Nekem is felemás érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban.
Elnézve Z háttérsztoriját nekem úgy jött le, hogy egy megkeseredett emberke, aki több ezer ártatlan ember megölésének a tervét, a kalózutálata mögé rejti, és a bosszúját igazság címszó alatt adja el a követőinek. Egyedül az tetszett a háttérsztorijában, hogy Admirális volt és ezért rejtette el kezdetben a fájdalmát.
A karakterében az tetszett, hogy ő, nem az a vezető, aki a csatába küldi az embereit, míg ő kisem veszi a részét a csatából, hanem keményen a frontvonalban harcol. Kár, hogy azt nem tudtuk meg, hogy melyik Shichibukai ölte meg a családját.
Aokiji tényleg a kelleténél többször tűnt fel.
Csabi durva lenne a jéggel való lábpótlás, ha már nem láttunk volna pontosan ugyanilyet a Fairy Tailben Ur-tól.
Z kis fangirl-jének a képessége jóval gyengébb, mint Bonney-é. Hiszen ő tetszőlegesen tudta az emberek életkorát változtatni még fölfelé is, ráadásul még hozzá sem kellet érnie a célponthoz.
Most Usopp adta a legjobb poént
Amikor azt mondta Robinnak, hogy te biztos örülsz, hogy újra 18 vagy és még minden a helyén van... Enyhe szexuális utalás "arra"
A filmbem nem értettem, hogy mire célzott Usopp csak most értettem meg, a hsz-edből. Még így is nagyot üt.
Szokatlan volt kétszer veszteni látni Luffy-t egyazon ellenféllel szemben De rég volt már, mikor Crocodile másodjára is leverte.
Azért az el volt poénkodva, hogy 3 tucat ágyúból lövik Sunny-t és el kéne menekülni, de azért Franky felveszi a Szuuuper pózt, ahelyett hogy bedobálná a Mentosokat a kólába. xD
Zoro és Sanji harca jól volt meganimálva, látványos volt de nem illet bele. Olyan érzésem volt, mintha az új One Piece játék egyik trailerjét látnám, ahogy ide-oda repül a kamera. Szokatlanok voltak a 3d karakterek.
A legnagyobb hangulat rombolás az volt, hogy semmi zenét nem raktak be a Luffy Vs Z harc alá. Elfogyott a Soundtrack vagy mi történt ?
Esetleg túl hosszú volt a hatásszünet ?
Amúgy a harcuk jól átment Rocky-ba.
Ahogy már csak nem is védekeznek csak ütnek és alig állnak a lábukon. ^^
A kicsi Namitól azt vártam, hogy csakúgy, mint a többiek ő is kalózruhát vesz fel, erre csak úgy, mint Usopp a Strong Worldben inkább szamurájnak állt.
A befejezés elég keszekusza volt. A nagy főgonosz, aki a kalózok megölésére szentelte az életét, végül ahelyett, hogy aktiválná az egyik bombát és végigvinné a tervét, inkább feláldozza saját magát, hogy a kalóz, aki legyőzte elmenekülhessen.
Most főleg a negatív dolgokat írtam le, de amúgy jó kis film. 3/5-öt adnék rá, de a megfiatalodott karakterek miatt legyen 4/5. Persze ez a pont többi One Piece filmhez mérten van.