yoko logan
|
|
« Válasz #840 Dátum: 10 nov 05, 21:32:05 » |
|
már többen megnézték, csak amikor aznak spontán felnéztem akkor 666an nézték meg. De ez már régen volt.
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
MarcikaXD
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #841 Dátum: 10 nov 07, 19:51:48 » |
|
akk mindegy am tényleg nincs egy letöltő link hozzá? mer mondtam nekem marhára bejön. még ha kicsit "furcsák" is a rajzok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #842 Dátum: 10 nov 07, 20:20:32 » |
|
Mit értesz az alatt h furcsák?H nem olyan mint pl Danié?Talán azért mert ezt Zoli rajzolja a saját stílusában!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MarcikaXD
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #843 Dátum: 10 nov 07, 21:09:34 » |
|
nem az! bejön nekem, de am tényleg! csak egy hangyányit olyanok mint a ps1-es játékoké.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ryuuzaki Lawliet
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #844 Dátum: 10 nov 08, 22:38:34 » |
|
Hát...Én...h' is mondjam... Már nagyon várom a kövirészt xD Mi az h' fura a rajz...az 1.részbn még nekem nem tetszett de már annyit javult...bár Juugo romlott xD De téll' nagyon sokat fejlődtél Sok sikert a "Mit forgassunk"-hoz
|
|
|
Naplózva
|
"The Art is, BANG!! ~un~"
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #845 Dátum: 10 nov 08, 22:46:25 » |
|
Kösz Mondtam, hogy Juugot elfelejtettem hogy kell rajzolni. Teljesen Mellesleg most van 1 nagy problémám. A 10. rész kicsit hosszúra sikeredett szal lehet 2é szedem, de akkor is egybe publikálom a 2 részt (ha kettészedem) max 1 héttel korábban adom ki a 10.et De mondjuk örülnék ha nem kellene szétválasztanom, de ha igen akkor kb ilyen lesz, hogy a 10. rész 8 perces, a 11. rész meg 7 perces:S Véleményt: ( ) (Ja mellesleg a jó hír, hogy hanyagolom a MIt forgassunkat[nem végleg], + most nem mék suliba így egész héten rajzolok. már 4,5 perc kész van. ) (Kecsu dobj meg egy Püvel ha megkaptad a válasz üzimet, csak mert a netem akad és nem tom elküldtem-e. Köszi )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 09, 01:06:44 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #846 Dátum: 10 nov 09, 13:16:33 » |
|
Ne szedd szét két részre. Jó az egyben is, végül is az a 10. rész. Ha nem szeded szét, az kevesebb "meló" a rajongóknak, neked és nekem is.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #847 Dátum: 10 nov 09, 15:07:04 » |
|
Hmmmmm...elgondolkodtató, de most jelenleg úgy alakult hogy ez lesz a legkisebb gondom, ugyan is: Egy képemre amit...hát...eléggé sokáig rajzoltam, alakítgattam, hogy jobb legyen meg minden, véletlenül rámentettem a következő képet, szóval az előző elveszett. Ilyenkor jön az érzés, hogy : R*hadjon meg az egész HB, ott ahol van, soha többet nem nyúlok hozzá!!! (ez az érzés kb 1-2 hét múlva elmúlik szerencsére nem pedig örökre tart) De olyan jóóó kéép leeet :'( Sose fogom tudni megrajzolni ugyanolyan jóra :S Áh
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #848 Dátum: 10 nov 09, 16:23:34 » |
|
Kitartás, Zola! ^^ _________________________ Mivel sokan kértétek, mostantól a Hebi-s barmok részei direkt letöltésként is elérhetőek: KATT
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #849 Dátum: 10 nov 09, 17:46:03 » |
|
De fogod. Próbálkozz és menni fog Amúgy meg szerintem se szedd ketté a 10. részt. Felesleges. Minél hosszabb, annál jobb!
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #850 Dátum: 10 nov 09, 18:05:28 » |
|
ja annál tovább kussolunk:) De tényleg: kitartást! Az erő veled van... ifjú Skywalker, és ez okozza veszted
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 09, 21:37:37 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #851 Dátum: 10 nov 09, 19:30:01 » |
|
Uhh :S . Ien velem is volt hogy elrontottam egy képet . De beszarás mert annál 5 ször jobra sikeredett xDD Már nagyon várom a 10. részt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #852 Dátum: 10 nov 10, 19:56:07 » |
|
Hát sajnos előfordul az ilyen de ha egy ilyen miat feladod akor mi lesz később ?? ha mondjuk lesznek nagyobb gondok??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 10, 19:56:53 írta david-naruto »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #853 Dátum: 10 nov 10, 21:22:00 » |
|
Pl? A rész vége előtt 3 képkockával tönkremegy a gépem, és eltűnik minden rajzom?? Na ott tényleg elgondolkodnék... Am ne aggódj, már rajzolom 5 percnél tartok és még a történet felénél sem vok :S Pedig rajzolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MarcikaXD
Újonc
Nem elérhető