24 nov 15, 21:48:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi-s barmok  (Megtekintve 330169 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1200 Dátum: 11 nov 28, 09:54:28 »

Tisztelt Horvát úr, én a fórumozó társaimnak tettem fel egy kérdést szabályos keretek közt, tényleg érdekel miért gondolhatja ezt a sztorit valaki érdekesnek. És már ne haragudj de ezt megkérdezni ugyanannyi jogom van, mint annak, aki a hátsódat nyalja fényesre.
Naplózva

Dean
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Csak mert Dean vagyok.

« Válasz #1201 Dátum: 11 nov 28, 10:05:24 »

Kazekage-sama, most bizonyítottad be, hogy Zolinak van igaza, te egy "szándékosan odaírom, hogy lássa mindenki, hogy nekem nem tetszik a HB" típusú egyén vagy. Nem értem miért gondolják az ilyen emberek, hogy aki dicséri a másikat, az már nyal... Mosolyog No comment.
Naplózva

"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #1202 Dátum: 11 nov 28, 10:12:39 »

Arról nem tehetek pajtás, hogy ezt az inget magadra vetted. Nyilván szándékosan, nem pedig véletlenül megfejeltem a klaviatúrát és ez jött ki. Mellesleg te sem válaszoltál, hogy miért jó?
Naplózva

yoko logan
VIP

A remény hal meg utoljára!

« Válasz #1203 Dátum: 11 nov 28, 10:59:32 »

Tisztelt Horvát úr, én a fórumozó társaimnak tettem fel egy kérdést szabályos keretek közt, tényleg érdekel miért gondolhatja ezt a sztorit valaki érdekesnek. És már ne haragudj de ezt megkérdezni ugyanannyi jogom van, mint annak, aki a hátsódat nyalja fényesre.

Igen, jogodban van megkérdezni sokmindent. De mivel nem ezt kérdezted, amit most írtál ("miért gondolhatja ezt a sztorit valaki érdekesnek.") hanem úgy, ahogy írtad (barátokköztös baromsággal) így ez teljesen azt támasztja alá amit írtam! És mivel magadra vetted (a seggem fényesrenyalásos mondatoddal) így úgynézki megint csak engem támasztottál alá.
...oks, tudom, a kövi hsz-eddel megfogsz cáfolni vmilyen úton-módon...Nagyon muszáj?

...Mellesleg a kérdés amit felraktál meg teljesen relatív...A barátok köztnek is van nézője így azok szeretik azt. Én meg sem tudom nézni, így én is jogosan feltehetem a kérdést, hogy hogy gondolhatja valaki érdekesnek azt a sztorit. De ez egy hülye kérdés. Most úgy erre milyen választ vársz? Keress vissza pár hszből kedvedrevaló mondatot.
Ui. Ha sikerült megsértenem, akkor elnézést érte.
Naplózva

Eej, Kabuto...hova fajulsz már? ikszdé
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1204 Dátum: 11 nov 28, 12:23:05 »

Zoli, a 13. résszel kapcsolatban eddig gyakorlatilag csak pozitívumokat kaptál. Szerintem egy Kazekage féle vélemény nyilvánítást nyugodt szívvel elengedhetnél a füled mellett. Pláne, hogy ő eddig sem volt orbitális HB-fan, szóval hiába való a rágódás.
Negatív véleménnyel van a sorozatról? És? Talán van benne egy kis cinizmus is? És?
Ez még mindig nem a "Hebis barmok pozitív oldala" című topic. Mosolyog

Nem tudom mennyire volt Off.^^"
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
yoko logan
VIP

« Válasz #1205 Dátum: 11 nov 28, 13:13:16 »

NAGYON OFF VOLT...na jó nem Nevet

Nem azt mondtam, hogy negatív véleménnyel nem lehet, nem is azt vettem magamra Mosolyog
Oda is írtam, hogy nem akartam megsérteni ha netán sikerült.
És nem írom tovább, hanem hallgatok rád: elengedem a fülem mellett ^^
Naplózva

tmaster
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

God of the World!

