Ramona Crywitch
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Selena Gomez-fan^^
|
|
« Válasz #195 Dátum: 12 feb 05, 17:21:12 » |
|
Nekem ilyen telóm van:
Ez egy nagyon-nagyon jó telefon. Mindenkinek ajánlom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #196 Dátum: 12 feb 05, 20:32:31 » |
|
Nekem Samsung az életben nem kellene, ha ingyen adnák, talán, de szerintem akkor is eladnám és vennék valami Nokiát. Lehet azért, mert gimiben az osztály 90%-ának Samsungja volt, és kb 1-2 hetente bedöglött egy, még a tök újak is. (+szerintem nen is szépek, de ez részlet kérdés ) batai: igen, nem csúcstehnika, de még ezt sem használom ki teljesen, úgyhogy egy mai okos teló nekem felesleges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #197 Dátum: 12 feb 13, 19:39:34 » |
|
Nekem galaxy ace van, de van egy nagy hátránya, az okostelókhoz mérten is ratyi az aksija, de viszont karc álló üvegje van, jól nézki, közép kategória egyik legjobb készüléke, a galaxy y elég ratyi, ha csak erre van pénzed, akkor vedd meg, de sztem ezért a pénzért tudsz jobbat is, az utsó meg idejét múlt.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #198 Dátum: 12 feb 13, 19:42:43 » |
|
A Galaxy Ace van egy osztálytársamnak is, és azt mondja, hogy ha van/lesz rá pénzem, akkor azt vegyem, mert szép, jó telefon. ^^ A középső így másodjára nem is tetszik annyira. Lehet, szerkesztem is azt a hozzászólsát. Az utolsó lehet, hogy már nem "trendi", de egész jónak néz ki. :3
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Higitsune
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 12 feb 13, 19:50:17 » |
|
nekem egy kis nyomi telefonom van, de nagyon strapabíró (ez nálam nagyon fontos) és kb másfél hetet kibír feltöltés nélkül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #200 Dátum: 12 feb 24, 12:27:31 » |
|
Sony Ericson K610í-re tudtok olyan médialejátszó programalkalmazást, ami képes kezelni a *.FLAC fájlokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #201 Dátum: 12 feb 24, 18:24:05 » |
|
Hát tudtommal az ilyen telefonok nem képesek kezelni ez effajta fájlokat, mivel fix a rendszerük, illetőleg processzor a ........ nincsen.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #203 Dátum: 12 márc 15, 18:39:22 » |
|
Milyen típusú ez a bizonyos szóban forgó mobil?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #204 Dátum: 12 márc 15, 18:47:56 » |
|
LG KP 500. Már nézelődtem, de semmi normálisat nem találtam. :S Netem meg nincs rajta, meg az erdőben amúgy sem kockulni akarok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #205 Dátum: 12 márc 15, 18:56:56 » |
|
Hát akkor jaros térképeket keress.Milyen kellene? magyar országv mien táj, ha tudok segítek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #206 Dátum: 12 márc 15, 18:58:40 » |
|
Pécs térkép kéne. Az erdőbe akarunk menni. Elég jól ismerem amúgy a terepet csak gondoltam tök jól jönne azért egy mobilos térkép. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #207 Dátum: 12 márc 15, 19:01:43 » |
|
Ezt próbáld meg -> TérképRemélem feltelepíteni fel tudod. Állítólag használható, bár az én telefonom, nem java-s van. Talán batai többet tud segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #208 Dátum: 12 márc 15, 20:13:11 » |
|
azt az oldalt ahonnan annó én az lgmre leszedtem a térképeket nem találom, de itt nézz szét a reg. után http://www.seria.hu/forum/index.php?f=10&sid=b88584f43f89cb4e8f3814ed7b4ae7dc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #209 Dátum: 12 márc 15, 20:28:37 » |
|
Köszi szépen a segítséget, fiúk! ^^
|
|
|