Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #975 Dátum: 11 jan 16, 20:13:40 » |
|
Bizony, bizony, tanusíthatom, hogy egyre jobban van, és egy-két képet láthattam (bár azt mondta nem lesznek benne a sorozatban ). Ám lehet hogy Február végéig nem nagyon lesz új rész, de meglátjuk, Ő tudja
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #976 Dátum: 11 feb 22, 15:44:05 » |
|
Olvasd és sírj. EZT olvasd el.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #977 Dátum: 11 márc 21, 23:08:39 » |
|
Megcsíptelek most itt Yoko! Látom hogy ezt a témát olvasod! Mi újság? Nehogy azt hidd, hogy elfeledtünk, mert nem így van ám! (legalább is én tutira nem feledtelek el ) Szerk: Most így belegondolva eléggé hirtelen, és pofátlankodva támadtalak most itt le. Remélem semmi baj!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 21, 23:11:46 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #978 Dátum: 11 márc 24, 10:36:47 » |
|
Megcsíptelek most itt Yoko! Látom hogy ezt a témát olvasod! Mi újság? Nehogy azt hidd, hogy elfeledtünk, mert nem így van ám! (legalább is én tutira nem feledtelek el ) Szerk: Most így belegondolva eléggé hirtelen, és pofátlankodva támadtalak most itt le. Remélem semmi baj! Ja, mondta Dant-C h megjelent az 1aé 27, szal felnéztem. Nem voltam itt már hónapok óta. Amíg nincs új HB felesleges.
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
zolanius
Újonc
Nem elérhető
emmeg mi?
|
|
« Válasz #979 Dátum: 11 ápr 10, 19:11:37 » |
|
mióta nincsen már hebi? feloszlott?ötlethiány?WC papír? egyebek most hejj mivan?
|
|
|
Naplózva
|
EGYETEK FINOM EGÉSZSÉGES kenyeret! a képen a buksi van
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #980 Dátum: 11 ápr 11, 09:55:35 » |
|
Mivel egyedül csinálom, így nincs minek feloszlania Ötletből meg nem hiány van, hanem többlet. Egyszerűen csak nem rajzoltam sokáig...nyugi nemsoká írok egy bejegyzést blogomra..
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #981 Dátum: 11 ápr 11, 21:07:49 » |
|
Örülök Yoko, hogy jobban vagy! Kíváncsian várom a 11. részt. ^^ Az pedig, hogy mi lehet az FP... Fan Paródia? Netán Furcsa Porcica? Vagy Fagyasztott Párizsi?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
csakakatsukitnezekitt
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #982 Dátum: 11 ápr 16, 12:11:15 » |
|
Nekem rohadtul bejön, sztem még jobb, mint az EAÉ, ütősebbek a poénok:) kedvencem a 2. rész, de a többi is naon jó:) csak így tovább, Zola!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stoma16
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #983 Dátum: 11 ápr 20, 23:40:47 » |
|
Nekem nagyon bejött az összes rész.Lenne 1 kérdés: ami a 10. rész: Anti-Hebi + fertőzés II. - ben mikor Füves CS harcol gömb -el. Alatta a zenének a címére lennék kíváncsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dei01
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Jounin honlapszerkesztő
|
|
« Válasz #984 Dátum: 11 ápr 22, 20:28:20 » |
|
Ez: Beastie Boys - Sabotage Egyébként itt vannak a zenék (egy listán): http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=4455.0
|
|
|
Naplózva
|
Visszaolvasás no jutsu!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #985 Dátum: 11 máj 11, 12:06:51 » |
|
. . A 11. rész letölthető a www.naruto-kun.hu -ról ! . .
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #986 Dátum: 11 máj 11, 12:28:21 » |
|
Megnéztem az új részt! Kifogástalanul awsome volt. A poénok, Kakuzu-San szereplése, Dant-C hangja...*-* Nagyon várom a kövit!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #987 Dátum: 11 máj 11, 12:38:48 » |
|
Én is abszolút elégedett vagyok. Tökéletes "visszatérés" volt Zoli számára! Kakuzu megjelenésénél kirázott a hideg. Az ő szála kifejezetten bejött. Amikor behaluzza Jasont és Kuwabarát, azon meg konkrétan behaltam. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Christoph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #988 Dátum: 11 máj 11, 13:35:15 » |
|
Nagyon jó rész lett!!! Már kiváncsi vagyok az egy ,,akatsukis élete"-re hogy milyen lesz benne füves CS xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #989 Dátum: 11 máj 11, 14:21:38 » |
|
Mivel Kabuto favorit karakter, abba kötnék bele, de csak egy részletkérdés. Mikor Kabuto egy szemére terjed még csak át marcsi, akkor még nem ezt a hacukát hordta, és a haja is rendben volt. Az átmenetet nem láttuk mangában, de sztem akkor cserélt külsőt, mikor teljesen átalakult a teste is. A másik, hogy mikor a lányok veszekednek, akkor sztem az állukat elég hosszúra húztad (10. perc körül) A rajzon nem sok újdonságot véltem felfedezni, csak mikor egyszer profilból láttuk Juugot, na az egész jó volt. A poénok meg elmentek szerintem, néhányon nevettem. Sry az őszinteségért
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 11, 14:24:51 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|