yoko logan
|
|
« Válasz #1320 Dátum: 12 márc 03, 13:25:46 » |
|
Egyetértek, a kérdés pusztán azért lett feltéve, mert kíbáncsi voltam, ki hogy reagálna erre az ötletemre, esetleg kinek mi a véleménye Csak ugye ha áttérek, abba is bele kell jönnöm, mire fejlődést mutatok NA majd lesz valahogy
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1321 Dátum: 12 márc 04, 20:18:16 » |
|
Zoli te photoshoppal rajzolsz? Már csak azért kérdezem mert van néhány olyan effekt a HB- ban amit tudtommal nem lehet Paintbe csinálni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 05, 17:44:16 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1322 Dátum: 12 márc 05, 19:42:10 » |
|
Paintben rajzolok, de néha segítségül hívom a photoshoppot...de nagyon nagyon nagyon ritkán Amúgy már kész vagyok az új résszel, de a hülye progim most sem segített, így nem tudom egybe vágni...jelenleg 5dbban van a gépen. Amint ezeket feltöltöttem data.hura, küldöm haveromnak a csúcsszuper netjével, aki összevágja gyors, és feltölti egyben ^^ Türelem ÍGy ízelítőleg annyit, hogy az évadzáró rész, a leghosszabb eddig ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1323 Dátum: 12 márc 06, 00:34:30 » |
|
Akkor holnap kb. már várható?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
|
« Válasz #1324 Dátum: 12 márc 06, 12:59:56 » |
|
Dejó kész az új rééééééééész:D Én már nagyon várom, és ha a leghoszabb akk sok dologra számíthatunk. Dejó lenne ezen a héten már kijönne. Ja és türelem rózsát terem ezt még érdemes hozzátenni ehez
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 13:00:34 írta Krisz_ »
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
RTGuy
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1325 Dátum: 12 márc 06, 14:09:22 » |
|
Vagy inkább "türelem, torna terem"....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1326 Dátum: 12 márc 06, 14:44:49 » |
|
Már elküldtem Chakrának a részt. Hogy ezt most miért írom ide? Azért, mert rossz az internetem, így ha netán Chakra nem kaptad volna meg, írd nekem Amúgy a program ez alatt a rész alatt sem kímélt...a grafika kicsit roszabb lett, meg a hang néha csúszik (najó, azért nem olyan durván, csak ÉN észrevettem mert a szemem már rá állt az ilyenre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1327 Dátum: 12 márc 06, 20:12:44 » |
|
Örülök, hogy kész de azt hiszem nem kapta meg Chakra. Zoli azt hiszem mindenki azt fogja figyelni, hogy hol van az a kis hiba. Amúgy ha használod a photoshoppot néha, akkor elkenhetnéd a hátteret és Narutos festésre hasonlítana.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Dean
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Csak mert Dean vagyok.
|
|
« Válasz #1328 Dátum: 12 márc 07, 08:51:06 » |
|
Spagetti, tea előkészítve, már csak a részt várom, hogy lejöjjön. --- Megfulladni nem fogok ugye?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 08:55:06 írta Dean »
|
Naplózva
|
"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #1329 Dátum: 12 márc 07, 13:14:39 » |
|
Na sikerült megnéznem. Először is, szerintem ezt a részt csinálhattad volna dupla játékidővel, mivel nagyon mozis hangulata volt. Maga a történet jó volt, csak az a sok durva vérrontás nem jött be, elég nagyon eltért a "paródia" fogalmától. A grafika nem volt rosszabb, a szokásostól. Dani jelenete meg vérfagyasztó lett, komolyan mondom, csinálhatnál horror műfajt is ilyen morbid fantáziával. Amikor lett volna 1 nagyon hangulatos harc Agics ( xD ) és a vezér közt, már tökre megörültem, hogy valami hihetetlen látványban lesz részünk, erre hirtelen megjelenik Juugo azt mindennek vége. Gondolom, meg persze remélem, hogy nem marad el, majd a csata köztük. Szóval nem volt rossz rész, de paródia sem. Remélem a továbbiakban, visszatérünk az egy részes történetekre amikben a központ a poén lesz. Meg akkor most dupla rész? Ha 20 perc 3-4 hónapig készül, akkor remélem nem kell várnunk a szeptemberi iskola kezdésig. Bár most vékony vonalt akarsz használni nem ? Mert ha gyorsabban kész leszel vele, akkor használd azt, bár nekem a vastagvonallal sincs semmi bajom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1330 Dátum: 12 márc 07, 13:32:34 » |
|
Vártam 300mp-t, és 14percet mire erről a f*s oldalról lebírt jönni a rész, és persze, hogy az a karakter szerepel 94%ba aki a leginkább nem érdekel, így végig tekergettem 2sec alatt... Köv részt se kéne, de ha a többinek bejön, glhf.
Annyi mozgatott meg kb, hogy Tutu elszállt, ez sajnálatos.
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
Dean
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Csak mert Dean vagyok.
|
|
« Válasz #1331 Dátum: 12 márc 07, 13:46:35 » |
|
Pont az tetszik a HB-ban, hogy nem teljesen a poénokra épül. Számomra olyan mint a Supernatural. Vannak benne poénok, de mégis a történetre koncentrál. Kíváncsian várom, hogy mit hozol ki a sorozatból. Bocs, ha értelmetlenül fogalmaztam, 7 perc múlva megy a buszom, szóval puszcsi.
|
|
|
Naplózva
|
"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
|
« Válasz #1332 Dátum: 12 márc 07, 17:26:32 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 18:30:12 írta Krisz_ »
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1333 Dátum: 12 márc 07, 18:32:21 » |
|
Lassan kellene egy HB maratont tartani. Ez az új rész olyan volt számomra mint derült égből a villámcsapás. Nem vártam, hogy jöjjön és nagyot ütött. Persze jó értelembe. Meg az furcsa nyelvet beszélő, súlyos narancsbőr problémákkal küzdő, színes bőrű személy is saját fantáziád szüleménye??? A genjutsunál meg jókat nevettem szép munka az is. Első ránézésre meghökkentő volt látni a HB szereplőket Danis grafikai motorral.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 18:36:31 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1334 Dátum: 12 márc 07, 18:50:02 » |
|
Örülök, hogy nem lett túl morbid a 2 ufo haláltusája. Zolcsi rámbízta, mit csinálok velük. Sz'al nem fogtam vissza magam.xD Egyébként Titok nekem is egyik kedvencem. Ő legalább még el is fér egy ninja univerzumban. A véleményemet már korábban elcserregtem privátban. Bár újranézve még mindig zavar Kopasz Ao semmitmondó visszatérése, és persze a plusz űrruha totál logikátlan ráerőltetése másra.xD Meg Kopasz Ao és Öreg fószer beszélgetése a Holdon. Aszondja a Kopasz: Nincs kedved a showmban résztvenni? Öreg fószer: Miért nem Suigetsut kérdi? Wtf? Suigetsu köztük sincs.xD Hát persze, hogy nem őt kérdezi. Sztoricentrikusság powaaaaa'!!!xDMellesleg rájöttem, hogy a HB olyan, mint a One Piece. Ha megszokod a sorozat baromságait, akkor simán elkezded élvezni. Hiszen fel vagy készülve rá, hogy mi vár. Sz'al én azt mondom, innentől továbbra is felfelé vezet a lépcső. (Persze leszámítva A Giccs életét, ami továbbra is teljesen hidegen hagy.^^")
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|