Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #510 Dátum: 10 aug 11, 12:33:16 » |
|
Nem tudom én Suit jobban szereten mint Sasukét, de végülis Sasuke a csk. ^^,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #511 Dátum: 10 aug 11, 12:52:26 » |
|
Nah ez az Átvezető ütött. Jó poénok voltak, és a koncepció is okés, Sasuke felsőtestének pedig jó volt a rajzolása, ami azt jelenti, hogy fejlődsz. Már csak a ruha kivágásokat és a nyakat nem bírom, dehát neked ez a stílusod Annó szerintem épüljön Sasukéra a történet, elvégre Őneki van célja ezzel az egésszel, viszont a főbb poénok továbbra is maradjanak Suigetsunál
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #512 Dátum: 10 aug 11, 12:59:45 » |
|
vipera9 igaz Tutu is kapott hosszab szöveget, de behaltam a röhögéstől, amikor Sasuke kapott vmi fontos infó-t tőle és aztán mondta a szövegét.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #513 Dátum: 10 aug 11, 13:08:21 » |
|
Sasuke kell ide , mert különben nem hallanám Orochimarut xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #514 Dátum: 10 aug 11, 13:56:50 » |
|
sui sui sui sui nekem ö a kedvenc a hebiben sasuke sztoriját ismerjük animéböl sui meg vicces és érdekes karakter. meg tutu is leehtne még többet a legutóbbi monológja tetszett xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #515 Dátum: 10 aug 11, 16:40:49 » |
|
Inkább Sasuke. De az igaz, hogy Tutu is szerepelhetne többet és hát a beszólások azok legyenek Suigetsu-éi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 11, 16:41:22 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #516 Dátum: 10 aug 11, 17:30:57 » |
|
nee.Sasuke kapjon Nagyon bírom ahogy oltják egymást Orochimaruval.(:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mello-chan
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #517 Dátum: 10 aug 11, 18:27:44 » |
|
Na, ez tökéletes átvezetés volt a második évadba. Tutu aranyos volt (már amennyire egy beszélni nem tudó, álldogáló madár aranyos lehet). Suigetsu flashback... Helyén volt. Ahogy a végén az AAF is. Szerintem CS is megállja majd a helyét. Szóval nem lesz itt baj, csak tüntesd el a SasukexHinata (komolyan, mi az alapja ennek?) képet aláírásból (okéoké, én letiltottam, így már nem látom...) Egyébként arra a kérdésre, hogy Sasuke vagy Suigetsu...hm...Mit szólnál ahhoz a válaszhoz, hogy mindkettő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
niederbalint
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #518 Dátum: 10 aug 11, 19:00:15 » |
|
Suigetsu, szerintem jobb lenne, sokkal jobban kidolgoztad, mint Sasukét, legalábbis az én véleményem ez...DE, ahogy Sasuke és Orcsi Marcsi vitázik, ebből sem lehet benne elég, szal, sztem legyen felesben.
|
|
|
Naplózva
|
Az avatar átalakítása saját alkotás. Légyszi, nem elcsórni.
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #519 Dátum: 10 aug 11, 19:43:52 » |
|
szerintem fele-fele legyen + orcsi marcsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #520 Dátum: 10 aug 11, 20:46:06 » |
|
gondolom am te is sui párti vagy (a kariképedböl) de am nagyon jó,. várom a folytatást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #521 Dátum: 10 aug 11, 22:05:05 » |
|
Az avatarom elárulja? Szóval ha cuki képet rakok be avinak akkor biztos Sui párti vagyok? (amúgy igen )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vipera9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #522 Dátum: 10 aug 11, 22:20:25 » |
|
Szerintem is kapjanak mindketten Suigetsu lazasága, és Sasuke skizofrénkedése is nagyon tetszik XDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #523 Dátum: 10 aug 12, 00:54:24 » |
|
Hellus-chan, sztem Zer0 rám gondolt a kariképesnél Mello-chan, Sztem ez a SasukeXHinata kép nagyon ott van, mert annyira nincs közük egymáshoz... (és akkor a Karin-Temari-Hinata, ról nem is beszélve )Zer0, annyiban igazad van, hogy Suit jobban szeretem mint Sasuke-t és jobban is tom megrajzolni , de Sasuke is fontos szereplő, mivel (mint Hellus-c. korábban is írta:) ő a CSK...és akkor Orcsit nem is említeném Ja am ahogy eddig összesítettem: Sasuke: 4 Suigetsu: 2 Tartózkodom/nemtom/mind2,stb. : 3 Tényleg bocsi, h itt szavaztatok meg ilyenek, de tudnom kell meg kíváncsi is vok, szal bocs ha netán off 1 új/másik kérdés: Sztetek Karin vagy Juugo kapjon több szerepet??[CSAK KÍVÁNCSISÁG, TELJESEN MIND1 MIT ÍRTOK, MÁR EL VAN TERVEZVE a KÖVETKEZŐ 10 RÉSZ!!! Csak kíváncsiság, kíváncsi vok a ti véleményetekre!! Ennyi (szal ezzel kapcsolatban, h ki mit befolyásol pls ne írjatok, köszi )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 12, 00:56:43 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #524 Dátum: 10 aug 12, 00:58:34 » |
|
Inkább Juugo kapjon több szerepet... Ami nem jelenti azt , hogy most 40seccel többet legyen beszívva >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|