STM csak annyit mondanék, hogy megnyugodhatsz, figyelemmel követem a mangát, de akkor is igazam van abban, amit legutóbb orcsiról írtam, de nem mondok semmit, mert spoiler lenne.
Ja és kérlek ne találgassatok, mert akkor ha eljön az idő, már nem lesz meglepetés
Plusz valószínűleg azért is mutatta ezt az amaterasus jelenet Kishi, hogy ne kezdjünk el olyan teóriákat gyártani, miszerint Orochimaru megmenekült az örök genjutsutól.
Ezzel teljesen egyet értek
, én is így gondolom.
zoli szerintem nézd meg dani blogját mert van ott valami érdekes számodra ha már láttad akkor bocsi
Épp tegnap néztem rá véletlenül arra tévedtem. Csak annyit szólnék ehhez, hogy mindenki felejtse el az első 3 részt, a 4.-től meg meg kellene újra rajzolnom
Elvégre az elején még nem úgy terveztem, hogy publikálva lesz, emiatt a semmitmondó cím, meg a sok csúnya beszéd. a 4. résztől feltűnik,, hogy sokkal kevesebb a csúnya beszéd benne...na mind1, nem akarom magam védeni, mert órákig tudnám,...ez Dani véleménye
Csak remélem nem hiszi megint azt, hogy besértődtem, mivel megint nem vok msn-en jó ideje, mert vírus terjed rajta, szal...nyugi, nem vagy letiltva, és amint fent leszek beszélünk
Ja és mellesleg ...hát...kösz, h felraktál a blogodra...asszem.
Ja és am tetszik a felvezető része
A másik meg egész kis fasza név lett ez a yokologan szal mostantól így hívjatok Jaa am meg, amikor Füves Csről írtál ott besírtam