Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #135 Dátum: 12 jan 08, 21:00:27 » |
|
Én sem. iPhone-ra költeném. Én HTC-re xD vicc.
egyébként az android 2.3.3 feletti verziói már elég stabilak. Nincs annyi fagyás meg hiba mint az előzőekben de van pár bosszantó felhasználói hiány mint pl kamera zoom, ébresztéshez saját hang beállítása, stb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 08, 21:02:52 írta Szanisz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #136 Dátum: 12 jan 08, 21:01:33 » |
|
És ha jól tudom azoknak egész emberi áruk van... én amúgy laptopra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #137 Dátum: 12 jan 14, 20:08:38 » |
|
Ma megláttam egy ilyen telefont: Beleszerettem. De meg kell dologznom érte...ami menni fog.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 14, 20:10:09 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #138 Dátum: 12 jan 14, 21:39:17 » |
|
Jéé a fészbúúúkos lány ismerőseim 75%ának ilyen telója van Amúgy szerintem nagyon jó, anyumnak is ilyen van
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #139 Dátum: 12 jan 14, 21:47:54 » |
|
Ismerőseim zöme azt állítja, hogy nagyon rossz, csak annyi a jó benne, hogy jó a féynképezője, és szép (csajos ). De pont ma voltunk a MediaMarkt-be, és kipróbáltam. Szuper, nekem ez az álomtelóm (vajon van ilyen szó? ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #140 Dátum: 12 jan 14, 22:02:54 » |
|
Sok osztálytársamnak ilyen van a fiúk állítják nagyon szar de a csajok megvannak vele elégedve .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #141 Dátum: 12 jan 14, 22:09:28 » |
|
Az egy teljesen jó telefon.^^ Ugyanez a típus volt nekem is egy csomó ideig, csak persze nem ezzel a dizájnnal. Nekem egy sima fehér volt, ez a virágos annak a csajok/buzik számára kialakított változata. Csak ajánlani tudom, én nemrég cseréltem le a fehér ugyanilyenemet. Igazából elégedett voltam vele, csak az új az Androidos, annyiból jobb, ezért váltottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #142 Dátum: 12 jan 14, 22:13:05 » |
|
Na, véégre valakik, akik nem fikázzák ezt a telefont. Igazából a fehér és a fekete változat is tök jól néz ki. Van egy rózsaszín is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #143 Dátum: 12 jan 14, 22:20:16 » |
|
A fekete is szép. A rózsaszínnel valahogy nem igazán akartam próbálkozni. xD Ha tudsz venni egy olyat, elégedett leszel vele. Az aksija az valami elb*szott király. Nehéz lemeríteni, és amikor már csak egy egységet mutat az ikonja, akkor is sokáig szól még. Tapasztalat, amióta az eszemet tudom telóról hallgatok zenét is, az meg meríti az aksit rendesen. És gyorsan is töltődik. A webböngészője az nem túl jó, nekem volt hozzá mobilnet előfizetésem, de nem tudtam teljesen kihasználni. (Mondjuk mobilos netezéshez amúgy is inkább okostelefon jó.) Azért alap dolgokat (email, face) ezen a telón is lehetett. Fórumozni is, de csak a fórum mobilos oldalát látta, és amit arról írtam, ott elcseszte az ékezeteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #144 Dátum: 12 jan 14, 22:38:43 » |
|
nekem volt 3 voltosztálytársamnak is ilyenje, és folyton fefagyott nekik >.< meg ha odébb téették egy mm-rel akkor már elszállt a térerő. ami nagyon jó még az a sony e. s500i: http://www.kephost.com/view3.php?filename=5ak2ayosf3fsnits1sjv.jpg meg én jobban szeretem a gombos telefonokat.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #145 Dátum: 12 jan 14, 22:44:26 » |
|
Színben szerintem a Fekete és a fehér a legjobb, mert az a 2 szín mindenhez passzol. Am nekem ez volt az elsö telóm Sharp GX 15 (Ütésálló, akár a nokiák ) Aztán Sony Ericsson W205 (ez ie erös volt, de egy tengerbe ejtést már nem bírt ki ) Most Xperia X10 Mini Prom van, ez is elég strapabíró telefon, és a billnek köszönhetően akár még fórumozni is lehet
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #146 Dátum: 12 jan 14, 22:59:18 » |
|
Aes Sedai: Nem csodálom, hogy a rózsaszínnel még nem próbálkoztál. Facebookon én is fenn vagyok, de az ékezeteket hogyan cseszte el? Sabaku: Tök szép az a teló. hamisjoe: A Sonys és az Xperia nagyon jó. *-* Olyan is jó lenne nekem, de inkább az kéne, amiról képet szúrtam be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #147 Dátum: 12 jan 14, 23:02:44 » |
|
az én legközelebbi telefonom augusztus/szeptember körül lesz.. vagy marad az elm és veszek új notebookot. ha telefon akkor: vagy egy iPhone
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #148 Dátum: 12 jan 14, 23:04:24 » |
|
kiskakas2: Azta, ez a telefon is nagyon jól néz ki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #149 Dátum: 12 jan 14, 23:05:15 » |
|
Nekem szinte sose fagyott le. Egy évig használtam, azalatt alig párszor. Sabaku 3 osztálytársa hatalmas n00b lehet. Facen nem cseszett el semmit. Csak fórumon, itt az ékezetek helyett ilyen mindenféle szarságot írt be, az ASCII táblázat összes lehetséges karakterét. -.- Utána nem is használtam fórumozásra rendesen, csak olvasgattam azt a pár témát ami érdekelt. (Érdekes volt azon a kis kijelzőn olvasni pár ezer oldalas hszt vita topicban a nyáron. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|