Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1005 Dátum: 11 máj 13, 11:43:24 » |
|
Szerintem meg el kéne fogadni nektek is, mint Zolinak, hogy van akinek az ilyenfajta "viccelődés" nem tetszik (már). És mivel fórumon vagyunk ezt nyugodtan meg lehet osztani, ha akarjuk. Nem hiszem, hogy szüksége lenne testőrségre, ha felszeretné adni, nem tért volna vissza ennyi idő után. Az ilyen ne nézzük a negatívumokat felfogás, mindig egy hatalmas nagy pofára esésre vezet, de gondolom az életkorotok miatt van bőven időtök ezt majd megtapasztalni. Elnézést a félig meddig offért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csakakatsukitnezekitt
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1006 Dátum: 11 máj 13, 14:07:03 » |
|
nah, ahogy zola egyre jobban rajzol, a poénok úgy laposodnak el. szerintem. a 11. rész poénok szempontjából egy nagy 0 volt. meg kell mondjam, nekem jobban tetszett, mikor rondán volt rajzolva, de legalább nevettetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1007 Dátum: 11 máj 13, 15:08:25 » |
|
Hát azért rajzolásban 1-2 jeleneten -ami már elfogadható volt- kívül nem sokat láttam. "Magyarázat (akinek nem lenne tiszta^^: )" Yoko blogEz ugye nem utalás ? Amúgy sztem az edo tensei akármilyen gyenge, az max a kontrollban látszódik, a regenerálódásban nem, de mind1 ebbe ne menjünk bele. "11. rész legnehezebb jelenete hozzá kapcsolódik... ...maga a jelenet nagyon tetszik, mert sztem életem legjobb animációja lett" Yoko blogA Kakuzu harc, nem? Mer olyan minőségben szívesen nézném a HB-t továbbra is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1008 Dátum: 11 máj 13, 16:55:10 » |
|
nah, ahogy zola egyre jobban rajzol, a poénok úgy laposodnak el. szerintem. a 11. rész poénok szempontjából egy nagy 0 volt. meg kell mondjam, nekem jobban tetszett, mikor rondán volt rajzolva, de legalább nevettetett.
Ha a poénok alatt az eddig minden részben feldúsított "Ütlek-borulsz!" raj beszólásokat érted, én pont hogy örülök annak, hogy Zoli végre elhagyta ezeket. Bár Suigetsu bulizása alatt még akadt 1-2.. Én azon a véleményen vagyok, hogy inkább ne legyen poén, mint hogy bele legyenek erőltetve az epizódba.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1009 Dátum: 11 máj 13, 17:00:17 » |
|
"Ha a poénok alatt az eddig minden részben feldúsított "Ütlek-borulsz!" raj beszólásokat érted, én pont hogy örülök annak, hogy Zoli végre elhagyta ezeket." Vmi hasonlót mondtál az EAÉről is, mikor elkezdték lehúzni, nem jól emlékszem? "inkább ne legyen poén, mint hogy bele legyenek erőltetve" Akkor mire jó egy paródia, ha nincs benne poén?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1010 Dátum: 11 máj 13, 17:27:34 » |
|
Ne szőrszálhasogass, ZerO. Nagyon is jól értetted, miről beszéltem..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1011 Dátum: 11 máj 13, 17:34:28 » |
|
Jujj el lettem hallgattatva A tesód már úgyis megmondta a véleményét, és mitmondjak, jól képviselte egyesek gondolatait Tudom, tudom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1012 Dátum: 11 máj 13, 22:18:46 » |
|
(Mivel már ki voltam éhezve rá. ) Nagyon tetszett a rész! Suigetsu dumái jók voltak. Tutuka pedig állatul harcol, és nagyon jól néz ki abban az átokpecsétes alakban! Valamint kíváncsi leszek, hogy Dani mit fog kezdeni Füves Cs-vel.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
ultimatelali
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1013 Dátum: 11 máj 15, 09:38:29 » |
|
Nekem az "erőltetett poénok" néha bejönnek, például mikor suigetsu mondta hogy nem iszik....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1014 Dátum: 11 máj 17, 18:04:08 » |
|
A Hebi-s barmok - Füves pillanatok már letölthető vagy online nézhető a www.naruto-kun.hu -n!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1015 Dátum: 11 máj 17, 18:34:02 » |
|
Még csak egy mosoly sem volt az arcomon, bocsi de a füves téma az ami engem hidegen hagy. Sosem láttam értelmét, vagyhogy mér élvezik és miér "menőznek" ezzel. Persze ez egyéni vélemény, ne vedd a szívedre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1016 Dátum: 11 máj 17, 19:04:01 » |
|
Blogomra kiírtam, hogy miért van benne ennyi füvezés. Hidd el, ha elolvasod, megérted Igazából a füvezés az csak egy mód volt arra, hogy rajzolhassak Mert akartam rajzolni csak nem a 11et és ha már akarok rajzolni akkor miért ne ismertethetném meg veletek a fontosabb mellékszereplőket.. Na de blogomon olvasd
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1017 Dátum: 11 máj 17, 19:06:07 » |
|
Nagyon jó lett én szeretem ezeket a jeleneteket csak így tovább Zoli
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 17, 19:09:33 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1018 Dátum: 11 máj 17, 19:08:58 » |
|
Nagyon fasza lett, már csak azért is, mert füves CS az egyik kedvenc karakterem.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1019 Dátum: 11 máj 18, 14:56:45 » |
|
Ez a lelkim van, nájsz, és társaik csak nekem idegesítőek? Nem értem miért ismertük meg volna jobban a mellékszereplőket... 1. rész: Mindegyik már halott, Füves CS meg nem mellékszereplő (sajnos). 2 rész: A csávóról nem derült ki semmi. 3. rész: Nincs benne mellékszereplő. 4. rész: Füveznek a gonoszok is. Mindig mondod, hogy a történetre koncentrálsz nem a poénra, mégis teletűzdeled ilyen erőltetett dolgokkal. Ráadásul a történet sem halad. Viszont rájöttem hogyha nemis szándékosan építész egy az egyben egy koppintás, a Forge nevű emberkéről az X men képregényekből. ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Forge)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|