25 ápr 19, 11:05:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece filmek  (Megtekintve 48175 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Duuu
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #45 Dátum: 12 ápr 23, 17:02:27 »

Főleg amikor Zoro bemegy "megmenteni Luffy-t a tengerkő börtönből. Nevet
Naplózva
BoRi
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Lovass

« Válasz #46 Dátum: 12 ápr 23, 20:38:21 »

Dec. 18. akkor kb húsvéti ajándéék az új film Nevet
 Kúl
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #47 Dátum: 12 ápr 23, 20:43:29 »

Inkább 2013 augusztus vége és szeptember eleje az a film idehaza.
Naplózva
BoRi
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Lovass

« Válasz #48 Dátum: 12 ápr 24, 21:04:58 »

Naa, a reményemben hadd éljek Nevet  Hümm-hümm
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #49 Dátum: 12 júl 09, 15:20:21 »

Na végre volt időm megnézni a 4.mozifilmet is, nekem nagyon tetszett, jó volt a sztorija, a flashback-ek is jók voltak és tetszett a harc. Kicsit hajazott a Gasparde vs. Luffy harc, a Crocodile vs. Luffy harcra. Ugye lisztet használt Gasparde ellen, hogy megüssön egy logiát, Crocodile-nál meg azt a vizet, de nembaj, nekem nagyon tetszett, nagyon élvezhető volt Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #50 Dátum: 12 júl 22, 14:57:09 »

Most néztem a Z-es trailert még a képeket,elég retardáltan néznek ki úgy fel öltöztetve,vagyis Franky és Robin kivételével(Igen Robin csak azért tetszik mert hiányos öltözékben van feltüntetve Nyelvesít )
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #51 Dátum: 12 okt 24, 00:44:06 »

Kijött egy új special mozi japánul "One Piece Episode of Nami Kokaishi no Namida to Nakama no Kizuna" angolul "Tears of a Navigator and the Bonds of Friends" címmel. Nami életébe enged betekintést illetve foglalja össze Nami tevékenységét és kapcsolatát a többiekkel. Tulajdonképpen olyan mint az Arabastás és a Drum szigeti történet csak itt Nami van előtérben és az ő nézőpontja szerint kerül bemutatásra. Tulajdonképpen a részeket kötötték össze, dolgozták át egy kicsit és készítették el HD verzióban. Több mint másfél óra. Ajánlom mindenkinek aki szereti.

Egy kis ízelítő belőle. Arra felhívom a figyelmet, hogy sok a sorozatban látott jelenetet is tartalmaz, de sok olyan is van benne amely abban nem szerepelt.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=3yqkvcxonLE&feature=endscreen
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 00:54:34 írta rini67 » Naplózva
kocacica8
Gennin
*

« Válasz #52 Dátum: 12 nov 25, 15:23:58 »

A legújabb film (Z) mikorra várható, hogy felkerüljön netre angol felirattal? Mert a nami special elég hamar felkerült, de ugyebár az nem mozifilm. Van valami tippetek?
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #53 Dátum: 12 nov 25, 15:35:10 »

1 év múlva mikor kijön a dvd verzió.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #54 Dátum: 12 nov 25, 19:31:52 »

Tudom, hogy a specialok és egyéb vackok nem túl kelendőek errefelé, de nem túl régen megjelent egy TV Special, ami a következő nevet viseli: "One Piece: Episode of Nami - Koukaishi no Namida to Nakama no Kizuna". Gondolom a címből is kitűnik, hogy Namiról szól. Illetve az ő csapattaggá válásáról.  Úgy kell ezt elképzelni, mint a kilencedik movie-t Chopperrel. Ez is elég hosszú 110 perces.
E hónap 20-án yibis-ék kiadták formázott felirattal is, szóval végre megnéztem. Az, aki nem vágyik vissza egy kis Arlongos, kezdetek dologba, az ne nézze meg, ugyanis nagyjából azt az arcot foglalja magába. Mind tudjuk, hogy azok elég régi részek, szóval a mostani rajzok és a grafika minősége miatt azért mégiscsak élvezhetőbb. Mindazonáltal 110 perc nem kevés, szóval ki-ki döntsön maga. Én ajánlom.

Tudom, hogy az oldalon volt hír róla, mármint a vetítésről, ami augusztus 25-én volt, de gondoltam azért jelzem ezt is. A Z-ig egy kis plusz néznivaló. ^^
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #55 Dátum: 12 nov 25, 19:37:42 »

Hozzátenném, hogy hamarosan érkezik oldalunkra ez, a két kimaradt TV Special ( a 3. és 4. ), valamint a 4 hátralévő mozifilm, és a 10. filmhez tartozó OVA. A manga munkálatai miatt lettek annó felfüggesztve, de most, hogy jól előrehaladtunk a mangával, már nem jelent akadályt a fordítása.

Emellett amint elérhető lesz, jön a Luffy Speciál és a Dicsőség-sziget nevű okostelefonos special is. Valamint a 3D-s OVA, ami lassan egy éve ment mozikban, mégsem lehet róla videót találni sehol sem. Címe: Trap Coaster. 12 perces. Várjuk ezt is.
Naplózva

WayneGace
Gennin
*

« Válasz #56 Dátum: 12 dec 11, 21:41:39 »

Új trailer Z-hez. Tetszik. Nagyon remélem, hogy nem az lesz, hogy az egyik mugiwara tagot elfogják és azt kell kiszabadítani, nagy nakama ordítások közepette. Már ellőtték párszor.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=aYFtLi6HGzA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=aYFtLi6HGzA</a>
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 11, 21:44:05 írta WayneGace » Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #57 Dátum: 12 dec 12, 00:25:40 »

Hm... Nagyon jó lesz, már érzem Nevet Amikor Luffy két karján van a fegyverzet színe és úgy ordít az nagyon menő és a többi karakter is jól ki van dolgozva. Meg tetszik, hogy ugyanúgy, mint a többi movie-ban (például a 10-esben) más a ruhájuk Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #58 Dátum: 12 dec 15, 13:46:36 »

Nah, ha ma Japánban lennénk, akkor ma láthatnánk az új mozi vetítését...én személy szerint egyik mozit se csipázom nagyon, szerintem az OP nem az a tipikus "moziképes" anyag, ha azt vesszük, hogy Oda stílusa az aprólékos felépítés heteken keresztül (mangáról/animéről beszélek). Ezt egy 1,5 órás moziban megvalósítani öngyilkosság, épp ezért hatnak mindig az OP mozik olyan elsietettnek, kapkodósnak. Ettől függetlenül én is megnéztem a 10. darabot, a grafika miatt, nem volt szörnyű, de jónak se mondanám, több helyen is vérzett a sztori.
A legújabb darabra azonban már sokkal kíváncsibb vagyok. A sztori sokkal hihetőbb is lehet, ha ez a Z az ellenfél (plusz Luffy és csapata most már táposabb..) Kár, hogy megint kb 1 évet kell majd várnunk arra, hogy megnézhessük.
Találtam ma egy hosszabb "trailer" féleséget. A monster trio harcaiból pár másodperces ízelítő. A grafika szerintem eszméletlen jó..

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=jMHJkliA3d8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=jMHJkliA3d8</a>

3:20-tól érdemes megnézni, onnan kezdődik az, ami érdekelhet is.  Nevet
Naplózva
pumpa28
Gennin
*

A legendám a XX. században kezdődött

« Válasz #59 Dátum: 12 dec 15, 14:29:42 »

Véletlenül nem Jiraiya hangját kapta lila hajú ellenfelünk??  Gondolkozik
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins