Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #1080 Dátum: 11 júl 26, 13:41:40 » |
|
na elkészült a szarval rendelkező Tutu papagáj is... íme a remekmű: és a szarv néküli is itt van, kinek melyik tetszik...
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1081 Dátum: 11 júl 26, 14:19:54 » |
|
Zer0, azt is paintel csináltam. Csak időigényes és sz*rakodós Egyesével színt váltani és úgy húzni a vonalat Ha rázummolsz akkor látszanak is a csíkok AM köszi mindenki ^^ Mellesleg 730db kép van a HB12ből és már csak pár hiányzik és kész is vok rajzilag (ma, legfeljebb holnap kész vagyok ) Szerk. GYEREKEEEEK! 756. kép! Ezt jegyezzétek meg! ÉLETEM LEGJOBB KÉPE! 756 kép? :O akkor az ilyen 10-12 perces hosszúságú? Zsüni44: szarv nélküli sokkal jobban tetszik, de amúgy jó lett mind a kettő ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 26, 14:21:09 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1082 Dátum: 11 júl 26, 14:58:24 » |
|
Nem feltétlenül. Csak azt mondta, hogy a hétszázötvenhatODIK kép élete legnagyobb képe. Szóval reméljük, nem az az utolsó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vipera9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1083 Dátum: 11 júl 26, 15:03:07 » |
|
Tutu nagyon édes lett A szarv nélküli nekem is jobban bejön, nem kell neki annyi kiegészítő^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1084 Dátum: 11 júl 26, 15:20:21 » |
|
Egyértelműen a szarvnélkülki a jobb Nagyon egyszerűen felfogjátok ismerni a 756. képet Ugyan is az lesz az utolsó előtti jelenet legutolsó képe (Hidd el, érteni fogjátok ;D) Dani, te meg pláne De, persze amint kész van a rész, ki rakom! Mellesleg nem sorba lett a kép szal a 756. képet nem a 755. kép után rakom be! Mert annyira jó lett, hogy azzal a képpel kell záródnia a jelenetnek Ja amúgy lehet hogyha megszerzem a szinkronhangokat hamarabb, akkor nem várom meg a Szeptembert! (De erre nem sok esélyt látok...de mind1, a remény hal meg uccsólag ^^)
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
cickafarka
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1085 Dátum: 11 júl 26, 19:25:04 » |
|
Hát remélem mihamarabb kijön mert én már alig várom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1086 Dátum: 11 júl 28, 03:01:44 » |
|
amúgy mikor várható a sasuke vs itachi párbaj?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1087 Dátum: 11 júl 28, 03:16:20 » |
|
Na erre én is kíváncsi lennék, mert tényleg érdekel, hogy milyen a megszemélyesítése a HB-ban Itachinak Mert eddig még ugye nem láttuk egyszer se szerepelni
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1088 Dátum: 11 júl 28, 11:46:16 » |
|
Azt hiszem erre nyugodtan válaszolhatok, elvégre lehetséges, hogy addigra már teljesen máshogy lesz De JELENLEGI szitu szerint az Itachi VS Sasuke harc ...hát...fogalmazzunk úgy, hogy a HB legvégén lesz!
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1089 Dátum: 11 júl 28, 11:48:43 » |
|
És Itachi jellemén saját elképzelésem szerint rengeteget fog dobni a szinkronhangja.xD (Remélem nem volt nagy spoiler.xD)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1090 Dátum: 11 júl 28, 12:22:45 » |
|
hm.......de még ott van a harcuk gyilkos méhvel is meg a raikagével is nem? na mind 1 te tudod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1091 Dátum: 11 júl 29, 10:22:29 » |
|
Zoli: Mondjuk megértem, hogy a legvégén lesz, mivel megérthető Eredetibe legyőzte a testvérét, de rájött, hogy még is jó a testvére és bosszúálló T1000-es lett belőle. Így gondolom, hogy te nem akarod így folytatni, bár jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1092 Dátum: 11 júl 29, 12:27:44 » |
|
Logikus, hogy az Itachi vs Sasukével lesz vége ennek a sorozatnak, hiszen csak addig a momentumig létezik a HEBI.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1093 Dátum: 11 júl 29, 12:34:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1094 Dátum: 11 júl 29, 13:09:45 » |
|
Öööö Takaként folytatni? Sztem ezt megelőzendő, már az elején meg lett fordítva a felállás (1. rész 1p:03mp). vagy csak baki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|