batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #915 Dátum: 10 dec 12, 22:19:53 » |
|
Most valahogy ez a rész nem adta :S füves cs harca jó volt, de most egyáltalán nem röhögtem szét magam :S bocs nem akarom lehuzni, de most sztem ez gyenge rész volt.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #916 Dátum: 10 dec 12, 22:28:14 » |
|
Rajz irtó jó..
Bata15: Ok hogy paródia de ne mindig cska a poént részt..
Végén a Szaszukét vágodnál behaltam xDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #917 Dátum: 10 dec 12, 22:31:38 » |
|
Hátt... Szerintem ez benne van a top 3 -ba! A rajzolás zseniális az első részekhez képest, a szinkron is fejlődött valamennyire, (szerintem) és bár poénok terén most tényleg kicsit szegényes volt, viszont a harcjelenetek ezt kárpótolták! Szóval szerintem jó lett! És nyugi Zoli! Kitartok melletted! ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 12, 22:32:56 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #918 Dátum: 10 dec 12, 22:32:25 » |
|
A rajz elképesztő mennyit fejlődött,nekem nagyon tetszett. Voltak olyan jelenetek amin elmosolyodtam,de hangosan csak egyszer nevettem el magam... A történet viszont nekem nagyon bejön,szépen alakulnak a dolgok. Tehát a rajz meg a történet egyre jobb,viszont poénok terén az előző rész tényleg jobb volt. 10/8 nálam ez a rész,csak így tovább^^ Még annyi hogy néhány hangot nehéz megkülönböztetni egymáson,szerintem ezen lehetne javítani kicsit:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #919 Dátum: 10 dec 12, 22:39:43 » |
|
Megnéztem az új részt , és azt kell mondjam nagyon oda tetted a rajzok az eddigi legjobbak , a fertőző emberke szeme nagyon pöpeces . A hátterek is nagyon jók , és gömb megrajzolása is nagyon tetszetős Karinnak 1 kicsit férfias az arca , de ez az 1etlen ami talán hiba lehet a rajzokban . Sajnáltam , h nem mutatják azt , mikor elfoglyák Dzsúgót . Tutut kár , hogy nem rajzoltad le , bár így is legalább volt egy kis szerepe ^^ Mindent összegezve , szerintem ez volt a legszebb , legtartalmasabb és legjobb rész remélem sok ilyen lesz még és Grat U.i : a karakterre szabott felirat nagyon jóra sikeredt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 12, 22:40:25 írta -Kai- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #920 Dátum: 10 dec 12, 22:54:31 » |
|
Profizmus ember! Gratula! Nagyon örülök, hogy eljutottál erre a szintre is! Zseniális volt, a kidolgozás is nagyon jó Láttam Karin közelijénél kipróbáltad Dani stílusát is A rajzhoz egyvalamit fűznék hozzá: ELÉG EGY ORRLYUK Tényleg nagyon jó volt, ezt élveztem eddig a legjobban Hepi 10. részt és boldog karácsonyt Majd még beszélünk Ui: Totálisan megérte a 15 percet
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
TheChosenOne
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #921 Dátum: 10 dec 12, 23:22:21 » |
|
Szerintem is ez volt az eddigi legjobb rész. Megérte várni... A rajz szuper volt, a történetet zseniális. "Panaszkodni indultunk a TV stúdióba", hallod ez beteg:D A legteccetősebb rész az volt amikor Sasuke fölül, füvi meg alul kiabált, az is nagyon poén volt. Gömb Kuchiyose no jutsuja is aratott. Így tovább, és sok sikert a továbbiakban. Remélem megél még a sorozat legalább 20-30 részt. (Bár jobban örülnék ha sokkal többet^^)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 12, 23:25:20 írta TheChosenOne »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #922 Dátum: 10 dec 12, 23:30:18 » |
|
Első postom ide: Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez az eddigi legjobb rész. Sosem voltam nagyon oda a sorozatért (természetesen mindig néztem, és semmi bajom nincs vele, sőt...), de ezt a részt kifejezetten élveztem, dacára annak, hogy nem volt tele poénokkal. Mikor a gömb "basszameg-közben" meghalt, azon felröhögtem. :) Szerintem az nagyon jól lett szinkronizálva. Ahogy az előttem szóló is említette, az a jelenet, mikor Sasuke felülről, Cs (akarom mondani, Füvi) pedig alulról beszélgetett Sasukéékkal, szerintem is nagy volt. :)) (jobb kifejezést nem tudtam találni rá) És mit tudnék még mondani...talán első olyan rész volt, amiben Füves Cs tetszett, eddig sokszor kifejezetten unszimpatikus volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuerza
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #923 Dátum: 10 dec 12, 23:33:04 » |
|
Én az eddigi részeket 1-9-ig szerettem, mert volt benne némi fantázia és kreativitás. De ez a 10. rész, egyszerűen bűn rossz volt. Zéró poén, értelmetlen káromkodások, gyenge rajz ( kivétel cs harca). Szóval egy szó mint száz. Szerintem ne menjen a mennyiség a minőség rovására. Ha épp alkotói válság van és nem tudják a készítők az elvárt és közkedvelt színvonalat hozni akkor inkább hanyagolják egy kicsit, és majd ha beindul a gépezet (és miért ne indulna be ha már 9 részen keresztül sikerült) akkor újra neki állni a munkának. Mert az, hogy csak csináljunk valamit mert elvárják tőlünk az szerintem butaság. Főleg, és nem győzöm hangsúlyozni úgy, hogy előtte már volt 9 kellemes szórakozást nyújtó rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #924 Dátum: 10 dec 12, 23:38:07 » |
|
Ezzel vitatkoznék, különösképpen a rajzolás minőségének (nem tudom máshogy mondani) fikázásával, engem több helyen kifejezetten meglepett, mennyivel jobb, mint az előző részek némelyike. Én az eddigi részeket 1-9-ig szerettem, mert volt benne némi fantázia és kreativitás. (...) előtte már volt 9 kellemes szórakozást nyújtó rész.
