Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #825 Dátum: 10 okt 23, 10:15:52 » |
|
Na,akko megvan a 3. füves CS zavazat hála nekem XDDDD mikor lesz kész az új rész??
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #826 Dátum: 10 okt 23, 11:17:07 » |
|
Most jönnek a ZHk meg esszék meg prezentációk meg minden szirszarok, szóval ha így tippelnem kell kb... 2011. Na jó, azért nem:D 1,5 perc már kész vanXD de nem tudom tényleg, mert lehet megint hosszú lesz, mivel nem akarok trilógiát csinálni Szóval még várhattok rá, sajna
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #827 Dátum: 10 okt 23, 12:00:53 » |
|
Egyértelműen Marcsira raktam a voksom. Az ő karakterének elhelyezése a történetedben a legnagyobb húzás, bár ezt már nem egyszer hangoztattam. Remélem kihozol belőle minden kihozhatót.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #828 Dátum: 10 okt 23, 14:04:03 » |
|
Akkor megvan az első egyéb, szavazat is. Ha sorrendet kéne felállítanom akkor: 1. Garfield, 2. Tobi, 3. Orochimaru
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #829 Dátum: 10 okt 23, 14:24:55 » |
|
TUTU T___T mindig tutu és csak tutu marad mert ő a legjobb szereplő nekem: 1.Tutu 2.Garfield 3.Orochimaru Tutut azért mert nagyon aranyos kis szereplő Garfield azért mert ő garfield xĐ nemtudom Orochimaru pedig egy nagyon szimpatikus karakter számomra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 24, 13:52:59 írta Đestri »
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #830 Dátum: 10 okt 23, 18:46:45 » |
|
A szavazás végeredménye szerint majd rajzolok egy főcímképet, amin a legtöbb szavazatott kapottak szerepelnek.(persze a sorozaton kívül, egy fan rajz ) Most milyen lesz már? : A Hebi-s barmok, és a szereplők: Orochimaru, Garfield, Tobi, Suigetsu, Tutu ( , mivel őket szeretitek a legjobban) (gyakorlatilag nem értem minek Sasuke, Karin és Juugo ) Mind1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 23, 21:09:50 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #831 Dátum: 10 okt 23, 22:31:08 » |
|
Moderátor:
Zola: A blogod címe elég ha a profilodban benne van. ^^
Pár hsz törölve.
Többiek: Ha ide beírjátok, hogy kire szavaztatok, akkor normális indoklást is írjatok, mert így nincs értelme.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #832 Dátum: 10 okt 24, 19:12:04 » |
|
Mi a fenéért olyan népszerű Garfield?! Nem is volt annyira vicces az az icipici szerepe sem! Ne a képregényes Garfieldot hanem a sorozatos Garfieldról mondjatok véleményt. Jeez. Mellesleg ez már hányadik ilyen szavazásod? Mindig ugyanaz az eredmény
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #833 Dátum: 10 okt 24, 23:21:21 » |
|
Nem igaz, mert most mindenkit felsoroltam, + nincs is külön Garfield meg Tobi, hanem: Egyéb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #834 Dátum: 10 okt 25, 17:49:02 » |
|
Tobcsi benne van a HB-ben? Basszus én nekem az a rész kiesett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #835 Dátum: 10 okt 25, 18:33:39 » |
|
A Deidaras részben tűnik fel.Én Orora szavaztam,ő a favorit. A sok beszólása miatt,és Szászke piszkálása miatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 25, 18:34:52 írta jatek09 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #836 Dátum: 10 okt 28, 16:08:24 » |
|
én Suigetsura szavaztam, mert szerintem kellően lazafigura, nem 100%-ban tökéletes, de mégis, ő az aki feldobja leginkább a sorozatot sztem Viszont megemlíteném én is Orochimarut mint ötletet ahogy Dani is fogalmazott. kiváncsi leszek a sorsára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #837 Dátum: 10 okt 28, 20:42:12 » |
|
Sziasztok. Sajnálattal közlöm, hogy a youtube-on a 9. részt 666 -an nézték meg, így én ezt egy ördögi jelként értelmeztem, emiatt abbahagyom a Hebi-s barmokat. Ég veletek. ... Na jó csak vicceltem (de tényleg 666an nézték meg). Amiért írok nektek az a következő. Most forgatjuk a Mit forgassunk 2-t ami javában sokkal jobb lesz mint az 1., emiatt + amiatt is, hogy a 10. rész kicsit bonyolultabb, a 10. rész eléggé soká fog megjelenni. De amint kész a film, gőzerővel rajzolok. Addig is: Legyetek jók és szobatiszták
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #838 Dátum: 10 nov 05, 12:25:07 » |
|
<hsz tartalma törölve>
Moderátor, Chakra: Zola, az nem szavazás, ha a "tetszik gombra kell kattintani". Az ilyeneket a jövőben mellőzzük. Reklám és OFF is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 05, 13:30:38 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
MarcikaXD
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #839 Dátum: 10 nov 05, 21:14:36 » |
|
nekem full bejön, nem is értem mért nézték a youtube-on csak 666-an meg. egyébként nem lehet ezt valahol letölteni? ha igen valaki küldje a linket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|