« Válasz #1206 Dátum: 11 nov 28, 16:47:30 »

Lehet csak én nem tudom megnyitni az oldalon a vidi linket, de ha mégse akkor:

http://indavideo.hu/video/A_Hebis_barmok_13resz_Egy_jott_egy_ment
Naplózva

Ha Isten vérezni kezd, az emberek nem hisznek majd benne...
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #1207 Dátum: 11 nov 28, 17:42:18 »

Természetesen nem sértettél meg Zoli, erre a részre le is zárom a vitámat, majd a következőnél folytatjuk.  Faceg
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1208 Dátum: 11 nov 28, 18:13:57 »

Felesleges negatívat írni, mindent meg lehet magyarázni, erre-arra fogni. Ez már kiderült korábban is.
Egyébként ez valami oltári jó rész volt! "Szinte" végig élveztem. A történet egyedi, magával ragad, és tényleg minden kezd világossá válni. ÉN voltam a buta az előző résznél, hogy kételkedtem. A grafikán sokat dobott, hogy még vastagabbak a vonalak (vagy az emberek kisebbek a vonalakhoz képest?), így jól kiemel mindent. Igazából nem az emberek teste aránytalan (hanem a fejük túl nagy.) Szerencsére nem jelentett túl nagy kontrasztot minőségileg az a pár "fanart" ami úgy be lett szúrva.
A dal korrekt. Túljutott a hullámon (ergo hullámvölgy?), megérte kivárni ezt a kis időt.

Tutu előtt le a kalappal, ő tényleg jó volt. Mármint az igazi.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 28, 18:15:32 írta Zer0 » Naplózva
methodman94
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

"Az élet értelme 42."

« Válasz #1209 Dátum: 11 nov 28, 18:37:33 »

Csumi Mindenkinek!

A rész nagyon jó volt, főleg a zenék, DE ne meny énekesnek...kaparta a dobhártyám a hangod Mosolyog
Amúgy Zoli, Danival nem gondolkoztatok azon hogy, egyszer stafétabotot váltotok és egymás sorozatát rajzoljátok meg, persze mind a kettőtöknek úgyan az a sztori vonal csak...érted?
béke
Naplózva

Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.

Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
yoko logan
VIP

« Válasz #1210 Dátum: 11 nov 28, 22:14:11 »

Értem....nagyon is....ezzel kapcsolatban nem mondok semmit, mert....spoiler lenne?  ? smirksweat
(Dani nem véletlen nem reagált erre a komidra xD)
Naplózva

Dean
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Csak mert Dean vagyok.

« Válasz #1211 Dátum: 11 nov 29, 10:04:50 »

Zoli, a végén még beveszik. ikszdé Nevet
Naplózva

"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester

nana1595
Újonc
*

« Válasz #1212 Dátum: 11 nov 29, 17:25:41 »

miért nem tudom megnézni a 13-dik részt (be vagyok jelentkezve)? Gondolkozik
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #1213 Dátum: 11 nov 29, 18:05:55 »

Nekem nem tetszik amére megy a sorozat.Eleje sokkal jobban tetszett.Ahogy el kezdtek fel bukkanni a plusz karakterek azóta eléggé érdekes érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban. Suigetsu feje mindig így volt meg rajzolva? Utolsó két részben a haja nagyon böki a csőröm. A poénok jók,de a káromkodást néha lehetne hanyagolni,mert nem oda illő,de pl amikor az antihebi tagjait mutattad be abban a könyvben ott a káromkodás nagyon jó el volt találva. De amúgy a szinkron nagyon nagy,ez számomra 10 ből 15 pont,a Sasuke nővérének is gyönyörű a hangja és nagyon el lett találva Mosolyog
Naplózva
bankai95
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1214 Dátum: 11 nov 29, 18:12:35 »

Szerintem is sztorival ez a rész üt  a legjobban és ebben a részben már sokkal több vicces jelenet volt ami szerintem hiányzott az előző részből és én ezt hiányoltam a legjobban mert ügye ez egy paródia.Az új tesó megjelenése szerintem csak időhúzás volt a sasuke vs itachi előtt ezért nem tartom fontosnak ,de a fordulatok miatt ez a rész nekem benne van a top 3ban.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins