M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1245 Dátum: 12 jan 13, 19:46:15 » |
|
Tutut én is nagyon szerettem. RIP, Tutuka!
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1246 Dátum: 12 jan 13, 22:13:07 » |
|
Nekem ő volt a kedvencem a sorozatból... még Itachi varjúját is lenyomta... feléve, ha nem farkasszem volt a versenyszám x) R.I.P. Tutu :'(
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
|
« Válasz #1247 Dátum: 12 jan 14, 17:52:53 » |
|
amit blogodra írtál az naon meglepett leoltod danit nahát :O aztgondoltam írsz valamit az új résszel kapcsolatban nem az oltásról de hát mind1
|
|
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
Olga00
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1248 Dátum: 12 jan 14, 21:12:49 » |
|
Hali.. valaki nem tudná meg mondani mi annak a zenének a címe ami a 11.részben volt mikor Kakuzu és Tutu harcoltak.?? nagyon fontos lenne.. :DD előre is köszi..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1249 Dátum: 12 jan 14, 22:59:38 » |
|
Olga, a zene címe: Priestess - Lay Down Krisz, csak a címbe írtam, hogy Danit oltom De ha elolvastad az egészet rájöhetsz, hogy szó sincs erről Nem Dani oltása, szidása, alázása meg ilyenek volt a célom, erről messziről sincs szó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 15, 00:27:07 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1250 Dátum: 12 jan 15, 08:04:16 » |
|
jó igazából tudom hogy értetted mert dani akkoriban se téged oltott
|
|
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1251 Dátum: 12 jan 15, 14:13:35 » |
|
én vagyok talán az eggyetlen paradoxon akinek csak az első részek tetszenek Nekem addig a pontig tetszett a sorozat vagyis jobban meg fogalmazva az után kezdtem meg utálni amiután be lett mutatva az antihebi. Értem hogy miért van ez így ahogy van de akkor is,lessz a jövőben pl Bee vs Hebi(vagyis akkor már Taka ) ? De félre téve ezt,tetszett a szereplésed a rádióban Sőt a műsor vezetőnek ott se kellet volna lennie úgy vitted a hátadon az egész beszélgetés folyamát,nagyon tetszett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1252 Dátum: 12 jan 15, 19:28:52 » |
|
nem mert nekem is nagyon tetszettek az első részek bár nekem mindegyik szuper volt^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1253 Dátum: 12 jan 17, 01:16:20 » |
|
Szerintem mindenki érti, hogy a történetre koncentrálsz, már csak azt szeretném, ha valamelyik rajongó, vagy te "Yoko" elmagyarázná miért tartja a történetet jónak. Ez nem is offolás és tényleg kíváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1254 Dátum: 12 jan 17, 13:45:30 » |
|
Itt fórumon már csak annyit tennék hozzá Zolcsi bejegyzéséhez, hogy azt a bizonyos "szénné oltást" 2010 augusztusában írtam. Akkor, amikor még csak 8 epizóddal ékeskedett a Hebis barmok. Zolcsi reagálása 2012 januárjában következett be, amikorra már 14 epizóddal rendelkezik a sorozat. És a legutóbbi részekben olyan változásokon ment át, aminek során megkedveltem a HB-t. Azt meg már meg se említem, hogy Zolcsi most épp azt a korszakot védte meg, amit ő vagy 5x jobban megvet, mint én... Jah, és csak most tűnt fel, hogy az anno általam írt kritikából ezt a néhány sort bezzeg nem másoltad bele a bejegyzésedbe, te sunyi. ---> "Összefoglalva: A Hebis barmok egy abszolút nézhető kis sorozat. Igen, sorozat. Mert paródiának nem mondanám. Maximum Naruto karakterekkel ellátott sorozatnak. Félreértés ne essék, nem féltékenységből húzom le egy kicsit Zoli művét. Ha így lenne, nem tekintenék rá konkurens sorozatként. Ha teheti nézze meg mindenki és alkosson róla saját véleményt. Az enyém ne befolyásoljon senkit!^^ Píísz!"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1255 Dátum: 12 jan 17, 18:20:32 » |
|
Nemcsak 13 rész? Am ezt télleg nem írta be Zolcsi.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1256 Dátum: 12 jan 17, 20:05:21 » |
|
Mivel írtam hogy most csak a negatívumokra koncentráltam, azokra szóltam vissza...de a bejegyzés címét megemlítettem, sz'al akit érdekelt, nyugodtan megtekinthette Dani blogján. Kazekage-sama, nem vagy te gonosz meg rossz ember. Csak valami iszonyatosan gusztustalan undorító az emberi természeted Erre már gyanakodtam, de az utóbbi 1-2 hét kommentjeid erősítették ezt meg bennem. Kérdésedre hamarosan választ kapsz, amint kipihentem magam.
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1257 Dátum: 12 jan 17, 20:11:18 » |
|
Bocsi én nem annyira néztem miket mondott :O ? Egyébként sztem senki se veszi ezt a kiritkát komolyan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #1258 Dátum: 12 jan 17, 20:18:10 » |
|
Szerintem mindenki érti, hogy a történetre koncentrálsz, már csak azt szeretném, ha valamelyik rajongó, vagy te "Yoko" elmagyarázná miért tartja a történetet jónak. Ez nem is offolás és tényleg kíváncsi vagyok.
Najó Kazekage, tudtam hogy még így epizód és minden ok nélkül is kötekedni fogsz, mert látogatják a témát, de aki javithatatlan, az javíthatatlan. Elmondom mitől jó a története a HBnak. Attól hogy a HB-nak van ÖSSZEFÜGGŐ története, ami Láthatóan összefügg. Mivel az alapkoncepció az, hogy mi történt a Hebivel mikor nem láttuk őket, új karaktereket kellett behoznia, és a legjobb hogy ezek a kezdetben idióta fillerkaraktereknek tűntek, de mindegyiknek van külön kidolgozott története, és ezek a történetek össze is függnek egymással. Valamint rengeteg rejtély van, és ezekre minden részben kapunk apró utalásokat. A történet összetett, és sok embernek átjön és élvezi. Az hogy te nem látod meg ezt, és le vagy ragadva annál, hogy milyen a rajzolás, nem Zoli hibája. Akkor most te jössz, mondd el Te, hogy miért rossz a HB története?
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1259 Dátum: 12 jan 17, 20:23:49 » |
|
Én pl. azért szeretem annyira a HB-t mert olyan történetek vannak amira nem is gondolnék, mivel ezek narutosak is meg filleresek is saját sztori. Nekem ez tetszik a legjobban a Hebis barmokban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|