24 nov 23, 23:38:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece filmek  (Megtekintve 45568 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
WayneGace
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #75 Dátum: 13 jan 11, 01:59:38 »

Ezt most fedeztem fel. Érdekes  lenne egyszer megnézni élőben. Mosolyog

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=P2iHCqILDIU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=P2iHCqILDIU</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=eF1REtLhx-Q" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=eF1REtLhx-Q</a>

Szerk.: Nem ebbe a topicba kellett volna. Akinek van jogosultsága nyugodtan törölheti vagy áthelyezheti.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 02:02:32 írta WayneGace » Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #76 Dátum: 13 jan 11, 08:58:14 »

Na ez egy minőségi színház darab! Szépen kombinálják a színészi játékot meg az óriás képernyők által mutatott képet, gondolok itt Luffy Gatlingjára vagy a Gear Third-ra. Szívesen megnézném Nevet
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #77 Dátum: 13 jan 30, 17:26:59 »

Luffy Extra Epizód! Kaland a Kéz-szigeten :

Sikerült megnéznem ezt a specialt is. A fashion-show az elején, jó opening volt. A ruhák, hát érdekesek voltak. Luffy, Brook és Chopper stílusa nem jött be, a többieké viszont jó volt, főleg Sanjié és Namié.
Erről jut eszembe, ebben a speciálban esett le, hogy a kis rénszarvas nagyon chibis lett. A rész végén voltak a tag csatlakozásos bejátszások, ott látszódott, hogy régebben sokkal "normálisabb" és arányosabb volt. Félreértés ne essék, nekem ez a Chopper is teljesen bejön Nevet Történt sok karakteren ilyen változtatás, élő példa erre Nami is. Vagy akár Koby, mert ez is hülyeség, hogy 2-3 év alatt abból a kis 12 évesnek kinéző gyerekből, egy 18-nak is mondható férfi lett. Ugyanez igaz Helmeheppora. De hát sok, sőt szinte minden hosszú mangában történtek grafikai és rajzolási változások az első részekhez képest, szóval ez megbocsátható.

Ami viszont nagyon-nagyon zavar, az a kerek szemű karakterek szemgolyója. Ez nem csak ebben a special-ban, hanem a 2 éves time-skip utánra is igaz. Annyira nem látszódik bennük az élet, vagy hogy is mondják: a szem a lélek tükre. Gondolok itt Luffy-éra, Usoppéra, vagy most Koby-éra. Olyan, mintha figurák lennének vagy nem tudom. Lehet ez se nagy cucc, de engem nagyon idegesít.

Visszatérve a speciálhoz, érdekes megoldás volt Helmeheppo-ékat beletenni. Egyértelmű, hogy csak a fanservice miatt szerepeltek, de legalább végre őket is láthattuk a time-skip után.
"A munkálatokat maga Eiichiro Oda felügyelte, úgyhogy ami ebben a történetben kiderül, az mind valós és helytálló. Ha megnézitek, érteni fogjátok, hogy mire gondolok"
Igen, láthattuk, hogy Koby-nak már nagyon megy a Haki, és Franky rakétái is nagyon kemények.

Az is komoly, hogy Fehérbajusz halála mennyi ország, sziget egyensúlyát megváltoztatta. Ott volt a time-skip előtt egy, amelyet barnaszakáll vett át, a gyojin-to most meg ez is. Hát igen, mintha egy 2. kalózkirály halt volna meg.

Volt a részben sok jó poén is Nevet: Amikor a szalmakalaposok megérkeztek a szigetre, és tarzanosdit játszottak, Nami beszólása hatalmas volt: "ne törődjetek a majmokkal." Vagy másik példa Zoro és Bilic egyéni "szórakozása" ikszdé De Sanji falba rúgása is epikus volt, hogy berezelt már a tengerész fickó tőle ikszdé

Az hogy újból láthattuk Luffy és Shanks történetét, nem volt teljes mértékben probléma, mert mutatták pár új dolgot, ami az animéből kimaradt. Azonban picit túl nagy időhúzás volt szerintem, mert iszonyat hosszú lett így a speciál.
Higuma vérdíja, akkor most 8 000 vagy 8 000 000 belli ? Mert a plakáton az utóbbi volt. A 8000 egy fordítási hiba ?

Azonban volt elég sok dolog, ami nem tetszett. Kezdésnek az, hogy ott van mittom én hány 100 vagy 1000 tengerész, és egyetlen egy kósza pisztoly golyó se találja el a szalmakalaposokat. Kicsit túl nagy hülyeség ez. Továbbá a végső harc azzal a kis idióta parancsnokkal ( csak a rész felénél esett le, hogy az nem is kígyó a kezén, hanem csak 1 báb ikszdé ) kicsit túlzás volt. Luffy majdnem bevetett mindent ellene, mint amikor Hody-val küzdött. És azért van 1 kis különbség a kettő között. Egy Gear second is bőven elég lett volna, erre Busosoku kouka meg gear thrid elefant gatling, hát enyhén túlzás volt.

Összefoglalva hosszúra nyúlt véleményemet, nem volt ez rossz történet, de jónak se mondanám. Egy közepest, azaz 3/5-öt adnék rá. Ettől függetlenül jó volt egy kis + op így a hét közepén. Sok azért az az 1 hét, 2 vasárnap között, szóval én minden "potya" one piece-nek örülök, köszönöm a fordítást Tapion-sama  bow

Naplózva

csiny26
Újonc
*

« Válasz #78 Dátum: 13 márc 29, 20:58:33 »

Ezt most vadásztam le ha érdekel valakit a Z film  Ördögi épp most kezdtem nézni ikszdé ( feltéve ha nem gond h. belinkeltem  Gondolkozik ) előre szólok h. kamerás és flv mielőtt valaki nekikezdene
http://thepiratebay.se/torrent/8181301/
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 29, 21:03:46 írta csiny26 » Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #79 Dátum: 13 márc 29, 23:43:45 »

Én már január közepén vagy végén láttam egy mozis felvételt, végignéztem de a történettől nem voltam a falra ugorva, meg szerintem  a Strong World jobb volt. De majd ha kijön DVD n és szóbeszédeben lesz leírom akkor a véleményem.
Naplózva
womrox
Újonc
*

« Válasz #80 Dátum: 13 ápr 09, 18:37:56 »

Üdv . Aki türelmetlen annak itt ez : http://www.chia-anime.com/movie-english-sub/watch-one-piece-movie-12-film-z.html ( Z film)
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 09, 18:38:48 írta womrox » Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #81 Dátum: 13 ápr 14, 14:10:50 »

Találtam egy AMV-t az új mozifilmhez:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=RDALjiFIv-E" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=RDALjiFIv-E</a>
Én konkrétan libabőrös lettem némelyik jelenetnél, nagyon el lett találva. Főleg a vége felé az epic Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #82 Dátum: 13 ápr 14, 21:42:56 »

@samdav

Igen, én is libabőrös lettem némelyik jelenet-nél. Mosolyog

Ez egy igen jó mozifilmnek ígérkezik. Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #83 Dátum: 13 ápr 14, 21:53:32 »

Z-nek Jiraiya actora adja a hangját? Már megszoktam Norlandnál. Idegesít. Amúgy nem tudom milyen lesz a movie eddig veygesek a vélemények róla. A többségnek nem igaszán jött be. Azt mondják a Strong World jobb volt. Pedig szerintnem az volt az egyik legganébb movie:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #84 Dátum: 13 ápr 15, 00:23:48 »

Én ma néztem meg angol felirattal. Van egy különös hangulata, ami nekem bejön. Egyébként felejthető sztem.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #85 Dátum: 13 ápr 15, 00:50:31 »

Szabika: Tudtam, hogy te megértesz Nevet

Z-nek Jiraiya actora adja a hangját? Már megszoktam Norlandnál. Idegesít. Amúgy nem tudom milyen lesz a movie eddig veygesek a vélemények róla. A többségnek nem igaszán jött be. Azt mondják a Strong World jobb volt. Pedig szerintnem az volt az egyik legganébb movie:D
Azt ne mond nekem, hogy nem tudtad, hogy Z-nek Jiraya volt a japán szinkron hangja? :O Azt hittem, hogy ezt te lazán tudtad.
Szerintem nagyon jó lesz ez a movie. Már csak azért is, mert az amv, amit hárommal feljebb linkeltem, abban van egy-egy olyan támadás, amit Zorótól és Sanjitól nem (igen) szerepeltek a rendes animében Mosolyog
Strong World jó volt, neked ízlésficamod van, menj el szépen vele orvoshoz, vagy Chopperhez Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #86 Dátum: 13 ápr 15, 00:51:16 »

Szerintem is gyengébb volt mint a Strong World. Hozzáteszem hogy én sem voltam az előzőtől elájulva. A vége nagyon nem jött be de az eleje úgy félig tetszett. Ezzel meg pont az ellenkezője történt. Másrészt meg úgy érzem, hogy grafikailag gyengébb volt mint az előző. Ettől függetlenül aki szereti az OP világát annak kötelező megnézni.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #87 Dátum: 13 ápr 15, 03:59:00 »

Hamarosan mindenki véleményt tud majd formálni róla, ugyanis tegnap már lefordítottam a mozifilm felét, ma elmegyek dolgozni 06-24-ig, és kedden, vagy legkésőbb szerdán már készen is lesz  Kúl
Naplózva

adamka03
Újonc
*

« Válasz #88 Dátum: 13 ápr 15, 17:41:39 »

Uhh de várom Nevet de vajon kibírok még 1-2 napot? am az amv-nél engem is rázott a hideg! >.<#
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #89 Dátum: 13 ápr 15, 20:12:49 »

Őőő. Nem értem, már rég nézhető online az új film. Mik ezek a nagy várakozások? Nevet
Mellesleg Z női csicskásának képessége elég nagy plagizálás volt egy másik karakter felé. Nem erőltették meg magukat kreativitás szempontjából.
Az ending viszont nagyon bejött. Tetszik, hogy Oda mellékmunkálatai sose mennek kárba.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins