Stark
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #30 Dátum: 11 feb 03, 08:45:12 » |
|
jaj gyerekek senki se tudja hogy kel skirmish eket játszani starcraft 2 őn ?? csak le kel szedni 1 progit meg mappokat és enyi én álandóan protossal nyomom (am én se hittem volna h lehet skirmish eket játszani de én vok a példa)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #31 Dátum: 11 máj 15, 12:07:36 » |
|
Én úgy hallottam, hogy megszűnt a b.net de nem tom... mióta kijött a 2 nem játszottam. Elvesztette a hangulatát szerintem. Lehet, hogy grafikásabb meg minden, de már más játék Zergek és protossok voltak a favoritok, vhogy a terrant mindig utáltam. Bár azt mondják, egyik legerősebb volt :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kurahmaru
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #32 Dátum: 11 szep 07, 15:00:12 » |
|
Ja, de a legütősebb akkor is a random faj volt. Amúgy pedig a 2-vel csak elején voltak balance gondok, atokat már majd' 100% -ra megoldották. Érdemes játszani vele, én is szerdánként letolok 2-3 meccset. Ha valaki beszállna egy több v többe, akkor az itteni nickemen megtaláltok b.neten is.
|
|
|
Naplózva
|
"Always NUKA cola..."
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #34 Dátum: 12 máj 17, 21:28:32 » |
|
Hm... ide érdekes, hogy még nem írtam, de akkor megteszem, imádom ezt a játékot, még ilyen köbö 8-9 évesen kezdtem el játszani vele, nagyon imádom. Egyik kedvenc stratégiám Imádom a csatarendszerét, az egységeket, a hangokat benne Kedvenc fajom természetesen a Protoss Ja, annyira nem olvastam vissza, így este most lusta voltam De tudtátok, hogy Dél-korában 10 millióan (vagy többen) nyomják (CSAK OTT!) és hogy náluk nemzeti sport? Na erre mondom én azt, hogy AWESOME!!! u.i.: Blizzard egyik legjobb (ha nem a legjobb) húzása volt, hogy megalkotta ezt a gamet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 21:29:14 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #35 Dátum: 12 máj 19, 01:56:01 » |
|
Tényleg, most, hogy így mondod, a hangokat is mindig angyon bírtam benne. Ami a koreaiakat illeti:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #36 Dátum: 13 aug 05, 20:11:21 » |
|
Húú de rég írt ide bárki is. Valaki egyébként szokta kazuár szinten nézegetni a versenyeket? Lehet majd nézni: http://wcs.battle.net/sc2/en#live
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsagia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 13 aug 18, 16:10:53 » |
|
Úgy érzem ide feltétlenül írnom kell 4 éves korom óra folyamatosan játszom ezt a játékot. Bár a 2-t cask az idén áprilisi playIT-n próbáltam ki és azonnal beleszerettem egyből megvertem a WoL-t ás aHoTS-ot is Rengeteget néztem a bajnokságot, hatalmaa koreai uralom van mind európában mind amerikában bár euróban feltűnt egy-két reménység (Grubby, Welmu) akik komoly ellenfeleik lehetnek a koreaiaknak (Grubby nálam a kedvenc). Európában most főleg protossoaok taroltak a season 2-ben (szerintem legjobb faj). A koreai bajnokságot egy 16 éves srác nyerte meg (Maru, terran, érdemes utána nézni, nagy reményeket fűzök hozzá) Nagyon szeretném ja beindulna ez a topic, remélem sok embernek megtetszik majd, engem itt meg lehet találni ás nyugodtan kérdezzetek a játékkal vagy a bajnokságokkal kapcsolatban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #38 Dátum: 13 aug 18, 19:27:21 » |
|
Grubby akkor látom mindenkinek a kedvence. mondjuk ő jó fej, és nem egy no life koczka ember, és a felesége is szép. sajnáltam hogy nem jutott most a döntőbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsagia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 13 aug 18, 19:41:10 » |
|
Grubby egy nagyon kedves és segítőkész játékos én is nagyon sajnáltam, hogy kiesett de duckdeak tényleg fantasztikusan játszott grubby és MC ellen is. Egyébként én még MC-t is nagyon szeretem, elég jó kis riportokat levágott a BossToss
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #41 Dátum: 13 aug 20, 08:41:39 » |
|
'Hoy!
Így leírtakbóll megtetszett a játék, ezért kipróbálnám. A beszerzését... megoldom, csak mi a pontos neve a játéknak, azon kívül h Starcraft 2? Alcím vagy valami?
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #42 Dátum: 13 aug 20, 08:45:20 » |
|
Erre sokan azt válaszolnák, hogy ott a google, és kb 5 másodperc alatt a válasz is, de leírom:
starcraft 2 wings of liberty
illetve újabb kiegészítője:
starcraft 2 heart of the swarm
Ha érdekel a történet is, akkor ajánlott a Starcraft 1-el kezdeni, az sokkal jobb ebből a szempontból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #43 Dátum: 13 aug 20, 08:53:37 » |
|
Rá googliztam, de csak wings of libertyt dobott ki és féltem h az is kiegészítő, ezért kérdeztem rá. Gomen ^^ Tudom h működik ez, nem egy embert küldtem már el én is a fenébe. Csak nem tudtam pontosan mit keressek, még egyszer elnézést! StarCraft 1 csak akkor érdekelne, ha nem pixel grafikája van (mert nálam nagyjából arra van a határ) és tényleg jó története van a játéknak. Megérné, szerinted? (bár ha rajongót kérdezek akkor milyen választ is várok...)
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #44 Dátum: 13 aug 20, 08:59:33 » |
|
Pixel grafikája van, viszont a története sokkal jobb mint a 2-nek. Mivel a játék részében viszont a 2 a jobb, ezért a 2-őt kezd el szerintem és ha végignyomtad, és megtetszett a sztori, a világa, akkor majd utána térj át az első részre, nem kellene hogy zavarjon a grafika. Úgyhogy fiatal vagy, szóval wings of libertynek ess neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|