24 nov 23, 21:23:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi-s barmok  (Megtekintve 333477 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1020 Dátum: 11 máj 18, 15:34:54 »

Heh. Még szerencse, hogy Zoli egggyáltalán nem X-men fan. ikszdé

Egyébként az FP-ről:
A történetet igazából tényleg egyik epizód se vitte sokkal tovább. Pláne a 3. rész. Az gyakorlatilag abszolút felesleges volt. Persze, leszámítva Bundikot. xD
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Nikócca
Gennin
*

« Válasz #1021 Dátum: 11 máj 18, 16:19:07 »

szerintem nagyon jó lett az 1,2 és a 4 rész. de nem tudom miért nekem nem indul el a 3. rész Hmm? Szomorú azt írja ki:
Ez a videó ideiglenesen hozzáférhetetlen próbáld újra később.(persze angolul) de már megpróbáltam később de még mindig nem jó Neeem
Naplózva
yoko logan
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

A remény hal meg utoljára!

« Válasz #1022 Dátum: 11 máj 18, 18:28:16 »

Ha már csak szerepelnek a mellékszereplők és halljátok a hangjaikat MÁR bőven elég.
...1. rész: Mindegyik már halott, Füves CS meg nem mellékszereplő (sajnos). 2 rész: A csávóról nem derült ki semmi. ... Mindig mondod, hogy a történetre koncentrálsz nem a poénra, mégis teletűzdeled ilyen erőltetett dolgokkal. Ráadásul a történet sem halad.

Viszont rájöttem hogyha nemis szándékosan építész egy az egyben egy koppintás, a Forge nevű emberkéről az X men képregényekből. (http://hu.wikipedia.org/wiki/Forge)

Először is HATTALMAS ORBITÁLIS RESPECT Forge megemlítése miatt. Igaz, semmi köze a HBhez még csak Építész terén sem de tetszik a hasonlat kacsint
Másodszor...amiket írtál pl-ket az 1-2hez....kérlek jegyezd meg és miután eljutottam a 15. részhez, utána vágd mégegyszer a képemhez Mosolyog
Mint azt mondottam: Semmit nem csinálok véletlen (leszámítva a hibákat ikszdé...de ez nem az Mosolyog)
Naplózva

Eej, Kabuto...hova fajulsz már? ikszdé
devner
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

smile

« Válasz #1023 Dátum: 11 máj 20, 20:11:26 »

Nyelvesít Csak folytasd és kész!  >.<# Utána zsebeld be a sikert  bow
Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #1024 Dátum: 11 jún 02, 19:38:04 »

sztem füvi a legnagyobb arc a saját stílusú jutsuival Pontosan
am mikor jön a kövi rész ?
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #1025 Dátum: 11 jún 02, 20:54:40 »

Amikor Zoli készen lesz vele... smirksweat Még nem nagyon szivárogtatott ki infót...
Naplózva

yoko logan
VIP

« Válasz #1026 Dátum: 11 jún 03, 11:59:01 »

Jaah...hát őő.. az biztos hogy kevesebbet kell várni rá mint a 11re Nevet
Rajzolom ezerrel Mosolyog

...
Bár sajnálatos hír, hogy a 12-13-14. részek több fontos szinkronhangja mind irrrrrdatlan messze laknak tőlem, sz'al lehet csak akkor tudom őket leszinkronizáltatni, amikor legközelebb suli..ergo szeptemberben  smirksweat
(nem, nincs mikrofonjuk..)
Viszont akkor szeptemberben megjelenik egyszerre ez a 3 rész ikszdé
De persze ez csak a B verzió, mindenféleképpen próbálok találni egy megoldást, hogy ne így történjen Mosolyog
Addig is rajzolok izomból...csak az is lassan megy Mosolyog
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1027 Dátum: 11 jún 13, 00:22:52 »

Zoli engedélyével közvélemény kutatásba kezdek.
A szitu egyszerű. Jobb vagy bal oldali arc jön be jobban?

http://kepfeltoltes.hu/view/110613/Suigetsu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Eddig egy voks a bal oldalira.xD
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1028 Dátum: 11 jún 13, 00:47:41 »

Nekem a jobb oldali jobban bejön én arra voksolok Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #1029 Dátum: 11 jún 13, 08:08:56 »

én is a danifélesuigetsura voksolok... Pontosan
(bocs zoli ikszdé)
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1030 Dátum: 11 jún 13, 08:23:03 »

A jobb oldali, mert az árnyékolva van...

