Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #660 Dátum: 10 szep 18, 19:02:17 » |
|
Megoldható! XDXD Jóvanna Várom az Új rajzolási technikát Láttunk már ilyesmi munkát tőled korábban pl: Blog-fjeléc, vagy Topicba postolt kép formájában? Ha NEMMIKROFON, akkor mi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 19:03:02 írta Matten »
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #661 Dátum: 10 szep 18, 19:15:09 » |
|
Nem rossz kérdés. Télleg, TuTu hanját TuTu adja? xD
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #662 Dátum: 10 szep 18, 19:18:48 » |
|
Már kérdeztem nem zoli fütyürészik xĐ
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #663 Dátum: 10 szep 18, 22:47:06 » |
|
Várom az Új rajzolási technikát Láttunk már ilyesmi munkát tőled korábban pl: Blog-fjeléc, vagy Topicba postolt kép formájában? Ha NEMMIKROFON, akkor mi? Igen, a blogon levő képek már a 9. részből valók. Am nem új rajzolás, csak szebb, mm a vastag vonal marad, csak ...szal szebb az egész. Na majd meglátjátok Sztem holnap belehúzok keményen, mert eléggé le vok maradva. Télleg, TuTu hangját TuTu adja? xD
Tutunak én adom a hangját, de nagyon hasonlít az ő hangja is az enyémre. mm amikor utánozom ... Annyira tetszik a kis rész, amit Tuturól rajzoltam. Megnéztem már párszor, és emiatt is van most kedvem rajzolni. Szal most már haladósan nyomom. ... remélem
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #664 Dátum: 10 szep 19, 18:24:06 » |
|
Szeretném, ha elkészülne szeptember végéig. De ehhez mondjuk nagyon kell sietnem Majd kiderül, az is lehet, hogy hortelen megjön a kedvem és 3 nap alatt lerajzolom az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #665 Dátum: 10 szep 19, 18:57:59 » |
|
De akkor meg a fontosabb dolgaidat hanyagolnád el, mondjuk nemkünk fanok azért jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #666 Dátum: 10 szep 19, 18:59:54 » |
|
Tudod mit csináltam az elmúlt 3 hétben a rajzolás helyett, ami úgymond fontos dolog volt???? Csillagkaput néztem. 6 évadot zsinórba és még be akarom fejezni, de most akkor is Hbzek szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #667 Dátum: 10 szep 20, 19:19:17 » |
|
Káros szenvedélynek elmegy Zoli... Szerintem ha a saját alkotásod témájába írt off miatt, ahol azért írod ki hogy miért késhet nem tilt ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #668 Dátum: 10 szep 21, 16:35:13 » |
|
Na végre erre várok már mióta. Amúgy jó hogy vannak ilyen pihent agyú emberek mint te vagy Dani. Ja és énis minden amerikai sorozatot megnézek najó néha 1-2 Barátok Közt is becsusszan peace
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #669 Dátum: 10 szep 21, 20:59:57 » |
|
Káros szenvedélynek elmegy Zoli... Szerintem ha a saját alkotásod témájába írt off miatt, ahol azért írod ki hogy miért késhet nem tilt ki.
Moderátor: Köszi Manesz, hogy ennek az eldöntését rám bízod. De tőled is sokat kell törölni. A többieknek: Kezd elOFFulni ez a téma. Maradjunk a Hebi-s Barmoknál.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #670 Dátum: 10 szep 22, 15:46:53 » |
|
Én azt szeretném megkérdezni (lehet hogy volt már erről szó) de, Zoli miért nem maradtál az originale ruházatnál talán túl nehéz lett volna meg rajzolni vagy mi. Nem fikázás csak érdekel. peace
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #671 Dátum: 10 szep 22, 16:08:22 » |
|
Nos, mivel kezdetben nemgondoltam, hogy eljutok olyan fejlettségi szintre, ahol azt fogom mondani, hogy: ok, megéri folytatni, mert amiket tervezek megtudom csinálni (gondolok ezalatt a 7-9<. részekre). Ezért szartam le magasról, hogy megrajzoljam a nehezen rajzolható ruhát, szóval helyette egy egyszerű piros folt elég lesz Amúgy ugyan ez a helyzet a címmel is. Tudtam volna kreatívabban is kitalálni Egyébként megtudom rajzolni a ruhájukat, mert még a jelenleg meglévő részek előtti ún. 0. és -1. részeket úgy kezdtem, hogy az alap ruhákban vannak: Bizonyíték: http://kepfeltoltes.hu/view/100922/017_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/100922/018_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/100922/029_www.kepfeltoltes.hu_.jpg...ja de ezekt a részeket tagadom, nem mutatom meg senkinek, csak most feljött, szal a te kedvedért Nem is tudom miért vannak még a gépemen,
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 22, 16:11:36 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
littlelucy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #672 Dátum: 10 szep 22, 16:52:46 » |
|
egész jók a képek Zoli, jól ki vannak dolgozva a ruhák is, viszont azt megkérdezhetem, hogy mi az a valami sasuke fogán a 2. képen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #673 Dátum: 10 szep 22, 17:42:09 » |
|
Lyuk De ezek életem legelső képei, tehát ritka ***okXD Most így visszagondolva, h mennyi időt szántam a megrajzolásukba és a felszinkronizálásukba ... áh, kiégtem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #674 Dátum: 10 szep 22, 18:53:03 » |
|
... Ezért szartam le magasról, ...
Moderátor: Ahogy gondolod, de ne trágárkodj. Máshogy is le lehet írni. És írásban nem működik a "bocs, kicsúszott a számon" indok. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|