Dani
|
|
« Válasz #990 Dátum: 11 máj 11, 14:23:18 » |
|
Mi a rák?? Az a verzió, amit nekem küldött Zoli, annak nem volt a végén ez a Füves CS-s jelenet. Én meg nézem főoldalon a kommenteket, és mindenki magyarázza, hogy: Huuh várom Füvit az 1AÉ-ben meg minden. Mondom MIVAN?? Úgyhogy Zoli, hivatalosan is bekaphatod! Természetesen a jelenet csak irónia, poén...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #991 Dátum: 11 máj 11, 15:41:14 » |
|
nEm volt rosz:D amugy a végén az interjú alatt melyik zene megy? köszi
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #992 Dátum: 11 máj 11, 15:56:41 » |
|
A -Melyik hold ? . -hülye a második, azon szakadtam xD . Kakuzu megjenelése is bizarr lett , jó kis rész volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #993 Dátum: 11 máj 11, 16:03:44 » |
|
A rajzok visszafejlődtek volna? Kicsit első rész feelingem volt miattuk. A partizós jelenetek elég lerágottak és fárasztóak voltak. Poént ebben a részben nem fedeztem fel igazán, inkább rajoskodós volt. Kakuzut és Kabutót viszont jobban rajzolod, mint az összes többit, bár ugyanez volt a helyzet Dei-el és Tobival is anno. Egyszernézhetős, mint az összes többi, szerintem, számomra, nem kell egyből majd leszájkaratézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #994 Dátum: 11 máj 11, 16:07:36 » |
|
Szívemből szóltál Kazekage Sama Bár már ecseteltem a gondom Kabutoval, de majd belenyugszom Am komolyan úgy beígértél egy CS-s EAÉ-t, hogy nem mondtad Daninak? xD Nah ez az egy jó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #995 Dátum: 11 máj 11, 16:15:14 » |
|
Sry az őszinteségért Szeretjük az őszinteséget Főleg, ha normálisan van leírva Kabutot igazából csak Kakuzu megjelenésének megmagyarázása érdekében hoztam be. Az Edo tensei még nem volt tökéletes, emiatt nem (ahogy Dant-C mondta:) cetliződött szét mikor megsebesült, viszont mégis követte Kabuto parancsát félig (mikor megtudta, hogy Tutu a Hebi tagja, azonnal megtámadta, ahogy Kabuto parancsolta neki) Kabuto átalakulását meg valóban nem követte a manga, emiatt én úgy terveztem, hogy először a haját bontja ki ^^ sz'al ebbe nem bele kötni ... Úgyhogy Zoli, hivatalosan is bekaphatod! Természetesen a jelenet csak irónia, poén... Poénnak poén. Figyelj, ÉN nem erőltetem, hogyha nem akarod megcsinálni nem fogod De a rajongók KÖVETELNI fogják és ettől szééép az éélet ^^ ... Am komolyan úgy beígértél egy CS-s EAÉ-t, hogy nem mondtad Daninak? xD Nah ez az egy jó volt ...Mert ő szólt nekem Kakuzu-ról? Ez így poén Na de természetesen semelyik poént nem túl jó 2X elsütni, sz'al nem csinálok belőle rendszert ... 1 ember tudott erről, az pedig Matten, de ő meg csak adta alám a lovat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 11, 16:16:28 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #996 Dátum: 11 máj 11, 16:27:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #997 Dátum: 11 máj 11, 17:06:12 » |
|
Dant-C: Minden amit mondasz felhasználható magad ellen
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #998 Dátum: 11 máj 11, 18:18:29 » |
|
hö, Kakuzu hö, na besírtam mikor megláttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #999 Dátum: 11 máj 11, 20:54:40 » |
|
Dant-C sempai... Ahogy mondták: Kolcson kenyer visszajar stop kuld haza stop
Te csaptad fel a labdát Zoli utána csak leütötte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 11 máj 11, 21:15:50 » |
|
Na jah, azonban én minden féle hátsószándék nélkül, kizárólag poén gyanánt sütöttem el azt a bizonyos jelenetet. Zoli vette a fejébe, hogy ő véghez is viszi Kakuzu szerepeltetését.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 11 máj 11, 22:46:41 » |
|
És mégis milyen szép lett így, hogy beteljesült ..ehhehe Jól van, próbálj csak kibújni alóla
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tmaster
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
God of the World!
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 11 máj 12, 11:06:47 » |
|
Direkt maradt le Sászuke szemöldöke mikor Juugo-val Szkájpolt?
|
|
|
Naplózva
|
Ha Isten vérezni kezd, az emberek nem hisznek majd benne...
|
|
|
devner
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
smile
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 11 máj 12, 18:23:19 » |
|
Dani,azt hiszem erre mondják,kölcsön kenyér visszajár am én szerintem is jó lenne az E.A.É-ben Füvi A Hebi-s barmok készítőjének,azaz Horváth Zolinak: Ne foglalkozz azzal aki leszólja a sorozatodat,akinek nem tetszik nem tetszik,szerintem így tökéletes am van bennünk valami közös...Engem is Zolinak hívnak... na m1 sok sikert a továbbiakhoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 11 máj 12, 20:03:37 » |
|
Direkt maradt le Sászuke szemöldöke mikor Juugo-val Szkájpolt? Direkt Szemöldököt sokszor nem fogok rajzolni, és val'szeg mind szándékosan lesz ... Ne foglalkozz azzal aki leszólja a sorozatodat,... Őőőő...mert idáig foglalkoztam velük? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|