djbike
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Minato Namikaze The Fourth Hokage
|
|
« Válasz #870 Dátum: 10 nov 17, 19:16:10 » |
|
Öcsém mik vannak még ezt is képesek eggyesek elcsorni Deh a Hebis barmok nagyon fasza lett nekem bejön:D reméljük soká lesz vége:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #871 Dátum: 10 nov 17, 20:14:57 » |
|
megnéztem és már elkezdte csinálni ,kész van kemény 2 képkockával és még a te garfieldodat is bemásolta hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #872 Dátum: 10 nov 17, 22:59:53 » |
|
Az ÉN átokpecsétes Garfieldomat ... (Vehetném megtisztelőnek, hogy a sorozatomban megalakult szervezetet parodizálja ki..) DE bekavar, mert ugyebár nálam most jött el az Anti-Hebi ideje. Most fognak sokat szerepelni. GARFIELDdel meg nagyon sokáig terveim vannak, ő meg így elcseszi... Meg az ő nevét adja hozzá...eh...
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #873 Dátum: 10 nov 18, 14:29:56 » |
|
Mivel a linkhez nem volt szerencsém sok véleményt nem írhatok a gyerekről... Hmmm Már nem csak kenyeret lopnak xD Ezek szerint már ilyet is lopnak (nem lopás=lopás? ) Most nem értem....Ellopta az ötleteidet vagy saját maga készít mindent a te elkezdett történeteid alapján?:S (Az ilyet nem szeretem)
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
djbike
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Minato Namikaze The Fourth Hokage
|
|
« Válasz #874 Dátum: 10 nov 18, 15:34:10 » |
|
A lényeg h a "Hebis barmok" ból lopta a gyerek az ötletet és ahogy most olvastam még Karakter-t is lopott (Garfield) hát azért ez nem semmi, az csak 1 dolog hogy tetszik neki és ő is akar deh akk legalább ne koppintsa az "Anti-Hebi"-t deh hát igen ahogy a blogját néztem nem lehet 11-12 évesnél több (Szerintem) és nem fogja fel h ez lopásnak minősűl ienért lincselni kéne:) Jah még annyit h ha valaki tudja megadná a gyerek blogján a címet mert nem tom hól találtam meg :
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 18, 15:39:13 írta djbike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #875 Dátum: 10 nov 18, 17:21:49 » |
|
azt én is megköszönném zola.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #876 Dátum: 10 nov 18, 18:04:34 » |
|
oks. ^^ ...zola.
Héééé! Senki nem hívhat Zola-nak, (kivéve Chakra, de ő is csak azért, mert tőle már nem is tudnám másképp elképzelni^^) Köszííí Nyugi, semmi baj ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 18, 18:52:58 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #877 Dátum: 10 nov 18, 18:11:08 » |
|
elnézést ZOLI, nem tudtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #878 Dátum: 10 nov 18, 19:27:51 » |
|
köszönöm mindenkinek aki átküldte ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 18, 19:57:10 írta -Kai- »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #879 Dátum: 10 nov 18, 20:07:24 » |
|
elnézést kérek , nem figyeltem ^^ de hát , ez emberi dolog am a srác rajzát hagyjátok sztem , mert ő téll csak hasonlítani akar a példaképeire , minden szempontból. Azt akarja , h felfigyeljen rá Dani és Zoli ^^ , de nem volt elég tehetsége , sem elég fantáziája ahoz , hogy alkosson 1 saját sztorit , emiatt inkább egy meglévő alapon futó történetet akart módosítani . De ez nem jött össze . Sztem ő is tudja , h semmi esélye befutni , de legalább ez a tudat van benne : végre észrevettek a példaképeim . (és amúgyis 12 éves , ki nem lopta más sztorijait , vicceit , beszólásait 12 évesen ) Moderátor, Chakra: Nem dupla hsz, csak töröltem közülük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 19, 13:31:21 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #880 Dátum: 10 nov 18, 20:20:21 » |
|
Már megbeszéltem vele. ^^ Leáll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #881 Dátum: 10 nov 18, 20:50:20 » |
|
Valaki küldje már el a linket amit Yoko kirakott.. A lopásról PM Be..mivel Chakra leírta itt ne reklámozzuk.
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #882 Dátum: 10 nov 18, 21:46:01 » |
|
Már megbeszéltem vele. ^^ Leáll.
... egész jó fej lett már ... kedvence Tutuka meg Füves Cs ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #883 Dátum: 10 nov 18, 21:56:09 » |
|
((Ziccet=Viccet, Dan-c=Dante-C= Dant-C xD
Bocs ebbe muszáj volt belekötnöm. xD De hogy ne offoljak... Szerintem is gerinctelenség kérdés nélkül más munkáját kirakni,mintha a tiéd lenne...De ő legalább még időben leállt.. Ergo várjuk a kövi részt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #884 Dátum: 10 nov 19, 22:45:49 » |
|
Kérlek szavazz a blogomon! Fontos !! http://hebi-sbarmoktutu4ever.blogspot.com/(Tudom Chakra, hogy megkértél, hogy ne rakjam ide ki a blogom nevét, mert elég ha ott van a személyes üzim között DE szinte senki nem találja, mert rengetegen kérdezik, hogy van-e blogom, meg hogy hol érhető el. Sz'al légyszi ne töröld ki )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|