...Nyew:
...Azt viszont nem értem, minek kellett máris csatlakoznia a Hebihez....
Igazad van, tényleg jobb lett volna hogyha előbb megjelenik, később csatlakozik, azonban mivel már csak 5 rész van hátra (mivel lassan haladok) így ezt nem szerettem volna húzni.
A betétdalt mikor meghallottam, kb azonnal le is mentettem, és kijelentettem, hogy na EZ fog szólni Nyúw alatt! ^^"
...Először a MIB 3-ból Boris mancsába bújó kis tüskés jószágra emlékeztetett.
Aztán Abiék beleültették a bogarat a fülembe, hogy Kaputtra, az amorfkára hajaz, és taláááán van benne valami. ...
Nem tudom kik azok az Abiék, de elég hülye bogarakat tenyésztenek...
Itachi:
... jön Elis, lehullajtja a leplet a nagy titokról, hogy ő is a tesója, és Itachi máris hip-hop megnyílik. ...
Itt rengeteget vitázhatnánk!
Nekem is szembetűnő volt, Mattennek is meg még pár emberkének és teljesen jogos. Úgy gondoltam, hogy ha látják hogy az az Itachi, aki olyan mint ahogy körülírtad ennyire megijed és kitálal, akkor tényleg gáz van (mert az van).
Azonban van egy magyarázatom, nem muszáj elfogadni.
A meglepődést ugye nem kell magyaráznom miért történt. A kitálalásról pedig: Azért tálal ki Elisnek mindent, mert ugye Itachi úgy tervezi, hogy "Sasuke megöli, megkapja az Amaterasut, amivel amint szemezik Tobival, fel is gyújtja (akaratlanul is) és Tobi meghal, Sasuke sose tudja meg az igazat.
DE, most, hogy megjelent Elis, ez a terve veszélybe sodródik, főleg hogy ha azt tekintjük (tekinti), hogy Elis megelőzi Sasuke-t és végez Itachival. Akkor Tobinak Sasuke egyenes út a karjaiba. Szóval Elis nagyon felboríthat minden elképzelést.
Fertőző Fickó:
...
Fertőző Fickónak az összes szerepe, ami eddig el van tervezve változatlan marad és nem lesz belőlük kivágás, kiírás.
Nem akartam más hangját adni a karakterének, még attól is ég a pofám, hogy magamra cseréltem le, de nem tudtam mást tenni. Természetesen Czapi hangja ezerszer jobban illik a karakterhez, ahogy írtad: überelhetetlen marad!!!
Titok:
Faszák voltak az átalakulásai közti átmenetek. Látom, kezdesz ráérezni a saját stílusod kereteire.
Köszönöm, bár ha valamivel fel kellene vágnom, inkább a szinkron lenne az a rajzolási tudásom helyett. ^^
... Az Inside Joke-ra tudsz adni magyarázatot? Tudom, iszonyú gáz, ha meg kell magyarázni egy poént, ...
Ez esetben egyáltalán nem gáz, hogy nem értetted a poént, elvégre nem is érthetted, benne van a nevében "inside".
Ezt csak Én és még egy személy érthettük. Hogy akkor miért raktam bele? Mert bele szerettem volna, hogy még csak véletlenül se merüljön feledésbe.
Tudok rá magyarázatot adni, azonban a másik illető (aki Matten) megkért, hogy ezt SENKINEK ne magyarázzam el!
Ha őt meggyőzöd, elmagyarázom neked.