yoko logan
|
|
« Válasz #480 Dátum: 10 aug 08, 18:37:04 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 08, 20:29:12 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #481 Dátum: 10 aug 08, 18:49:11 » |
|
Esetleg csinálhatnál egy teljesen saját e-mail címet (freemail, gmail, ... ingyenes szolgáltatók, mint a tenger) és akkor nem lennének ilyen gondok.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #482 Dátum: 10 aug 08, 19:31:07 » |
|
Jah, citromail veszélyes mert nem mindig műkszik, én fmail-t javaslom. 10 GB ingyen a lényeg ne nyomd itt a spoilert különben kivégzés lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #483 Dátum: 10 aug 10, 16:36:10 » |
|
A következő részt, az "Átvezető 2.0"-t megtaláljátok a www.naruto-kun.hu -n.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #484 Dátum: 10 aug 10, 16:38:15 » |
|
itt nem sikerül beolvasni az oldal tartalmát de én látni akaroooom már jó thx jó rész lett ez is sasuke milyen kigyurt már loool jo hamar lett évad váltás "GYŐZŐ"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 10, 16:47:17 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #485 Dátum: 10 aug 10, 16:47:04 » |
|
Tudod írtam, hogy ebben mutatom be azokat amikre lusta vok 1 részt rászánni, meg időleg (a sok eleintei szarakodás miatt) eltelt 1 év. Szal átvezet a következő év részeibe pl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #486 Dátum: 10 aug 10, 16:47:53 » |
|
ez am windows7 paintes v mégis leszedted a régit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
karasy
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #487 Dátum: 10 aug 10, 16:54:10 » |
|
nagyon tetszet ez a rész egyre jobban rajzolsz a poénok is tetszetek szoval csak igy tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #488 Dátum: 10 aug 10, 16:58:23 » |
|
Betétzenék listája frissítésre került. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #489 Dátum: 10 aug 10, 17:03:58 » |
|
Oro megint vitte a prémet nálam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #490 Dátum: 10 aug 10, 17:09:03 » |
|
A vége istenem de üt xDDD Gy,e,ő,z,ő,ű xDDDDDDDDDDDDDDDD Még ilyet xDDDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #491 Dátum: 10 aug 10, 17:28:55 » |
|
Nekem is tetszett, mert mosolyra tudott állni a szám. Rajzolás is rendben volt, minimum egy ilyen színvonalat tarts meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #492 Dátum: 10 aug 10, 17:38:26 » |
|
Nah meglestem ezt a kiegészítést, ami végülis nem értem, miért nem fért bele egy epizódba. De mind1. Úgy néz ki jobb, ha ilyen rövid egy epizód, mert így legalább nincsenek felesleges jelenetek. Suigetsu flashbackje jó volt. A genjutsus poénnál viszont kicsit néztem egyet.. Ezért a CS figuráért viszont még mindig nem rajongok. Abszolút felesleges a karaktere. És egy paródiába még mindig nem illik egy ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #493 Dátum: 10 aug 10, 17:49:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #494 Dátum: 10 aug 10, 17:59:07 » |
|
Na én is megnéztem rövid volt lényegre törő és vicces jó a rajz és a végén a zene király. Suigetsu bejátszásához meg no comment. Csak így tovább Zoli.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|