Na szóval én sok féle gyümölcsöt kitaláltam ebből mind 3 kategóriába írok egyet-egyet nem minden posztot olvastam el a témában előre is elnézést ha olyat írok amit már valaki említett.
Mitikus Zoan:
Nagyon tetszett nekem Marco gyümölcse amely talán az egyik legjobb védekező gyümölcs(esetleg még Kumáé nagyobb védelemmel bír) csak egy gond van Marco gyümölcslével a nagy védelemért cserébe nem tud támadni így egy olyan gyümöcsre gondoltam mely ötvözi Ace és Marco képességeit.Valamint ennek a gyümölcsnek úgy mint Luffyénak 3 szintje lenne de itt ezek használata a használó szellemi erejétől függene.Az 1 szinten csak a támadóerő lenne nagy de kicsi a védelem ezena szinten a lángok pirosak volnának.A 2. szinten úgy mint Marco kék és sárga színű lenne a főnix és itt főleg a védelmi erő növekedne egy kis támadóerővel.A 3. szint melynek aktiválásához már olyan szellemi erő kéne mint ami Shanks-nak van ezen a szinten a főnix színe Zöld alapon bíborvörös mintákkal lenne és ekkor a védelmi és a támadó erő is a maximumon lenne.
Nevének ezt találtam ki:Niji-Niji no gyümölcs(mely szivárványgyümölcsöt jelent a 3 szint sok fajta színére utalva)
Paramecia:
Ennek egy olyan gyümölcsöt találtam ki amely villámgyors mozgást biztosít egyik helyről a másikra ( aki nézi a bleacht annak mondom , olyan mozgást mint amire Ichigo képes a végső Getsuga Tenshou alakban).És a sebesség melett képes egy olyan teknikára hogy ha bármilyen dolgot h kétszer ugyanazon a helyez egymás után megérint akkor az elporlad.(3 percen belül kell lennie a 2 érintésnek).
Neve: Haku-haku no gyümölcs
Zoan:
A használója képes belenézni annak az emlékeibe akit megérint és az ott látott bármely személy alakját és személyiségét magára ölteni így arra kényszeríti az ellenfelét hogy nem támadja meg és könnyen legyőzheti.
Neve:Souki-souki no gyümölcs
Ennyi lett volna ha még érdekelnek az általm kreált ördögygyümölcsök írjatok