Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1350 Dátum: 12 márc 08, 17:23:05 » |
|
Ha Dani rajzolt bele akkor talán megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
markov94
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1351 Dátum: 12 márc 08, 19:23:09 » |
|
Szerintem Dani rajzain kivul is van mit nèzni nem is kevès!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zabudo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1352 Dátum: 12 márc 08, 20:22:11 » |
|
Szerintem Horváth Zolinak saját sorozatot kéne inditani mert Füves Cs sokkal izgalmasabb mint az egész hebi csapat , de mondjuk ez csak az én véleményem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1353 Dátum: 12 márc 16, 09:02:43 » |
|
Juj nagyon várom kövi részt de én os rem hogy nem csak a fűről fog szolni mint ahogy már mondták előttem
|
|
|
Naplózva
|
,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1354 Dátum: 12 márc 16, 15:07:58 » |
|
Hogy, hogy nem írtam még ehhez semmit? :O Nagyon jó rész volt, mint mindig! Dani rajzolása valami brutál volt, főleg ahogy kiiktatta a mellékepizódszereplőket. xD Kicsit sajnáltam a Műsorvezetőt, de jobb így, hogy Füvi életben maradt. A gonosz Anti-Hebi-s szereplők is egyre jobban kezdenek érdekelni. Azoknak pedig, akik félnek, hogy csak a fűről fog szólni a következő rész üzenem: Zoliban szinte BIZTOS, hogy több kreativitás van annál, hogy 15 percig azt bámuljuk, ahogy Acsig betépve rohangál a holdon. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 15:09:11 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #1356 Dátum: 12 márc 17, 14:31:08 » |
|
Úgy érted Agicsról, nem? Mellesleg valószínüleg azt mindenképp látni fogjuk hogy MIÉRT Füvizik Bár mintha ez rémlene a Füves pillanatokból
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1358 Dátum: 12 márc 17, 16:54:43 » |
|
Tényleg a füves pillanatokról van valami link. A naruto-kun-os letöltés Megaploados. Az online megtekintés meg nekem nem működik.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
markov94
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1359 Dátum: 12 márc 19, 09:32:47 » |
|
SzG: hàt ha kicsit is ràkeresel,megtalàlod a youtubeon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1360 Dátum: 12 márc 19, 14:29:12 » |
|
Köszönöm, megtaláltam nagyon jók!
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #1361 Dátum: 12 ápr 18, 22:30:12 » |
|
Hehe most néztem meg 1. résztől az egészet az elejétől tetszett Nagy gratula a készítőknek nagyon bejön
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1362 Dátum: 12 ápr 18, 22:32:38 » |
|
Hm... készítők alatt gondolom Zolira érted, hisz ő is csak egyedül csinálja, ha jól tudom Ja és várom a kövi részt, ha lesz, Zoli Felcsigázott az előző rész, kajra tetszik a Füves CS történet száll :DDD
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #1363 Dátum: 12 ápr 19, 14:49:21 » |
|
Rá is meg a még + pár szinkronhangra És énis várom a kövi részeket kíváncsi vagyok Agics életére
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 19, 14:50:09 írta Pacee »
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1364 Dátum: 12 ápr 23, 15:49:26 » |
|
Hm... készítők alatt gondolom Zolira érted, hisz ő is csak egyedül csinálja, ha jól tudom Ja és várom a kövi részt, ha lesz, Zoli Felcsigázott az előző rész, kajra tetszik a Füves CS történet száll :DDD Igen, egyedül csinálom, és igen, lesz FÜves Cs élete ráadásul dupla rész...200 db képkocka után szüneteltetem a rajzolást lassan 1 hónapja már, ugyanis a könyvemet írom jelenleg és minden kis szabadidőmet arra fordítom! Amint kész, megy a Füvi élete!
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
|