Ezzel szintén nem értek egyet. Őszintén szólva, volt már az első 9 rész közül olyan, ami kifejezetten nem tetszett, amit alig bírtam végignézni (enyhe költői túlzással élve). Lehet érte megkövezni, de nekem igenis volt olyan rész, amit igencsak gyengének éreztem. Ez - a te véleményeddel ellentétben - nekem közel sem ilyen volt - de ezt leírtam már előbb. Köszöntem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuerza
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #925 Dátum: 10 dec 12, 23:47:26 » |
|
Jó hát kinek a pap, kinek a paplan. Nekem ez a véleményem:) És végülis ez a fórum arra való, hogy leírjuk. Szerintem ez nem volt jó rész és ennyi. Azt, hogy miért nem már leírtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #926 Dátum: 10 dec 13, 00:00:55 » |
|
Gyenge rész, mint mindig. A Dei elleni harc volt az egyetlen poénos rész véleményem szerint a sorozatban. A grafika fejlődik az oké de a történet unalmas, mint a karakterek és egyszer sem mosolyogtam. De ez csak egy vélemény a sok közül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #927 Dátum: 10 dec 13, 00:02:24 » |
|
... bár poénok terén most tényleg kicsit szegényes volt, viszont a harcjelenetek ezt kárpótolták! Nos, néha már azon is elgondolkodok, hogy egyáltalán minek bele poén, mivel én a történetre hajazok 1.sorban, így sokkal jobb lenne ha nem rontanám el poénokkal... ...Sajnáltam , h nem mutatják azt , mikor elfoglyák Dzsúgót . Tutut kár , hogy nem rajzoltad le , ...
Eredetileg úgy kezdődött volna, hogy Juugo-t elfogják, és a jelenet, ami az elején volt vhol a közepe fele lett volna. Tutu-t szándékosan nem mutatom (lásd 1, 9, 10. részek) Később megtudod miért. A rajzhoz egyvalamit fűznék hozzá: ELÉG EGY ORRLYUK Kéééész Ki más írta volna ezt, ha nem te ...Ha épp alkotói válság van és nem tudják a készítők az elvárt és közkedvelt színvonalat hozni...
Én elsősorban boldog vagyok és örömmel tölt el, mikor látom, hogy elkészítettem azt mit megírtam magamnak/szerettem volna. Nem volt semmilyen alkotói válság, spontán én egy olyan alak vagyok (amit már ezerszer írtam), aki a történetre hajazik, sajnos a poénok árán is ha kell. Ahhoz, hogy a közkedvelt színvonal egyáltalán létezzen, meg kell szokni ennél a sorozatnál, hogy történet 1., poén 2. (vagyis, amilyen én vagyok) Emiatt érezhetnek még páran úgy, mint te (pl Kazekage-sama). De mint ahogy te is írtad: a fórum arra való, hogy leírjuk a véleményünket. Ha neked ez a véleményed, szíved joga Kried, tök jól fogalmaztad meg (szavazzatok blogomon) Jha igen, még valami. Ez a sorozat egy FanMade, ami nem azt jelenti, hogy viccesnek kell lennie, hanem hogy egy fan csinálta (jelenesetben Naruto fan). Ha szerintetek nem éri el azt a szintet, hogy "paródiának" lehessen hívni, akkor nem paródia. Én sose írtam, hogy ez az lenne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 13, 00:07:25 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #928 Dátum: 10 dec 13, 00:15:44 » |
|
Zolcsikám le a kalappal! Nagy rész volt a szó szoros értelmében Tetszett! gigalááááááááááááájk! a golyós elleni harc vitt mindent a kedvenc jelenetem elismerésem! szépmunka megérte rá várni Grat és még fejlődtél is rajzolás terén! eegyre igényesebb:) hajrá, csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #929 Dátum: 10 dec 13, 01:01:13 » |
|
Azta Zoli! Szakadtam rajta, mint minden részen! Garfild nagyon powa! Föleg ahogy én hivom, a "3 csikos rész tetszett" Egyszóval Grat, Várom a kövit. Jah, és a vége is nagyon nagy volt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|