24 nov 23, 20:49:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi-s barmok  (Megtekintve 333453 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Zizi100
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #645 Dátum: 10 szep 07, 13:57:27 »

nos volt időm így megnéztem! Nyelvesít a grafika nem a legjobb viszont tetszenek a mozgások Mosolyog amúgy a boci boci tarkás rész nagyon jó! xD H1-N1 rakéta lol xD a poénok se legjobbak viszont ha egy olyan pihent agyú ember nézi mint pl.: én xD akkor szét lehet röhögni magadat  Hümm-hümm

természetesen én nem tudnék jobbat csinálni! Mosolyog

amúgy a poénokra visszatérve: meg kel jegyeznem hogy van köztük 1-2 nagyon állat! Nevet na de az se kutya mikor Karin énekel xD
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 07, 14:00:45 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
yoko logan
VIP

A remény hal meg utoljára!

« Válasz #646 Dátum: 10 szep 10, 17:51:45 »

Ez most érdekes volt am. Egyik nap úgy lett volna, hogy 8-12-ig van órám. Ehelyett (mivel az a legelső óra volt ez) csak bemutatkoztunk és 10 perc után elengedett minket. Leültem gépelé, és megláttam a pain-et. Megnyitottam és megláttam egy üres háttérben álló Suigetsu-t. MOndom, csak megcsinálom már neki a hátteret. Egyszer csak azt vettem észre, hogy délután 4 óra van, és a fél részt megrajzoltam ikszdé
Na mondom, ez nagyon kemény Mosolyog

...

Na jó, ez kicsit ****nagy tulzás volt. Még messze vok a felétől, sajnos:S De akkor is végig rajzoltam az időpontok között Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 10, 18:02:19 írta yoko logan » Naplózva

Eej, Kabuto...hova fajulsz már? ikszdé
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #647 Dátum: 10 szep 11, 15:06:25 »

Nembaj a lényeg, hogy elkezdtem már várom az új részt  Pojén
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Ninbikun
Gennin
*

Yu gi oh abridged fan

« Válasz #648 Dátum: 10 szep 16, 19:22:58 »

Sziasztok, rég írtam már ide, de csak azért, mert nem akartam. Vagyis inkább, nem volt semmi mondanivalóm. Azt elegen elmondták már, hogy mennyire tetszett nekik az átvezető, úgyhogy vedd úgy, hogy azokat elmondtam. Mosolyog Azt a kérdést várom már részedről: "Szerintetek Sasuke a 12. részben valljon e szerelmet Narutonak, vagy inkább Sakura kiáltson érte, mikor Pein lerombolja Konohát, és mentse meg a napot? Válaszaitokat várom a blogra." Nincs bajom amúgy a kérdezgetéssel, csak jókat mosolygok rajtuk. Persze fontos a közvéleménykutatás, úgyhogy talán hagyjuk ezt a témát. (Suigetsu szerepeljen többet, és Juugo szívjon vele) A következő résszel kapcsolatban, örülök, hogy volt egy inpresszív napod, és sokat rajzoltál a részből. Mondhatnám, hogy naponta 1 órát tölts vele és úgy hamarabb kész lesz és szabadidőd is marad. De tudom én, hogy ez nem így működik. (egy nagy sz*rt) Ha nincs ihlet, vagy hangulat, vagy fáj a fejed, vagy tanulni kell, vagy találsz egy jó kis sorozatot, amit nézegetsz, akkor elúsznak a hetek. Ha meg egyszer leülsz és elkezded, akkor késő este veszed észre, hogy hogy elment az idő. Tudom én, hogy van az. Na szóval csak annyit, hogy kitartást a 9 hez, én már nagyon várom.

OFFF:::

...pillanat...Felbomlik a Taka????????? NEEEE!!! SPOILEEEEER!!!! Pedig azt hittem, itt biztonságban lehetek tőle :.( <- 2 éve nem olvassa a mangát. Viszlát...vagy nem. 
(Matten, grat a Yu gi oh kurtított hoz, már csak 38 rész maradt!!! ne add fel, nagyon jól haladsz!! Ilyet Tithentől nem hallasz, mi?  Ördögi
Lesz valaki conon?  <- OFFF off
Naplózva

- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva.
- Meddig?! O.O
yoko logan
VIP

« Válasz #649 Dátum: 10 szep 16, 21:37:36 »

Nem írok kérdést, mert akkor az vmilyen szinten spoiler lesz.
Am meg én is rég írtam, de nem akarok mindenféle hülyeséget írni, szal...inkább hanyagoltam.
Ja és most legutóbb az egyik órámon rajzoltam ami 2óra45perc-es volt. Ott haladtam viszonylag.
De tény, hogy lassan haladok a 9. résszel, de...ez van. Viszont szebb lesz.
A 9. és 10. rész lesz véleményem szerint azok amiket nagyon lassan fogok elkészíteni. Utánna már jobb lesz valszeg.

Új bejegyzés a  blogomban!! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 17, 09:34:44 írta yoko logan » Naplózva

Đestri
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.

« Válasz #650 Dátum: 10 szep 17, 14:25:01 »

Nem vagy SasukeHinata fan, csak ez a kép tetszik nekem. Mosolyog
Am őszintén a Hebi közül Karint szeretem lerajzolni a legkevésbé Nevet , de ez mellékeses.
Most megint az a legnagyobb bajom, h nem tom windows 7tel rajzoljam az új részt vagy ne Nevet Bár már 1 képkockát megrajzoltam. Nevet

a windows7-es paintel szerintem ne dolgoz...
Azért is mert ha vonalakat húzol és úgy dolgozol mint dani tehát egymás után huzogatod a vonalakat akkor az nem fog menni :/
ez elég régi bejegyzésed de ez egy kis vélemény xĐ
Naplózva

Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
yoko logan
VIP

« Válasz #651 Dátum: 10 szep 17, 14:33:46 »

Nem úgy dolgozok mint Đani Mosolyog
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #652 Dátum: 10 szep 17, 17:06:31 »

Zoli láthatóan a Ceruzával vagy az ecsettel dolgozik. Ezért különbözik annyira a stílus attól amit Dani csinál. Már rég megtanultam, hogy ahhoz hogy alkoss valamit Paintben nem szabad a Ceruzát használni. Nagyon jó rajzokat így csak az igazi tehetségek tudnak csinálni Nevet Például Omnistrife ceruzát használ, és Zolitól az átokpecsétes Sasuke sem semmi Nevet
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #653 Dátum: 10 szep 17, 17:43:21 »

jah sztem ö a görbevonalat a kitöltőt, a radírt, és a kijelölést használja max Nevet a cerka aprobb javitásokra valo.
de am nagyon jo és ahogy a blogot néztem látszik is a változás a kezdetkhez képest
Naplózva
yoko logan
VIP

« Válasz #654 Dátum: 10 szep 17, 17:48:23 »

Köszi Mosolyog
Matten, mármint melyik átokpecsétes Sasuke? Ami a 7. részben van??
Én használok ceruzát, de csak nagyon néha, pont ahogy zer0 mondja.
A radírról csak annyit, hogy nem is tudtam amíg meg nem láttam Đani blogján a kisvidit, hogy lehet ilyenre is használni a radírt. És ez az első rész, amit teljesen az új Paintben rajzolok meg. Mm az átvezető 2.00-nak a végét is ott rajzoltam meg, de most az egészet. Remélem tetszeni fog. Mondjuk nekem idáig a kedvenc részem. És grafikailag is a legszebb Mosolyog
Esküszöm én jobban várom, hogy elkészüljön  mint ti ikszdé csak a lustaság...
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #655 Dátum: 10 szep 17, 17:52:02 »

jah am ez a vid sokaknak segitett. 4.es korom ota hazsnálom a paintet suliban (most 10.es vok) és egy tanár se tanitott ilyen trükköket Nevet csak h rajzolj kört, nyomd a shiftet xD

am gondolom a szemeknél a fényél hazsnálsz cerkát/ecsetet, meg ruhán ha kell vmi. A görbe eszköz em nagyon hasznos, csak nem mindig ugy görbül ahogy kéne Nevet

am logan a lustaság nem rossz Nevet aki lusta az lassabban öregszik xD am tényleg jol megrajzoltad azt a részt Nyelvesít
am a tanárt nem zavarja h mit alkotsz az óráján? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 17, 17:57:24 írta Zer0 » Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #656 Dátum: 10 szep 18, 12:14:15 »

Behozol 3 új hangot és Én nem vagyok köztük!? Átok rááád XDXD

Csak vicc.. xD

Ne mondd már, hogy Garfieldnál torzítottad a hangod! XDXD Azthittem az saját torokból megy ikszdé Próbáld feszegetni a korlátaid Nevet
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
yoko logan
VIP

« Válasz #657 Dátum: 10 szep 18, 13:27:35 »

ikszdé Annyira hülyén beszéltem, hogy csak 1-el a mély fele torzítottam (az 1 a legkisebb mozdulás). De szerintem ha nem torzítok akkor is jó lett volna. Na mind1, akkor még nem így láttam Nevet
... Már bánom. Am viszont a 3. részt újrafogom szinkronizálni szerintem. Mármint jeleneg 65% esélyt látok rá. Nagyon sok benne a csúnya beszéd, de az is lehet, hogy csak egyszerűen megvágom és akkor pár mpvel rövidebb lesz Mosolyog
Naplózva

Invalid
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #658 Dátum: 10 szep 18, 13:46:41 »

aaaaa annyira várom má a legújabb részt Nevet de nem annyira mint az Eaé 24. ep-jét Nevet télleg a HB is kb 35részes lesz? vagy több? Nevet
Naplózva

Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..."
Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
yoko logan
VIP

« Válasz #659 Dátum: 10 szep 18, 18:44:09 »

Manesz, úgy legyen! Mosolyog
Hogy hány részes lesz? nehéz megmondani, mivel pl most volt egy kis magánakciója Suinak az anime-ben, amikor elment a kardjáért és napokig távol volt. Na pont ilyenek kellenek nekem. Már meg is terveztem szal + 1 résszel több lesz ...he-he, a kis Suigetsu így szerez magának külön epizódokat ... Nyelvesít

Bocsáss meg nekem Matten, hogy nem a te hangodra gondoltam, de már megígértem haverjaimnak, meg én csak úgy szinkronizálok, hogy eljönnek ide személyesen, és belemondják a NEMMIKROFONBA!!!!
 Nevet

Ja am most írtam pár képkockányi szerepet az én kis Tutukámnak, mert már hanyagolva volt, és már meg is rajzoltam. ... Véleményem szerint a rész alatt a legjobban megrajzolt képkockák az övék Nevet
Ja és még1 vélemény. Ez a rész, alázni fogja a többit szerintem rajzolás terén. Legalább is nekem. (lehet lesz akinek a világ legszarabb része Nevet) De akkor is a 9. és a 8. között ég és föld van
Az 1. és a 9. között meg tejútrendszer és pegazus galaxis van Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 18:46:28 írta yoko logan » Naplózva

Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins