naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 12 jan 28, 04:45:46 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 28, 04:48:57 írta naru-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #77 Dátum: 12 ápr 08, 10:29:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kicsiny
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 12 máj 21, 11:32:02 » |
|
Portogas D. Ace hívatalos vérdíja 550,000,000 volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 12 máj 21, 12:44:33 » |
|
Erről egy hivatalos linket szeretnék kérni, mert tudtommal még nem szerepelt a történetben egyszer sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #80 Dátum: 12 máj 21, 14:09:16 » |
|
Neki ha jól tudom 200 000 000 volt, plakátot láttunk róla egy flashbackben is.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #81 Dátum: 12 máj 21, 14:29:17 » |
|
Nem, neki valóban 550.000.000 Belly volt. Mindjárt teszem a képet, valami special-ba tette közzé Oda, ha minden igaz. Nos, akadt egy kis probléma. Egy japán cuccosba mutatták be ezt az egészet, rengeteg helyen írják, hogy 550.000.000 volt, de a képet nem találom... kis vigasztaló, amit most, a keresés közben találtam: http://raftelforums.com/viewtopic.php?f=4&t=418Az utolsó SPOILER résznél írja is a "cikk" írója, hogy kiderült Ace vérdíja. De ezt ezen kívül még rengeteg más helyen is olvashatod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 21, 14:40:27 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 12 máj 21, 16:14:52 » |
|
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor vna még fejlődnivalója Luffynak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #84 Dátum: 12 máj 21, 16:17:30 » |
|
550 milla? Az azért nem rossz Pedig én esküdtem volna, hogy Arabastában 200milla volt... de lehet csak a flashbackben mutatták, és azóta meg ugye emelkedett.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #85 Dátum: 12 máj 21, 17:02:48 » |
|
Nos, az egy filler jelenet volt, ahol nem hivatalos plakát volt a jó öreg Scorpion kezében ugyebár. Ott lehet, hogy 200 milla szerepelt, de azt nem Oda rakta oda XDDDD Úgyhogy a hivatalos most derült ki, 550 milka. Sz@r ügy xDDD Akkor Fehérbajusznak mennyi lehetett, bakker? XDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kicsiny
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 12 máj 21, 17:21:57 » |
|
Igen én is onnan tudtam meg amit ti is linkeltetek. Ace a 2. osztag parancsnoka volt, akkor vajon Marco-nak aki az 1. osztag parancsnoka több lehet Ace vérdíjánál is? Bár Ace erős is volt logia típusú gyömölcshasználó is volt és nem mellesleg Gol D. Roger fia, szóval Marco lehet nem körözte le vérdíjban. De kíváncsi lennék a hírhedtebb Fehérbajusz kalózok vérdíjaira is. Fehérbajusznak meg valami kegyetlen vérdíja lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #87 Dátum: 12 máj 21, 17:22:22 » |
|
Fehérbajuszét sosem fogjuik megtudni, mert nem fért ki a plakátra Amúgy ha valaki beváltana 1-2 ilyen embert, azt ki fizetné ki, és miből? Tényleg, Marco félig-meddig immortal nem? Akkor neki lehetett már pár 'esete' a világkormánnyal:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 21, 17:26:15 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kicsiny
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 12 máj 21, 17:34:52 » |
|
Igen-igen ezért lennék én is kíváncsi rá. Marco nem piskóta, elég durva a gyümölcse, repülni is képes meg meg is gyógyul, valamint még haki használó is. Luffy vérdíjától szerintem biztos több, de lehet Ace-énél is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #89 Dátum: 12 máj 21, 17:42:29 » |
|
Az immortalt úgy értem, hogy a főnixgyümi miatt alig, vagy nem öregszik, a sejtregeneráció miatt. Legalábbis elvileg. Ki tudja, hány éves már.
Na de hogy ne legyen off, mert Hiei danna szétrúgja a seggem: A fiúknak, meg minden yaoifóbnak üzenem, hogy soha, de soha ne írja be Marco nevét Zerochanra, mert kiég a retinája. Nekem lányként fájt végiglapozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|