devner
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
smile
|
|
« Válasz #1095 Dátum: 11 aug 02, 12:22:19 » |
|
Üdv. Már én is várom a szeptembert,meg a HB részeket Zoli,most teljesen felcsigáztál alg várom,hogy lássam a részeket Am szerintem is jobb a szarv nélküli TUTU Hmmm...eszembe jutott,hogy miért tetszett meg nagyon a sorozat Amikor felsorolod a szereplőket...minden ok,ez teljesen rendben...utána Orochimaru,vagy legalábbis a hangja, akkor néztem egyet aztán: ÉS TUTUKA! hát azon szakadtam... A munkához további sok sikert,és Tutukás jó nyarat kívánok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1096 Dátum: 11 aug 02, 17:16:12 » |
|
Köszi Ja, amúgy befejeztem a 12t rajzilag. Végeredményként 803db képből fog állni és valszeg 12-14 perc közé tehető a rész (a hangtól függ ugyebár ) Viszont a szeptember nem fog változni sajnos, mert nem tudok hamarabb talizni a hanggal :S
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #1097 Dátum: 11 aug 14, 19:17:11 » |
|
803db kép? Az elég szép teljesítmény Amúgy még ide nem írtam , de gratula a sorozathoz, nagyon poénos és így tovább , várom már a szeptembert a Hb-ért , meg nem is az iskoláért Amúgy tényleg Itachi vs Sasukénél kell befejezni a sztorit , mert milyen lenne már : Takás barmok , meg mint írták is előttem, a Taka se marad együtt sokáig szóval felesleges lenne. Na még hozzáfűzésként Orochimaru a kedvencem , mindig oltja Sasukét , nagyon tetszik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 14, 19:17:48 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1098 Dátum: 11 aug 16, 13:12:02 » |
|
... meg mint írták is előttem, a Taka se marad együtt sokáig szóval felesleges lenne. ... Először is köszi a szép szavakat Másodszor, idáig úgy vetted észre, hogy a HBben csak Narutohoz hű sztorik vannak? MIből gondolod, hogy már nem terveztem el az egész Takás barmokat ? (ami mellesleg mennyivel jobban hangzik már mint a HBXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #1099 Dátum: 11 aug 16, 14:10:37 » |
|
Szerintem a cím még mindig Fos XDD A Takás Barmok sem jobb
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #1100 Dátum: 11 aug 16, 14:13:14 » |
|
sztem a HB jobban hangzik, mint a TB... de mindenki örülne, ha folytatnád, mert akkor mégtovább fetrenghetnénk a földön a röhögéstől
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1101 Dátum: 11 aug 16, 14:42:25 » |
|
Hát...főleg, hogy idáig sem a poén volt az elsődleges...most meg, hogy beindul végre a sztorim, így méginkább háttérbe szorulnak a poénok. A TBről meg szerintem ráérünk beszélni később Matten...fuck off
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1102 Dátum: 11 szep 07, 10:23:26 » |
|
Fejlemény: MA végre sikerült véglel leszinkronizáltatnom a hiányzó láncszemet. Így most már végre minden hang megvan a 12höz Nem tudom mikor leszek kész, mert még az egészet rá kell illeszteni, utána feliratot, de akkor aludnom is kellene mert tegnap volt nyitóbuli és 5kor értem haza, 7kor meg órám...most 1kor megint órám, de utána meg nem akarok már aludni. Viszont este nem akarok fent lenni sokáig mert holnap megint órám reggel és ha most HBt szerkesztek reggelig akkor én holnap meghaltam. (Holnapom a legnehezebb). ... Úgyhogy nem tudom mi lesz. Véleményem szerint legkésőbb hétfőre elkészülök Ez azt is jelentheti hogy Hétfőig bármikor megjelenhet az új rész (akár holnap, holnapután, azután... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1103 Dátum: 11 szep 07, 12:50:31 » |
|
végre valami jó hír egész kihalt volt sok hely és végre fejlemény de kár hogy max hétfőn jön ki mert mára is jó lenne főleg holnap mert kell valami amin levezetem a stresszt ( 4 doga -.-''). am sok sikert mindenhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1104 Dátum: 11 szep 07, 13:38:22 » |
|
Örülök, hogy végre erőre kaptál Zoli! Várom a 12. részt.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1105 Dátum: 11 szep 07, 19:08:48 » |
|
Köszönöm, de igazából már másfél hónapja megvan rajzolva a rész Csak tudod egy hangra kellett várni ennyit Mellesleg mégiscsak sikerült 3kor bealudnom és most keltem nemrég ^^" na de nekiesek Ja amúgy az a durva, hogy nem tetszik egy csomó jelenet, és azokat úúúúgy, de úúúúúgy újrarajzolnám De akkor sose végzek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 07, 19:09:27 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1106 Dátum: 11 szep 09, 00:47:47 » |
|
Nah népek, készüljetek arra, hogy a HB sokat változott. Elsőre fura, mégis előnyösnek mondható hangulattal bír a 12. epizód. A Green Peaceseknek: Ebben a részben már nincsen füves jelenet.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1107 Dátum: 11 szep 10, 19:46:38 » |
|
Megjelent a 12. rész: www.naruto-kun.hu !
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1108 Dátum: 11 szep 10, 20:43:55 » |
|
Jó az új rész, jó poénok, a rajzolás is csak javult ismét + tudtam, hogy az Összemérő show-nak a műsörvezetője nem hal meg a végén + pozitívum, hogy új ellenségek és új arcok jelentek meg Habár az Petramaru-s rész, mikor bemegy hozzá Suigetsu, az egy kicsit brazil szappan operák szintjén van. Amúgy te melyik adod a hangját? ( )
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1109 Dátum: 11 szep 10, 20:53:01 » |
|
linkelné az új részt valaki mert nem tudok most letölteni semmit meg nem is lehet és kéne egy youtube-os változat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|