Dani
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 11 máj 18, 15:34:54 » |
|
Heh. Még szerencse, hogy Zoli egggyáltalán nem X-men fan. Egyébként az FP-ről: A történetet igazából tényleg egyik epizód se vitte sokkal tovább. Pláne a 3. rész. Az gyakorlatilag abszolút felesleges volt. Persze, leszámítva Bundikot. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Nikócca
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 11 máj 18, 16:19:07 » |
|
szerintem nagyon jó lett az 1,2 és a 4 rész. de nem tudom miért nekem nem indul el a 3. rész azt írja ki: Ez a videó ideiglenesen hozzáférhetetlen próbáld újra később.(persze angolul) de már megpróbáltam később de még mindig nem jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 11 máj 18, 18:28:16 » |
|
Ha már csak szerepelnek a mellékszereplők és halljátok a hangjaikat MÁR bőven elég. ...1. rész: Mindegyik már halott, Füves CS meg nem mellékszereplő (sajnos). 2 rész: A csávóról nem derült ki semmi. ... Mindig mondod, hogy a történetre koncentrálsz nem a poénra, mégis teletűzdeled ilyen erőltetett dolgokkal. Ráadásul a történet sem halad. Viszont rájöttem hogyha nemis szándékosan építész egy az egyben egy koppintás, a Forge nevű emberkéről az X men képregényekből. ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Forge) Először is HATTALMAS ORBITÁLIS RESPECT Forge megemlítése miatt. Igaz, semmi köze a HBhez még csak Építész terén sem de tetszik a hasonlat Másodszor...amiket írtál pl-ket az 1-2hez....kérlek jegyezd meg és miután eljutottam a 15. részhez, utána vágd mégegyszer a képemhez Mint azt mondottam: Semmit nem csinálok véletlen (leszámítva a hibákat ...de ez nem az )
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
devner
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
smile
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 11 máj 20, 20:11:26 » |
|
Csak folytasd és kész! Utána zsebeld be a sikert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 11 jún 02, 19:38:04 » |
|
sztem füvi a legnagyobb arc a saját stílusú jutsuival am mikor jön a kövi rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 11 jún 02, 20:54:40 » |
|
Amikor Zoli készen lesz vele... Még nem nagyon szivárogtatott ki infót...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1026 Dátum: 11 jún 03, 11:59:01 » |
|
Jaah...hát őő.. az biztos hogy kevesebbet kell várni rá mint a 11re Rajzolom ezerrel ... Bár sajnálatos hír, hogy a 12-13-14. részek több fontos szinkronhangja mind irrrrrdatlan messze laknak tőlem, sz'al lehet csak akkor tudom őket leszinkronizáltatni, amikor legközelebb suli..ergo szeptemberben (nem, nincs mikrofonjuk..) Viszont akkor szeptemberben megjelenik egyszerre ez a 3 rész De persze ez csak a B verzió, mindenféleképpen próbálok találni egy megoldást, hogy ne így történjen Addig is rajzolok izomból...csak az is lassan megy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1028 Dátum: 11 jún 13, 00:47:41 » |
|
Nekem a jobb oldali jobban bejön én arra voksolok
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 11 jún 13, 08:08:56 » |
|
én is a danifélesuigetsura voksolok... (bocs zoli )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 11 jún 13, 08:23:03 » |
|
A jobb oldali, mert az árnyékolva van... ____________ Am Zoli, ha elfogadsz egy jó tanácsot, talán már írtam is: A szemeket szerintem nagyon "tágra" csinálod. Sztem lehetne szűkebb kicsit, és a szivárványhártya csak nagyon ritkán szokott teljes körben látszani, nálad viszont nagyon gyakran. Vedd építő kritikának Nem sokkal több idő megrajzolni, de rendesen dobna a grafikán. (Meg amit Dani tesója is említett a tüskekezek zavaróak még :S)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #1031 Dátum: 11 jún 13, 09:38:51 » |
|
Én a bal oldalira voksolok, az jobban bejön Nem tudom miért... talán mert olyan kis aranyos
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 11 jún 13, 13:08:17 » |
|
Most szivattok? Nehogy már a baloldalira voksoljatok, mert akkor totál feladom a pályafutásomat Zer0, valóban szebb a második szem DE...(hogy Hiei szavaival éljek: ) Az nem Yoko Style... Én sokkal szívesebben rajzolnám ugyanolyan vékony vonallal mind Dani és feleakkora alapba mint amibe most rajzolok és akkor szebb is lenne, valamint gyorsabb is. De akkor az már nem Yoko style lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 11 jún 13, 13:14:42 » |
|
Egyetértek. A bal oldali Suigetsu bármennyire is visszafogott grafikailag, egyértelműen tükröződik rajta érzelem. A jól megszokott Pokémon dombocska szemek teljesen élettel telivé varázsolják a kis egyszerű pofát. Míg a jobb oldali nem enyhén műnek tűnik. ZerO már tökéletesen kifejtette, a szemmel mi a probléma. És még illusztrációval is tudott fáradozni. A fülcentrikus szindrómádról tudok, Zoli, és azt már bizonyos szinten meg is tanultam megérteni.xD És az addig oké, hogy míg a jobb oldali kép árnyékolva van, a bal oldali nincs, de.. Bizton állíthatom neked, hogy a tónusozás egyáltalán nem minden.^^ Millió olyan rajzfilmet tudok mondani, ahol egyáltalán nem kapnak árnyékolást a karakterek, viszont minden egyes emóciójuk a lényeget sugallja, és mégis világhírű sorozatok. Szerk.: Nah közben Zoli is betoppant.xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 13, 13:15:20 írta Dani »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 11 jún 13, 13:17:26 » |
|
Nem is az árnyékolásra céloztam, - azt csak azért csináltam, hogy megmutassam mit lehet kihozni belőle gyorsan, de ezt is el ehet képzelni árnyékok nélkül-, én inkább a formára gondoltam hibaként. Mint a kezeknél is. De ok, megértem h Yoko style Szerk: De Zoli attól még lehet egyéni, hogy te is vékony vonalakkal dolgoználl. Egyszer linkeltél is egy vékony vonalas Cs-t ha jól emlékszem, és szerintem az sokkal jobb volt, mint mikor vastagak a vonalak. Jobban ki lehet dolgozni. Am bocs, csak én általában külön külön képeket készítek, amik több időt igényelnek, viszont árnyaltabbak is, és mivel nincs sorozatom, nem tudhatom, hogy mire futja az időből a képkockák esetében. Ezért tom csak azt szajkózni, hogy a formák szemet szúrnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 13, 13:21:33 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|