Valóban egész jó kis film volt, de nekem Z nem jött be. Elég súlyos pszichológiai esetnek érzem, meg a vége sem volt az igazi szerintem.
...
Hát figyelj, ha neked egy kalóz megölné a feleségedet, meg a gyerekedet, aztán egy olyan démongyümölcs használójú kalóz, aki megöli jó pár tanítványodat, aztán Shichibukai-ok közé választanák azt a kalózt, akkor te is megváltoznál valamilyen szinten.
Összegezve az volt a baj a Z-vel, hogy túl nagy felhajtást csináltak belőle, így az ember nagyon magasra tette a mércét. Nem volt ez rossz movie, de a SW szintjét nem hozta. Egy
4/5-öt adnék rá. Ettől függetlenül még mindig jó kis film lett ez, és az Erős Világ után a 2.
Számomra ez jobb movie volt, mint a SW. A végén az a megindító pillanat, amikor Z minden tanítványa a senseije ellen fordul és elcsordult egy könnycsepp az egyik altengernagytól, hát nem hazudok, nekem is hasonlóak voltak az érzéseim. Főleg, hogy még ment alatta az a zene, tökéletes választás volt. Legmegindítóbb jelenet volt.
Harcok nagyon jók voltak, csak nem értem, hogy Luffy már a második harcnál Z ellen miért nem használta a hakit. Ezzel ellenben viszont jó volt látni a Király akaratát és a Megfigyelés színét
Szokatlan volt kétszer veszteni látni Luffy-t egyazon ellenféllel szemben De rég volt már, mikor Crocodile másodjára is leverte.
Azért az el volt poénkodva, hogy 3 tucat ágyúból lövik Sunny-t és el kéne menekülni, de azért Franky felveszi a Szuuuper pózt, ahelyett hogy bedobálná a Mentosokat a kólába. xD
Zoro és Sanji harca jól volt meganimálva, látványos volt de nem illet bele. Olyan érzésem volt, mintha az új One Piece játék egyik trailerjét látnám, ahogy ide-oda repül a kamera. Szokatlanok voltak a 3d karakterek.
A legnagyobb hangulat rombolás az volt, hogy semmi zenét nem raktak be a Luffy Vs Z harc alá. Elfogyott a Soundtrack vagy mi történt ?
Esetleg túl hosszú volt a hatásszünet ?
Amúgy a harcuk jól átment Rocky-ba.
A befejezés elég keszekusza volt. A nagy főgonosz, aki a kalózok megölésére szentelte az életét, végül ahelyett, hogy aktiválná az egyik bombát és végigvinné a tervét, inkább feláldozza saját magát, hogy a kalóz, aki legyőzte elmenekülhessen.
Nekem is hasonló érzésem volt Luffy háromszori próbálkozásával kapcsolatban. Én amolyan nosztalgikus élménynek fogtam fel, hogy háromszor vágott neki a Z elleni harcnak
Már eléggé túlzásnak tartottam, hogy Franky bevágta a szuuuuuper pózt, még ha Sunny Coup de Burst-járól volt is szó. Meg kicsit már erőltetettnek éreztem.
Én élveztem a forgó kamerákat és a 3D-s meganimálást Zoro és Sanji harcainál. Emiatt szerintem nagyon élvezhető volt.
Luffy és Z harca volt a legepicebb harc mind közül
Jól írtad le, már átment Rocky-ba, beraktam volna egy Eye of the Tiger zenét alá xD Na jó nem, szerintem egy kis aláfestő zene odaillet volna, csak jól el kell találni, de ehhez mindig is értett a One Piece animátor team
Én szerintem azért áldozta fel magát Z, mert már elég öregnek tartotta magát ugyebár és ez dicsőség számára, hogy férfiként a harcmezőn esik el, még ha a tanítványai is végeztek vele. Másrészt elismerte Luffy-t, amiért küzd, meg amikor ott mondta Z, hogy elveheti az életét, és Luffy-nak csak a kalapja kellett, ekkor ismerte el Z, hogy vannak még úgymond jó kalózok.
Z karaktere el volt találva, hihetetlen volt látni egy ilyen szereplőt, aki a Tengerészet atyja volt és számos mostani altengernagy, admirális és flotta admirális senseije volt
Még egy kérdés foglalkoztat, hogy ki lehet az a kalóz, aki megölte ugye Z tanítványainak egy részét és utána Shichibukai-nak állt... Talán Doflamingo...?
Mondjuk belőle ki is nézem, hogy ilyen féreg.