Nekem nem tetszik amére megy a sorozat.Eleje sokkal jobban tetszett.Ahogy el kezdtek fel bukkanni a plusz karakterek azóta eléggé érdekes érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban. Suigetsu feje mindig így volt meg rajzolva? Utolsó két részben a haja nagyon böki a csőröm. A poénok jók,de a káromkodást néha lehetne hanyagolni,mert nem oda illő,de pl amikor az antihebi tagjait mutattad be abban a könyvben ott a káromkodás nagyon jó el volt találva. De amúgy a szinkron nagyon nagy,ez számomra 10 ből 15 pont,a Sasuke nővérének is gyönyörű a hangja és nagyon el lett találva
Igen, ez teljesen nomrális, hogy vannak akiknek nem tetszik az, ahova Sui szála tart. De ígérem, megéri átszenvedni vele a részeket
Ancsi hangja meg nekem is nagyon tetszik, megérte rá várni ezek szerint...de most egyre több olyanokat hallok, hogy majdnem ugyanolyan, mint Petramarué...:O Lehet hogy csak élőben másmilyen? O_O
Ugye Garfield és FF hangja nem ugyanolyanok?
És meglepődtem, hogy ezt a részt ennyien féjvöritezitek
Én simán azt hittem, hogy le fogjátok nézni a hangulata miatt. De hál'isten nem
Am ha abból indulok ki, hogy az a rész amire azt hittem a legroszabb lesz ennyire bejön, akkor amire azt hiszem, hogy a legjobb lesz lehet hogy....
Am...senkinek nem tűnt fel, hogy FÜVES CSnek szakálla lett? xD (bocs, nem bírtam ki
)