yoko logan
|
|
« Válasz #1035 Dátum: 11 jún 13, 13:22:19 » |
|
Azt azért tegyük hozzá, hogy a jobboldali képen Suigetsu egyáltalán nincs meglepve, tehát emiatt nem ábrázolok rajta semmilyen meglepetést...A képen a teljesen normális Suigetsu látható, mindenféle grimasz nélkül, míg a baloldalin meglepődött. ... Most egy újabb képpel tudnék szolgálni ami kicsit kiállna mellettem, de nem spoilerezek én itt
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1036 Dátum: 11 jún 13, 13:30:20 » |
|
Bár az új részben szemből kb mindegyik pofa ilyen, kivéve mikor be vannak szívva Azoknak a szemét eltalálod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1037 Dátum: 11 jún 13, 13:40:26 » |
|
Zoli, épp azért küldted pont ezt a képet, mert elvileg ez a Suigetsu fej megcáfolná azt a megjegyzésemet, hogy korábban élettel telibbek voltak az arckifejezések, mint jelenleg.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1038 Dátum: 11 jún 13, 14:09:23 » |
|
Nem, ezt azért küldtem, hogy lásd, a rajzolás szebb Utána jött fel a téma, hogy az előbbi jobban tükrözi a dolgokat...és most erre mondom hogy az utóbbi olyan helyzetben van, ahol nem kell tükröznie semmit...nah
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1039 Dátum: 11 jún 13, 14:31:17 » |
|
Olyan hogy Yokostyle szerintem nem létezik, hiszen állandóan váltakozik a rajzolási stílusod. Ami marhára zavaró...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1040 Dátum: 11 jún 13, 14:39:01 » |
|
Azért annyira nem változik, hanem inkább részen belül változik. Látszik, hogy hol élvezted rajzolni, ott viszonylag jobb a minősége, és látszik, hogy hol untad. Valszeg azért változó a minőség, mert nincs mindig kedved rajzolni, na meg kisebb nagyobb szünetek is vannak, ami még jobban ront rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1041 Dátum: 11 jún 13, 15:55:11 » |
|
A Yokostyle igen is létezik Kazeoki Ilyen a VASTAG volal, a szemek kinézete, stb Ezek állandóak Mellesleg meg csak javul nem pedig romlik És ha zavar, akkor sry érte Egy idő után sztem már megáll
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1042 Dátum: 11 jún 17, 01:12:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #1043 Dátum: 11 jún 17, 08:11:48 » |
|
Kajak Yoko?:S Ez így hosszú idő lesz, de valahogy csak kihúzzuk.:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1044 Dátum: 11 jún 17, 08:22:01 » |
|
Ez sztem jó, mivel nyáron úgy se lesz olyan sok ember a gép előtt (habár vannak kockák ), mégis mire végződik a nyár, jön a suli, akkor már 3 új résszel gazdagodhatunk, én sztem kifejezetten jó hír
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1045 Dátum: 11 jún 17, 08:23:07 » |
|
Kedves h gondol vki rám... Yoko majd csak kibírjuk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1046 Dátum: 11 jún 17, 15:35:46 » |
|
Egyetértek samdav-vel. Korábban már én is gondoltam rá, hogy egyben elkészítek 3-4 epizódot, és így akár hetente publikálhatnék újabb 1AÉ adagot. (És ezt asszem meg is osztottam veled, Zolcsi. ) Szóval bőven elviselhető a megoldás. Feltéve, ha egyáltalán egy epizódot képes leszel megrajzolni szeptemberig, az elfoglaltságodból kiindulva..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1047 Dátum: 11 jún 18, 00:41:59 » |
|
Ja mondtad párszor ... De...de...nem is vagyok elfoglalt ...csak...csak mindig sikerül kimoccannom itthonról Am jah, Samdav jól látja a dolgokat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1048 Dátum: 11 jún 18, 08:09:58 » |
|
De am hogy csinálsz 3 részt szeptemberre, mikor az előző rész asszem 5 hónap alatt jött ki? Vagy kicsit visszafogsz a grafikából, hogy gyorsabb legyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1049 Dátum: 11 jún 18, 09:58:27 » |
|
Zoli blogjából nagyjából kiderül, mi volt az oka a hosszú szünetnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|