Sőt, még bénább leszel, mert nem fejlődsz, csak a nagy ELO ellen mész, és majd megunod szépen. Tehát felesleges szerintem így elfogadni a lol accokat.
ember jobb vagyok shinobinálxD az accja meg csak azért kell mert vannak rajta karik amire nekem nincs kedvem kikockullni.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinobi031
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #431 Dátum: 12 jan 13, 20:51:19 » |
|
Jobb vagy nálam? Na, azért ne szállj el Stark Attól, mert kapsz egy accountot, nem fogsz megtanulni játszani. Sőt, még bénább leszel, mert nem fejlődsz, csak a nagy ELO ellen mész, és majd megunod szépen. Tehát felesleges szerintem így elfogadni a lol accokat.
Igen, tudom Trayman, csak olyannak adom oda, aki már tapasztalt játékos, kezdőknek nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #432 Dátum: 12 jan 14, 10:13:17 » |
|
Lassan megvan a 3150 ip, ötletek melyik hőst vegyem meg?Vagy okosabb lenne gyűjteni 6300-asra? 3150-esek közül gondolkozok: Shaco, Udyr, Xin Zhao, Twitch. Valakinek van ezekkel tapasztalata? Build is jöhet valamelyikhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #433 Dátum: 12 jan 14, 11:36:12 » |
|
Shaco: Trükkös, de papír... Udyr: Junglebe nagyon jó, gankelni jól lehet vele Xin Zhao: OP OP OP. Nagyon jól lehet vele darálni, ha kezdő vagy, ajánlom, pár gombnyomás és az enemy halott Twitch: Ügyesen kell csinálni, mert papír. Ha a match elején kapsz 2-3 killt, már nyert ügyed van vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki