Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1380 Dátum: 12 aug 18, 20:20:05 » |
|
Te nem vékony vonallal rajzolsz, markov?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
markov94
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1381 Dátum: 12 aug 19, 19:33:32 » |
|
De azzal rajzolok....Csak Zoli vèkony vonalas rajzai (legalàbbis az àtvezeto 3.00-ban) elèggè furàk.Nem tudnàm megkulomboztetni tobbet bàrmely amator rajzolò munkàjàtòl.Az pedig nem lenne jò viszont a vastag vonalakat nemcsak,hogy megszoktuk,de a rajzok hibài is kevèsbè làtsznak,illetve a paint-nek az a tipikus pixeles vonala simànak tunik.Mintha nem is painttel rajzoltàk volna oket.Ez pedig òriàsit dob a sorozat grafikàjàn.Erre akartam cèlozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1382 Dátum: 12 aug 30, 22:34:28 » |
|
HOLNAP MEGTEKINTHETŐ!! MA MÉG ELKÜLDÖM CHAKRÁNAK!!! FIGYELEM!! Hamarosan elkészülünk a Hebi-s Barmok Különkiadás II-vel ami szintén élőszereplős lesz! Részletek a blogomon: http://hebi-sbarmoktutu4ever.blogspot.hu/Fontos, hogy nagyon sokat megtekintsétek. Idézek: "Az első rész ehhez képest egoista maszturbálás!" Nem fogtok csalódni! Utána meg Füvi élete Ui.: Charka, mintha rémlene valami, hogy nem lehet linkelnem ide blogok címet. Ha ez még mindig így van akkor ne haragudj, és kérlek ne töröld ki, valahogy muszáj terjesztenem az igét Persze ha nem megoldható akkor...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 01, 14:44:07 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1383 Dátum: 12 szep 02, 20:52:48 » |
|
Még nem sikerült megnéznem de kíváncsi vagyok már rá csak még mindig tölti... ha már 20 percet tölt remélem, hogy jó lesz..Bár azt mondtad (Zoli), hogy jobb mint az előző.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 20:56:21 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1384 Dátum: 12 szep 02, 21:29:08 » |
|
EBBEN BIZTOS LEHETSZ! IGazából nem is kellene hozzá hasonlítani ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dean
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Csak mert Dean vagyok.
|
|
« Válasz #1385 Dátum: 12 szep 03, 09:00:33 » |
|
Tyűűűűű, Zoltán... 547 MB... az nálam 45 perc. xD
|
|
|
Naplózva
|
"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1386 Dátum: 12 szep 03, 09:51:39 » |
|
Kicsit a Kontroll c. film nézése közbeni érzés fogott el miközben néztem.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1388 Dátum: 12 szep 03, 12:27:04 » |
|
Első és legfontosabb amit már rég el akartam mondani: Ti nem vagytok normálisak! Jó volt a sztori, fordulatos volt. Nekem tetszett. Bár néhol már vártam, hogy mikor csap át rajzolt formába. Pl valaki "bekerül" a rajzolt szereplők közé, amikor éppen halucinál vagy valami hasonló (pl Ödi kérdezi szintén rajzolt alakban Füves Csé-től: hol vagy? nem talállak, mi a telefonszámod? vagy valami marhaság.. ) De így is jó volt, jókat nevettem rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1389 Dátum: 12 szep 03, 17:16:36 » |
|
Na teljesen igazad volt. Nagyon király lett a fordulatok pedig... Nagyon jók. Megérte megvárni. (mondjuk 2.x sikerült csak letöltenem) Egyszerűen fantasztikus lett a rész. És a vége az nagy poén lett...
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #1390 Dátum: 12 szep 03, 17:47:38 » |
|
Jó kis videót rittyentettél össze Yoko úgyhogy ezért simán megérdemelsz egy képzeletbeli vállveregetést. Bár azért azt megjegyezném hogy a sorozatod a Hebis Barmokból kezd átalakulni lassan ilyen Yoko életévé. De legalább újra "on" üzemmódba kapcsoltál, és ennek örülök. ui.: arra felé ennyire menő a hosszú "lobonc" haj?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 03, 19:24:35 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1391 Dátum: 12 szep 03, 21:23:57 » |
|
Tyűűűűű, Zoltán... 547 MB... az nálam 45 perc. xD Ó te nem tudsz semmiről Eredetileg 1 Giga lett xD Megnéztem volna, ahogy az emberrabló kínoz, te pedig még akkor is elutasítod a kérését. Aztán Garfield szinkronhangja és Matten kiszabadít. Az nagyon sablon lett volna... http://www.youtube.com/watch?v=a-OekZF7S2w&feature=youtu.beAmúgy itt a vicces videói
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Erer08
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1392 Dátum: 12 szep 04, 15:01:04 » |
|
1 Giga?? O.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #1393 Dátum: 12 szep 04, 17:59:51 » |
|
Amúgy Zoli mért nem vittél bele egy ilyen csavart? Mert az elején elég nyilvánvaló volt hogy a szőke haverod aki minden csipcsup üggyel lelép az aki "elrabolt". De mondom ez így túl kiszámítható, ezért majdnem biztos voltam benne hogy lesz egy csavar hogy az emberrabló nem ő hanem vki más, mert mondjuk a liftben őt is elkapja így a gyanú elterelődik róla. De ettől még a véleményem ugyanaz a videóról, amit korábban már írtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1394 Dátum: 12 szep 04, 19:13:24 » |
|
Igen, mivel hirtelen jött a "forgathatnékom" így rögtön egy ilyen probléma ütötte fel a fejét: NEM SOKÁ' SULI ergo időhiány. Így jópár olyan jelenet ki maradt, ami megszüntetett volna 1-2, a résszel kapcsolatban felmerülő kérdőjelet. PL még rengeteg jelenet lett volna, amiben Konyiról elterelődik a gyanú, meg még Czapit is jó lett volna belekalkulálni meg ilyenek, de ez így nem történt meg. Még így is több került a filmbe, mint hittük, hogy fog. Ettől független, jobb lett mint gondoltam. Erer08 a programom egy kicsit...kötekszik velem egy ideje, így hát...mondjuk úgy, hogy ez egy nagyon elfogadható videóminőség amit kiköpött xD Ui. Nagyon durva, már 5 napja folyamatosan rajzolom a Füvi életét...nagyon belelendültem :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|