Am Zoli, ha elfogadsz egy jó tanácsot, talán már írtam is: A szemeket szerintem nagyon "tágra" csinálod. Sztem lehetne szűkebb kicsit, és a szivárványhártya csak nagyon ritkán szokott teljes körben látszani, nálad viszont nagyon gyakran.
Vedd építő kritikának kacsint Nem sokkal több idő megrajzolni, de rendesen dobna a grafikán. (Meg amit Dani tesója is említett a tüskekezek zavaróak még :S)
Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #1031 Dátum: 11 jún 13, 09:38:51 »

Én a bal oldalira voksolok, az jobban bejön Mosolyog Nem tudom miért... talán mert olyan kis aranyos ikszdé
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
yoko logan
VIP

« Válasz #1032 Dátum: 11 jún 13, 13:08:17 »

Most szivattok? ikszdé
Nehogy már a baloldalira voksoljatok, mert akkor totál feladom a pályafutásomat ikszdé

Zer0, valóban szebb a második szem Mosolyog
DE...(hogy Hiei szavaival éljek: ) Az nem Yoko Style...
Én sokkal szívesebben rajzolnám ugyanolyan vékony vonallal mind Dani és feleakkora alapba mint amibe most rajzolok és akkor szebb is lenne, valamint gyorsabb is. De akkor az már nem Yoko style lenne  smirksweat
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1033 Dátum: 11 jún 13, 13:14:42 »

Egyetértek. A bal oldali Suigetsu bármennyire is visszafogott grafikailag, egyértelműen tükröződik rajta érzelem. A jól megszokott Pokémon dombocska szemek teljesen élettel telivé varázsolják a kis egyszerű pofát.
Míg a jobb oldali nem enyhén műnek tűnik. ZerO már tökéletesen kifejtette, a szemmel mi a probléma. És még illusztrációval is tudott fáradozni. Mosolyog
A fülcentrikus szindrómádról tudok, Zoli, és azt már bizonyos szinten meg is tanultam megérteni.xD
És az addig oké, hogy míg a jobb oldali kép árnyékolva van, a bal oldali nincs, de..
Bizton állíthatom neked, hogy a tónusozás egyáltalán nem minden.^^ Millió olyan rajzfilmet tudok mondani, ahol egyáltalán nem kapnak árnyékolást a karakterek, viszont minden egyes emóciójuk a lényeget sugallja, és mégis világhírű sorozatok.

Szerk.:
Nah közben Zoli is betoppant.xD
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 13, 13:15:20 írta Dani » Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1034 Dátum: 11 jún 13, 13:17:26 »

Nem is az árnyékolásra céloztam, - azt csak azért csináltam, hogy megmutassam mit lehet kihozni belőle gyorsan, de ezt is el ehet képzelni árnyékok nélkül-, én inkább a formára gondoltam hibaként. Mint a kezeknél is. De ok, megértem h Yoko style Mosolyog

Szerk:
De Zoli attól még lehet egyéni, hogy te is vékony vonalakkal dolgoználl. Egyszer linkeltél is egy vékony vonalas Cs-t ha jól emlékszem, és szerintem az sokkal jobb volt, mint mikor vastagak a vonalak. Jobban ki lehet dolgozni.

Am bocs, csak én általában külön külön képeket készítek, amik több időt igényelnek, viszont árnyaltabbak is, és mivel nincs sorozatom, nem tudhatom, hogy mire futja az időből a képkockák esetében. Ezért tom csak azt szajkózni, hogy a formák szemet szúrnak.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 13, 13:21:33 írta Zer0 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins