Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #585 Dátum: 10 aug 17, 21:06:11 » |
|
Egy Spin-off?! Szerintem jó ötlet Komolyan! És közben is jöhet! Suigetsu azért festi a haját, mert Őszül? Dehát neki eleve fehéres-ezüstös-kékes-mianyám haja van xD
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #586 Dátum: 10 aug 17, 21:56:09 » |
|
mi van akkor ha hebis barmokból átmegy a takába megcsinálsz egy olyan részt ami mindent megmagyaráz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #587 Dátum: 10 aug 17, 22:27:09 » |
|
Nos, mivel még senki nem kérdezte, emiatt nem hoztam még fel erről a szót, de akkor elmondom, elvégre ebben semmi spoiler nincs + jobb is ha tudjátok Szal lesz egy film aminek az lesz a címe: Hebi=Taka Ez Itachi harc után lesz (előreláthatólag jelenállás szerint a 20-21. rész után lesz kb.) http://kepfeltoltes.hu/view/100817/J_v__Taka_2035_www.kepfeltoltes.hu_.jpgazé még nézegessétek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 17, 22:28:36 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #588 Dátum: 10 aug 18, 11:17:27 » |
|
Ezt nem a képre értem hanem a 22 rész kb. egy és félév múlva lesz kész (vagy még később) és azután lesz film .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #589 Dátum: 10 aug 18, 14:03:17 » |
|
De ezen a "jövőbeli" képen hiányzik Karin. Az öreg Sui hasonlít egy színészre, csak most épp nem tudom hogy kire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #590 Dátum: 10 aug 18, 14:11:23 » |
|
Ez nekem is feltűnt, de én sem tudtam hova tenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #591 Dátum: 10 aug 18, 14:47:43 » |
|
De ezen a "jövőbeli" képen hiányzik Karin. Az öreg Sui hasonlít egy színészre, csak most épp nem tudom hogy kire. Nos ha kicsit visszaolvastál volna, tudhatnád, hogy Karin már meghalt Am megírtam a photoshoppos résznél szal ott eltudjátok olvasni Mellesleg sztem Thor-ra hasonlít (MARVEL)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 18, 16:09:05 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #592 Dátum: 10 aug 18, 16:51:47 » |
|
Bocsi, vagy lusta voltam vagy pedig véletlenül nem olvastam el. Igen-igen rá hasonlít egy kicsit. (bár azt sem tudom ki az a thor)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #593 Dátum: 10 aug 19, 10:24:50 » |
|
majd lesz nemrég olvastam vhol, de amúgy van ilyen topic fórumban. és no duplapost marcsivl mi lesz a jövőben am yoko?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #594 Dátum: 10 aug 19, 15:09:53 » |
|
majd lesz nemrég olvastam vhol, de amúgy van ilyen topic fórumban. és no duplapost marcsivl mi lesz a jövőben am yoko? nos... hogy mi lesz Marcsival a jövőben? Az hogy nem kell várnotok a jövőig. Ugyan is még a film előtt kiderül, de akármit is mondanék spoiler lenne szal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #595 Dátum: 10 aug 19, 15:23:13 » |
|
akk gondolom egy icipici spoilerecske se fér bele, ugye? Megnemerősített forrásbol hallottam hogy tutu = tobi csak ügyes alakváltó:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 15:24:42 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #596 Dátum: 10 aug 19, 15:26:48 » |
|
Lool Azt 100%-ra mondhatom, hogy Tutu nem TOBI!! Ezt csak tetaláltad ki Kopj már le a rajzomról, ember hát...tényleg most akármit mondanék akkor az spoiler lenne. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #597 Dátum: 10 aug 19, 15:28:21 » |
|
ehh akk most visszamondhatom az Ilove tutu póló rendelést am azt nem teljesen értm h az új évad= ezzel a taka 2035-el?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 15:41:48 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #598 Dátum: 10 aug 19, 15:55:28 » |
|
Xd nem. Azt csak úgy megrajzoltam és ötleteim lettek hozzá (kb tegnap 3-ig azt írtam, 1-2rész meg van ) De a Hebi-s barmok fog folytatódni. Mármint ami tőlem legközelebb megjelenik (Isten tudja mikor, de soká) az a Hebi-s barmok 9. része lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #599 Dátum: 10 aug 22, 20:19:25 » |
|
majd lesz nemrég olvastam vhol, de amúgy van ilyen topic fórumban. és no duplapost marcsivl mi lesz a jövőben am yoko? nos... hogy mi lesz Marcsival a jövőben? Az hogy nem kell várnotok a jövőig. Ugyan is még a film előtt kiderül, de akármit is mondanék spoiler lenne szal... am nem ugy csinálod meg ahogy az animében is van?
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
|