24 nov 15, 18:55:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi-s barmok  (Megtekintve 329909 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
yoko logan
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

A remény hal meg utoljára!

« Válasz #1305 Dátum: 12 feb 16, 15:01:04 »

Részben ez az egyik olyan dolog amire azt értettem, hogy "muszáj" mozgóképben megjelentetnem őket. Nevet

Ui: ATYAÚÚÚRISTEN A MANGA ... xD
Naplózva

Eej, Kabuto...hova fajulsz már? ikszdé
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1306 Dátum: 12 feb 16, 17:42:50 »

Úgy tűnik, jós vagy Suigetsuval kapcsolatban. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Krisz_
Chuunin
*

"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"

« Válasz #1307 Dátum: 12 feb 16, 18:07:52 »

Yoko sztem most neked egy jó kis fejetecske volt mert Takáról szólt és bővítheted majd a történeteket majd. Nevet
Naplózva

“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
yoko logan
VIP

« Válasz #1308 Dátum: 12 feb 16, 23:08:44 »

Chakra, maximálisan egyet kell veled értenem ikszdé
Krisz, már így is annyi minden van, sztori szempontjából, hogy csak na.
Amik mangában jönnek még Takával kapcsolatban, azok már csak segítség nekem, hogy tisztábban láthassak az eredeti sztori szempontjából...de az már másik dolog, hogy Suigetsu, Juugo személyes Naruto kedvenceim ^^
(Suigetsu, Darui, Kakashi, Juugo-> ők 4en^^)
Naplózva

Krisz_
Chuunin
*

« Válasz #1309 Dátum: 12 feb 17, 20:34:11 »

Na nekem is pont Suigetsu és Juugo a kedvenceim bár Darui nem a kedvencem.  smirksweat Am jó ebben igazad van hogy segít de a ez már a sztori vége szal ez a legfontosabb sztem. Mosolyog Ja és közben hajrá az új résszel( rem lassan majd kijön mert nagyon várom.) Nevet Am Yoko amik képet kiraktál a Blogodra vegyes érzések nekem...Csak nemtudom majd itt hogy lesz mert 6 Anti Hebi tag , Sui sztori és majd a későbbi igazi sztori mellett hogy fogod majd kiiktatni ezt a sok tagot?  Gondolkozik Bár ennek örülök, hogy maradnak pl. a szélén az gondolom Titok az valaki nagyon félelmetes akárki lehet mert még a ruhája is csúnyán néz. bow( Rá vok a legkíváncsibb.)Hát Garfield,Építész, Stick Man és Fog Krémen nem lepődtem meg mert nagyjából tudom az erejét de látom még Cs vezér is marad és előkerül Füvi társai is de ezt írtad a 14. spoilerében de ha ezt a 3. évadra vonatkozik akk még nem hal meg Cs vezér is. Én örülök nagyon, hogy kiraktad ezeket a képeket. Mosolyog Mert írtad még nem lesz új rész  Sír , de egy kicsit ezek a képek egy kicsit eltörölték ez a nagy űrt. Nevet Am csak én vagyok hülye vagy tényleg nagyon jók voltak a rajzok( a rajzolás szintjén értettem.) smirksweat kacsint Egyépként igaz aztírtad nemmost lesz az új op a 15. résztől hanem később ezt az Anti Hebis képet bekéne az új openingbe tenni necsak a jók legyenek mindig benne.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 15:08:39 írta Krisz_ » Naplózva

“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
yoko logan
VIP

« Válasz #1310 Dátum: 12 feb 28, 19:52:39 »

Kérek szépen mindenkit, aki csak teheti, hogy látogasson el blogomra, ahol egy olyan kérdés folyik, ami megváltoztathatja a HB folytatását! Köszönöm Mosolyog

ON: Ez az első olyan rész (évadzáró) ami már meghaladta az 1000db képkockát Nevet Nevet
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1311 Dátum: 12 feb 29, 00:07:37 »

Én mindig is mondogattam, hogy tessék áttérni vékony vonalra. Szóval a voksom továbbra is emellett szól. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1312 Dátum: 12 feb 29, 00:11:48 »

Ha jól értettem, akkor a vékony vonalakkal gyorsabban megy a rajzolás.
Ebben az esetben még szép, hogy azzal. Ment is a szavazat.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #1313 Dátum: 12 feb 29, 00:14:41 »

Én voltam az első szavazó, és a vékony vonal mellett voksoltam szintén. :) Engem zavar(t) is kicsit az a vastag vonal.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1314 Dátum: 12 feb 29, 13:20:38 »

Egyértelműen a vékony vonal, az sokkal szebb. ^^ Főleg, ha gyorsabban haladsz vele, a vastag vonaltól a rajzolás kicsit összecsapottnak tűnik. Én álmomban nem gondoltam volna, hogy vastaggal lassabban megy.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Krisz_
Chuunin
*

« Válasz #1315 Dátum: 12 feb 29, 15:39:06 »

Én is a vékony vonalt választottam miért?  Mosolyog Nemtudom nekem a vastagos is nagyon tetszett de hátha így gyorsabban menne az új részek.  kacsint Am örülök hogy meghaladta az 1000 képkockát, rem lassan végzel is vele. Nevet Am az érdekelne, honnan jött ez az ötlet?  bye bye
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 15:40:18 írta Krisz_ » Naplózva

saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #1316 Dátum: 12 feb 29, 16:12:31 »

sztem onnan h már többen is kérdezték tőle (többekközt Dani is) Nevet
Naplózva
yoko logan
VIP

« Válasz #1317 Dátum: 12 márc 02, 14:24:04 »

Hát, az az igazság, hogy nagyon nem segítettetek a döntésben xD Mert blogomon olyan szinten vegyes a vélemény, hogy borzasztó..és egyikse hülyeség.
De olyan jó lenne áttérni..de ááh...na mind1 Nevet

Egy kis hír: A programom amivel a HBt animálom, még nem lett teljes, de már legalább nem nyújtja ki vagy szélesíti ki a képet. sz'al...Nevet
A szinkronhangok is megvannak, már csak a végét kellene befejeznem rajzilag, meg a szinkronokat és ennyi ^^
Utóbbinak ha egyszer neki esek kész vagyok vele hamar Nevet
Naplózva

Krisz_
Chuunin
*

« Válasz #1318 Dátum: 12 márc 02, 20:19:32 »

Hát Yoko ebből is látszik mindenkinek más az ízlése de ez úgyis a te döntésed lesz. Mosolyog

Ami a részt illeti örülök, hogy a végén vagy mert már mikor is kezdtél ennek neki? Nevet Rem talán 1-2 héten belül lesz publikálva mert nagyon várom már. Mosolyog Egyépként melyik volt az(ezen kívül) amely rekordos volt a képkockákkal mert ugye ez több mint 1000 akk biztos sok perces lesz.  Mosolyog
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1319 Dátum: 12 márc 03, 07:41:15 »

Hát, az az igazság, hogy nagyon nem segítettetek a döntésben xD Mert blogomon olyan szinten vegyes a vélemény, hogy borzasztó..és egyikse hülyeség.
De olyan jó lenne áttérni..de ááh...na mind1 Nevet
...

Akkor térj át. Mosolyog A műved nézőink véleménye fontos, de ez attól még a te műved és a te szabadidőd. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins